Η Thomas-Greenfield "Deep Stater" καταθέτει κατά του εαυτού της στο Στρατιωτικό Δικαστήριο — Προγραμματίζεται να κρεμαστεί

  

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ την περασμένη Τετάρτη καταδίκασε την πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, Linda Thomas-Greenfield για προδοσία και την καταδίκασε σε απαγχονισμό.

Όπως αναφέρθηκε, η Τόμας-Γκρίνφιλντ συνελήφθη τον περασμένο μήνα αφού συνέστησε στο καθεστώς Μπάιντεν που θα καταργηθεί σύντομα να επιτραπεί στους «ειρηνευτές» του ΟΗΕ να παρακολουθούν εκλογικά τμήματα σε πολιτείες την ημέρα των εκλογών του 2024. Είχε επίσης διατυπώσει την ιδέα να ηγειται ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος έλαβε το θέμα «υπό συμβουλές».

Η JAG είπε ότι οι «προτάσεις» της Τόμας-Γκρίνφιλντ ήταν, στην πραγματικότητα, μια ενορχηστρωμένη συνωμοσία για την εισαγωγή ένοπλων «Μπλε Κράνη» του ΟΗΕ στο έδαφος των ΗΠΑ για τη διεξαγωγή πολέμου εναντίον των συντηρητικών ψηφοφόρων. Η Thomas-Greenfield φέρεται να είχε πει στον Jean-Pierre Lacroix ότι δεδομένου ότι το MAGA αναμφίβολα θα εκφοβίσει τους Μπλε ψηφοφόρους, ο Μπάιντεν χρειαζόταν διεθνή βοήθεια για να διασφαλίσει την εκλογική ακεραιότητα. Είχε χαρακτηρίσει τη MAGA και τον Πρόεδρο Τραμπ «απειλές» για τη δημοκρατία.

Μόλις τέθηκε υπό κράτηση, το τρελό θηρίο έγινε συνεσταλμένο, φοβισμένο σαν ποντίκι σε ένα δωμάτιο γεμάτο γάτες. Είχε ζητήσει πειθήνια συμφωνία-πληροφορίες για ελευθερία. Ωστόσο, η JAG δεν είχε καμία ώθηση να διαπραγματευτεί με πιστούς του καθεστώτος που εκτιμούσαν την παγκοσμιοποίηση έναντι του εθνικισμού και που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην υπονόμευση των θεμελιωδών αξιών πάνω στις οποίες οι Ιδρυτές Πατέρες έχτισαν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τη διάρκεια μιας ανάκρισης, ψιθύρισε: «Ο Τζόεφ Μπάιντεν είναι ο πρόεδρος και θα με βοηθήσει. Είμαι Αμερικανός πολίτης».

«Λάθος», απέκρουσε ο ανακριτής της JAG. «Ο Μπάιντεν δεν είναι πρόεδρος. Δεν θα σε βοηθήσει, κρατούμενη».

Ένας μήνας στην απομόνωση έδωσε έμφαση στο καθεστώς της κρατούμενης.

Μια πηγή του GITMO είπε ότι οι φρουροί του Camp Delta είχαν συμπεριφερθεί απάνθρωπα στην Thomas-Greenfield, απαγόρευσαν γεύματα μέχρι να διαλυθεί η απόφασή της και αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «αυτή η κρατούμενη». Οι φρουροί είχαν στριμώξει το μυαλό της με μια αδήριτη, εξευτελιστική σκέψη: Ήταν υπάνθρωπος.

«Αυτό δεν εγκρίθηκε, αλλά έσπασε τη θέλησή της σε σημείο που ήταν διατεθειμένη να καταθέσει εναντίον της στο δικό της δικαστήριο», είπε η πηγή μας. «Ο ναύαρχος Κράνταλ φρόντισε να καταλάβει τις πιθανές συνέπειες, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε».

Την Τετάρτη, 24 Ιουλίου,η Thomas-Greenfield πήρε θέση και απάντησε «όχι» όταν ο ναύαρχος Crandall τη ρώτησε αν κάποιος την είχε εξαναγκάσει ή την απείλησε να καταθέσει. Ορκίστηκε να πει την αλήθεια, όλη την αλήθεια, και τίποτα άλλο παρά την αλήθεια.

«Κρατούμενη Τόμας-Γκρίνφιλντ, ζητήσατε από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ζαν-Πιερ Λακρουά να ζητήσει ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ, συμβούλους, κυανόκρανους, καλέστε τους όπως θέλετε, για να περιπολούν τους χώρους εκλογών στις 5 Νοεμβρίου 2024;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Αυτη η κρατούμενη το έκανε», απάντησε υπνωτιστικά, με τα μάτια καρφωμένα κάπου στον ώμο του ναύαρχου.

"Γιατί;" ειπε ο Ναύαρχος Κράνταλ.

«Πρέπει να σταματήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και τη MAGA. Είναι υπαρξιακές απειλές για τη δημοκρατία», απάντησε η Thomas-Greenfield. Πρέπει να το δείτε. είναι τόσο καθαρό όσο η μύτη στο πρόσωπό σου».

«Ήταν ιδέα σου ή σε έβαλε κάποιος να το κάνεις;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Ήταν ιδέα αυτης της κρατούμενης», απάντησε η Τόμας-Γκρίνφιλντ, «αλλά ο Τζο μου έδωσε την ευλογία του».

«Και με τον Τζο, εννοείς τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Ο ένας και μοναδικός», απάντησε εκείνη.

«Λοιπόν, του είπατε αυτοπροσώπως ότι είχατε καταστρώσει ένα σχέδιο για να φέρετε τα στρατεύματα του ΟΗΕ εδώ για να παρακολουθήσουν τις εκλογές».

«Του είπα στο τηλέφωνο. Δεν βλέπει κανείς προσωπικά τον Πρόεδρο Μπάιντεν. είναι πολύ απασχολημένος άνθρωπος. Είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τελικά», είπε αργά η Τόμας-Γκρίνφιλντ.

«Πώς ξέρεις ότι η φωνή ήταν του Μπάιντεν και όχι τεχνητή;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Μην είστε ανόητοι, κύριε Κράνταλ. Γνωρίζω τη φωνή του Προέδρου Μπάιντεν όταν την ακούω».

«Και ποιο ακριβώς ήταν το σχέδιο, κρατούμενη Τόμας-Γκρίνφιλντ; Τι θα έκαναν οι φίλοι σου με το μπλε κράνος;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Σταμάτημα του MAGA, φυσικά. Δεν μπορούμε να παρεμβαίνει η MAGA σε δίκαιες εκλογές, τρομάζοντας τους ψηφοφόρους μας», είπε.

«Οι ψηφοφόροι μας;»

«Ναι, κύριε Κράνταλ, οι ψηφοφόροι που εργάζονται για την προστασία της προεδρίας του Μπάιντεν», απάντησε.

Ο ναύαρχος μόρφασε. «Ξέχασα ότι έχεις ξεφύγει από τον κύκλο. Βλέπετε, ο Μπάιντεν αποσύρθηκε και η Χάρις παίρνει τη θέση του».

«Αυτό είναι ακόμα καλύτερο», είπε ηThomas-Greenfield. «Είναι η σειρά μας».

«Ποιανού σειρά;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Οι δικη μας και η MAGA δεν θα μας σταματήσουν τώρα που μου το είπες», είπε. «Αυτό που συμβαίνει σε μένα, προσωπικά, είναι ασήμαντο. Το MAGA πρέπει να εξαλειφθεί». Εκείνη χαμογέλασε ειρωνικά.

«Και τι νομίζεις ότι πρέπει να σου συμβεί, κρατούμενη;»

«Αυτός η κρατούμενη είναι προφανώς ένοχη για προδοσία, ταραχή συνωμοσίας και εξαπάτηση της χώρας. Το καθήκον σας, κύριε Κράνταλ, φαίνεται ξεκάθαρο, αλλά μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε ότι ο τερματισμός της ζωής μου αλλάζει κάτι», απάντησε ήρεμα.

«Μια τελευταία ερώτηση: «Κάποιες τύψεις;»

«Καμία», είπε κατηγορηματικά.

Ο ναύαρχος ζήτησε από το πάνελ των 3 αξιωματικών που άκουγε τη μαρτυρία της Thomas-Greenfield για την καταδίκη και, αφού την έκριναν ένοχη, της συνέστησαν να απαγχονιστεί για τα εγκλήματά της.

Ο ναύαρχος Κράνταλ αποδέχτηκε την ετυμηγορία, όπως κάνει συχνά, και προγραμμάτισε την εκτέλεση της Thomas-Greenfield για τις 5 Αυγούστου.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. "For a few dollars more"
    spageti western
    σαν βλέπεις αυτήν την ταινια είναι
    τίποτα δεν έχει αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις