Τρεις μέρες σκότους μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Στις 26 Ιουλίου 2024,

περίπου στις 8:48 «τοπική ώρα» ( helioviewer.org ), η κάμερα SOHO / LASCO / C2 έδειξε την ακόλουθη καταπληκτική εικόνα:

Προηγουμένως, μόνο οι Νουμπιρολογοι δημοσίευαν τέτοια πράγματα στους λογαριασμούς τους – δηλαδή, κάποιο μεγάλο και φωτεινό αντικείμενο που περιβάλλεται από ένα σύστημα δορυφόρων, αλλά τώρα, φαίνεται, ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις από τη NASA:

Εν τω μεταξύ, τηλεπαθητικοί στο πρόσωπο του MADELINE CAMP μεταδίδουν σήμερα το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο, όπως υποψιαζόμαστε, προήλθε ακριβώς από το σημείο που έπεσε στην κάμερα του τηλεσκοπίου SOHO:

Να είσαι έτοιμος.

Πνευματικά και ψυχικά. Αυτή την χρονιά . Σοβαρές δοκιμές. Εκδηλώσεις υπό την κόκκινη σημαία.

Το πίσω μέρος ενός πίδακα κοσμικής σκόνης. Μεγάλος θόλος σκόνης. Μετατόπιση μαγνητόσφαιρας. Χωρίς προστασία. ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Οι ηλιακοί άνεμοι θα προκαλέσουν την ίδια ζημιά με τις ηλιακές εκλάμψεις. Όλα θα φαίνονται σαν να έχει εκραγεί βόμβα σε συγκεκριμένα σημεία. Στιγμιαίες φωτιές. Οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής θα καούν. Η εξουσία θα καταρρεύσει σε όλο τον κόσμο.

Ένα ανεπανόρθωτο χαοτικό γεγονός. Η αρχή μιας άλλης εποχής. Οχι φαγητό. Οχι νερό. Τίποτα δεν κινείται. Έλλειψη επεξεργασίας λυμάτων – χολέρα. Όλοι ξέραμε ότι ερχόταν αυτή η ώρα. Ορίστε τώρα.

Προσευχήσου και ετοιμάσου. Το αίμα του Ιησού είναι στους παραστάτες της πόρτας σας. Ο Δίκαιος Δικαστής είναι εδώ. Η κρίση θα είναι λυτρωτική.

Υπήρχαν πολλά Wang για τρεις μέρες σκοταδιού, για διακοπές ρεύματος και την εξαφάνιση του νερού, αλλά εδώ όλα είναι σε ένα μπουκάλι. Και, πρακτικά, η ημερομηνία ονομάστηκε γιατί δεν μένει τίποτα μέχρι το τέλος του χρόνου, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις