ΜΕΣΑ Σ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ "ΝΙΟΝΙΟ ΤΟΝ SPEED" H YΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ....!!!

 

Τα έχουν πάρει όλοι

για να δολοφονήσουν τους λάτρεις της μαρμάγκας, την σέκτα των ενέσεων.

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας


Σε ηλικία μόλις 54 ετών πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης, ο οποίος είχε υποδυθεί τον “Νιόνιο τον Speed”, έναν από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες στην τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αποκαλύπτοντας πως ο Νίκος Κυριακίδης πάλευε με τον καρκίνο τους τελευταίους έξι μήνες.

“Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγάρακη! Καλό ταξίδι Νίκο…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ακόμα σε έρευνες και στατιστικές, γιατί σήμερα μου είπαν το πιο ωραίο,ότι ζω χάρη σε αυτούς που έκαναν τις υποχρεωτικές θεραπείες, γιατί αυτό με βοήθησε να νοσήσω ήπια και να μην πεθάνω.Και ρωτάω από που προκύπτει αυτό?Μα από τα ιατρικά δεδομένα που έχουν δημοσιευτεί.Δεν έχει τέλος αυτό το έργο και δυστυχώς κάθε φορά που συμβαίνει νευριάζω.Και το τελευταίο ήταν που μου λέει:"Αν θέλεις να ξέρεις, έχω κάνει τέσσερις".Ούτε θέλω να ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει πλέον.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις