Το βρήκαν οι Ισπανοί ερευνητές στο εμφόλιο της αγίας Pfizer και είναι πολύ ΣΟΒΑΡΟ!

 

Ισπανοί ερευνητές

ανακαλύπτουν κάτι νέο στο εμφόλιο της Pfizer

Η ομάδα La Quinta Columna με επικεφαλής τον βιοστατολόγο Ricardo Delgado έκανε μια άλλη παράξενη ανακάλυψη.

Η ομάδα του Delgado ανακάλυψε προηγουμένως ότι τα εμβόλια COVID-19 περιείχαν γραφένιο και νανοτεχνολογία. Όποιος το είπε αυτό απαγορεύτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δέχτηκε επίθεση από τους στρατούς των τρολ. Οι «ελεγκτές δεδομένων» ισχυρίστηκαν από κοινού ότι τα εμβόλια δεν περιείχαν οξείδιο του γραφενίου.


Μια εξέλιξη είναι πραγματικότητα. Το Επαρχιακό Δικαστήριο στην Αλμερία διέταξε πρόσφατα έρευνα για την πιθανή παρουσία γραφενίου στα εμβόλια.

Παράξενοι σχηματισμοί
Οι Ισπανοί ερευνητές, οι οποίοι απέδειξαν την παρουσία οξειδίου του γραφενίου χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό μικροσκόπιο μετάδοσης, ακούγονται ξανά.

Πήραν δείγματα από το εμβόλιο Pfizer και τα τοποθέτησαν σε θερμοκοιτίδα ερπετών για 48 ώρες. Η θερμοκρασία στον επωαστήρα ήταν 37 βαθμοί και τα δείγματα εκτέθηκαν συνεχώς σε υπεριώδη ακτινοβολία. Μετά από 48 ώρες, τα δείγματα του εμβολίου αναλύθηκαν χρησιμοποιώντας οπτικό μικροσκόπιο.

Τι Εκκολάπτονται;
Μέσα στα δείγματα, ο Ντελγκάδο και η ομάδα του βρήκαν περίεργους σχηματισμούς που δεν είχαν ξαναδεί. Αυτά φαίνεται να περιέχουν σημεία με πολλαπλούς κλάδους. Φαίνεται ότι κάτι έχει «εκκολαφθεί».

«Χρησιμοποιούν ανθρώπινα σώματα ως θερμοκοιτίδες;» αναρωτιέται ο Ντελγκάδο. «Και αν ναι, τι θα εκκολαφθεί;»

Οι ερευνητές έχουν πλέον τοποθετήσει τα δείγματα σε θερμοκοιτίδα για 96 ώρες και οι σχηματισμοί συνεχίζουν να «αναπτύσσονται»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μπραβο του. Αυτο ακριβως κανουν. Οχι μονο δηλητηριαζουν ,οχι μονο χακαρουν ,οχι μονο κοντρολαρουν το υποκειμενο απο αποστασην ....Αλλα θελουν να εισαγουν και τους απογονους τους ,που δεν θα εχουν καμια σχεση με τους υποβαθμισμενους γενετικα απογονους της αλυσιδας του ανθρακα. Η στιγμη τωρα εφτασε .Πρεπει να διαλεξουμε ,υποταγη στην δημιουγια του ανθρακα (το 6) ή υποταγη στη σιλικονη (το 14).
    Και για να μην ξεχνιομαστε η σιλικονη ονομαστηκε απο την αθανατη ελληνικη γλωσσα ως Πυριτιο (Πυρ....) αρα αυτη συμβολιζει και εχει ολες τις ιδιοτητες , που οι διαφορες yευδοθρησκειες αποδιδουν στην οργανικη υλη των 6 νετρονιων,6 πρωτονιων και 6 ηλεκτρονιων.
    Υ.γ.Γνωριζει κανεις γιατι το δηλητηριο Ανθραξ που σχεδιαστηκε κατα την δεκαετια του 60 δεν περπατησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις