Πόλεμος ή αναβολή - Τα αρχικά σχέδια της Νέας Τάξης απέτυχαν

Πόλεμος ή αναβολή - Τα αρχικά σχέδια της Νέας Τάξης απέτυχαν


Και ενώ ο πλανήτης κινείται σε αχαρτογράφητα ύδατα, όπως παραδέχθηκε ο πιστός δούλος της Νέας Τάξης, πεφωτισμένος Ρότσιλντ, όλα δείχνουν πως η παγκόσμια τάξη, με ηγέτιδα χώρα τις ΗΠΑ, απέτυχε.
«Η παγκοσμιοποίηση δεν φέρνει πλέον
εκείνα τα πλεονεκτήματα, στα οποία υπολόγιζε η Ουάσινγκτον», συμπεραίνει ο Ρώσος αναλυτής, Dmitri Suslov, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιμένει, δραστική αλλαγή στην αμερικανική εξωτερική πολιτική.
Σε σχόλιο του στην ιστοσελίδα του διεθνούς φόρουμ «Waldai» τονίζει πως «ο κόσμος δεν αναπτύσσεται πλέον στην κατεύθυνση που θα ευνοούσε τα σχέδια των ΗΠΑ και της Δύσης», δηλαδή της Νέας Τάξης.
«Όπως προέκυψε, η παγκοσμιοποίηση έχει την δική της "μαύρη σελίδα" φέρνοντας τελικά περισσότερα πλεονεκτήματα σε μη δυτικές χώρες παρά στην Δύση», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:
«Με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου δεν εδραιώθηκε καμία ειρήνη (σ.σ. όπως θα την ήθελαν οι Αμερικανοί χωρίς αντίπαλο δηλαδή). Αντίθετα ο πλανήτης είναι γεμάτος συγκρούσεις, ακυβέρνητος και σε γενικές γραμμές όλο και πιο εχθρικός απέναντι στις ΗΠΑ και την Δύση».
«Οι ΗΠΑ είναι εντελώς αδύναμες εμπρός στην αυτοανακύρηξή τους ως ηγέτιδα δύναμη του πλανήτη. Οι προσπάθειες της Ουάσινγκτον να αναμειγνύονται και να δρουν ως "παγκόσμιος χωροφύλακας" περιπλέκει την κατάσταση. Απόδειξη γι' αυτό είναι η κατάσταση σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Μέση Ανατολή και Ουκρανία», σημειώνει ο Ρώσος αναλυτής, ο οποίος περιμένει αλλαγή στην αμερικανική εξωτερική πολιτική μετά τις προεδρικές εκλογές.

«Σε περίπτωση που κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ, η στάση απέναντι στην Κίνα θα γίνει εχθρικότερη, απέναντι στην Ευρώπη σκληρότερη και ρεαλιστικότερη, απέναντι στην Ρωσία ουδέτερη (σ.σ. Πούτιν και Τραμπ στηρίζονται από την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων) και στην Μέση Ανατολή αδιάφορη», υπογραμμίζει ο Suslov και συνεχίζει:
«Σε περίπτωση που κερδίσει η Χίλαρι θα απολαύσει για ορισμένο χρονικό διάστημα την στήριξη της ελίτ και από τα δύο μεγάλα κόμματα (σ.σ. όσων βρίσκονται στην σφαίρα επιρροής της αριστερόστροφης Νέας Τάξης). Εν συνεχεία, θα προσπαθήσει να πετύχει όσα απέτυχε να κάνει η κυβέρνηση Ομπάμα».
Εν ολίγοις, ο Ρώσος ειδικός εννοεί, την προσπάθεια εγκαθίδρυσης παγκόσμιας δικτατορίας με «όπλα» την Ατζέντα 21, τις υπερατλαντικές ενώσεις και το ΝΑΤΟ.
Ωστόσο, καταλήγει ο  Suslov  «σε ένα πολυπολικό κόσμο δεν είναι εύκολο για κάποιον να διατηρεί «παγκόσμια εξουσία». Η υπό αμερικανική ηγεσία "παγκόσμια τάξη" απέτυχε».
Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως οι προσπάθειες της Νέας Τάξης και του παγκόσμιου ηγέτη για απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη (και στην Ρωσία) με «ειρηνικό τρόπο» καταλήγουν στο «κάδο των αχρήστων».
 Επομένως είτε θα επικρατήσει η λογική της αναβολής των σχεδίων μέχρι νεωτέρας είτε θα ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις