Η Ολυμπιάδα του εξευτελισμου

 


Η Ιταλίδα πυγμάχος

στα 66 κ. Άντζελα Καρίνι, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον τραβεστί πυγμάχο Ιμάνε Χελίφ από την Αλγερία, με τον αγώνα να διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό αφού αποσύρθηκε μετά τις πρώτες δύο γροθιές που δέχθηκε, καθώς ένας άντρας αντιμετωπίζει μια γυναίκα! 

Πρόκειται για ντροπή της ΔΟΕ που επέτρεψε να υπάρξει τέτοιος αγώνας και τέτοιος εξευτελισμός των γυναικών αθλητριών, αλλά και γενικά των γυναικών!

 

 

Η Καρίνι μπήκε στο ρινγκ και έφυγε στα 46 δευτερόλεπτα. Δεχόμενη την πρώτη γροθιά αμέσως μόλις άρχισε η αναμέτρηση η Ιταλίδα πήγε στη γωνία της λέγοντας πως θέλει να αποσυρθεί, καθώς την κτυπούσε ένας ουσιαστικά άνδρας πυγμάχος!

Αυτό, τελικά, έγινε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, αφού δέχθηκε και δεύτερη γροθιά, με την ίδια να δηλώνει στη συνέχεια πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και ότι δεν θεωρεί ήττα αυτό που έγινε αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει άνδρα.

Χθες ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Μ.Σαλβίβι ζήτησε από την ΔΟΕ να αποσύρει τους τραβεστί ειδικά από τα μαχητικά αθλήματα γιατί κινδυνεύει η ζωή των αθλητριών. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας τους έχει αποκλείσει, αλλά η ΔΟΕ επέτρεψε στους τραβεστί να συμμετέχουν ως «γυναίκες» στην Ολυμπιάδα του Παρισιού!

Θέση για την υπόθεση της Ιταλίδας πυγμάχου πήρε ακόμα και ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Tesla, της Space X και της πλατφόρμας Χ, Έλον Μασκ, με ανάρτησή του στην οποία αναπαρήγαγε την ανάρτηση στο  “X” όπου αντιδρούσε γι αυτή την αδικία.

 

 

 Μάλιστα αναμετάδωσε και μια ανάρτηση χρήστη που υποστήριζε πως η Κάμαλα Χάρις υποστηρίζει το δικαίωμα της Αλγερινής intersex αθλήτριας να αγωνίζεται απέναντι σε γυναίκες καλώντας την «να το διαψεύσει».


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. τα τραβεστί με τα τραβεστί. εύκολο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να του ρίξει χτύπημα κάτω από την ζώνη...

    Κομματόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αποχωρήσουν όλες οι χώρες ως διαμαρτυρία. Από την στιγμή που κάθονται εκεί δέχονται και αυτοί τα αίσχη. Η συναίνεση είναι έγκλημα. Αυτή είναι η δική μου ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ άποψη.

    Ο επώνυμος ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααα ωστε: καποιο αρρεν ον που νιωθει θηλυ ον ΔΕΝ ειναι γυναικα. Καλως ηρθατε στην πραγματικοτητα. Περιμενω απο τις ΛΟΑΤΚομανες της ελληνικης τιβι να συμπαρασταθουν στην φασιστικου τυπου σεξιστικη επιθεση που δεχεται ο/η εκπροσωπος της Αλγεριας...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις