«Ο πλανήτης θα ταρακουνηθεί»: τι προφήτεψε ο «δεύτερος Ρασπούτιν» στον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

 Ο δισέγγονος του ίδιου Ρασπούτιν, μιας αμφιλεγόμενης και μυστηριώδους ιστορικής φιγούρας, είχε επίσης ένα αξιοσημείωτο προφητικό χάρισμα.

Ο δισέγγονος του ίδιου Ρασπούτιν,

μιας αμφιλεγόμενης και μυστηριώδους ιστορικής φιγούρας, είχε επίσης ένα αξιοσημείωτο προφητικό χάρισμα.

Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν, ένας αγρότης που έγινε φίλος της οικογένειας του Ρώσου αυτοκράτορα Νικολάου Β', θεωρήθηκε αληθινός προφήτης κατά τη διάρκεια της ζωής του. Προέβλεψε τον θάνατο του Nicholas 2, μίλησε για την πρώτη πτήση στο διάστημα και ήξερε ακόμη και ποιος θα πήγαινε εκεί, ήξερε για την πολιορκία του Λένινγκραντ και την κατάρρευση της Αυτοκρατορίας (διαβάστε επίσης: οι τρομερές προφητείες του Γκριγκόρι Ρασπούτιν για τη μοίρα της Ρωσίας, η οποία επαληθεύτηκε ).

Ο Γρηγόριος δεν είχε πολλούς απογόνους - από τα 3 παιδιά επέζησε μόνο η κόρη του Matryona. Αλλά η οικογένεια Ρασπούτιν συνέχισε έτσι κι αλλιώς. Και το δώρο του προφήτη, όπως αποδείχθηκε, τελικά κληρονόμησε ο δισέγγονος του, ο πρεσβύτερος Viktor Fedorovich Prolubshchikov.

Από τα νιάτα του μπορούσε να δει το μέλλον και να θεραπεύει ανθρώπους με τα χέρια του από διάφορες ασθένειες. Ο Βίκτορ ζούσε πάντα μια συνηθισμένη, σεμνή ζωή μέχρι που ένιωσε την προέλευση της ασυνήθιστης δύναμης μέσα του. Έχοντας μάθει για τις ικανότητές του, ο Βίκτορ άρχισε να τις εφαρμόζει - σε αυτές τις στιγμές ένιωσε ένα μυρμήγκιασμα στις παλάμες του και οι ασθενείς του ένιωσαν ζεστασιά. Πλήθη ανθρώπων παρατάχθηκαν όχι μόνο για να θεραπευτούν, αλλά και εκείνων που ήθελαν απλώς να μάθουν για το μέλλον τους. Όλα τα λόγια και οι προφητείες του Βίκτορ ήταν «στο σημείο».

Ταυτόχρονα, με την ηλικία, έγινε πιο δύσκολο για τον δισέγγονο του Ρασπούτιν να θεραπεύσει. Αλλά το «τρίτο μάτι» του, που έβλεπε το μέλλον, άνοιγε, αντίθετα, όλο και περισσότερο.

Ο Βίκτορ σπάνια ονειρεύεται, αλλά το 1989 ήταν σε αυτά που είδε την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Στη συνέχεια, προέβλεψε το ατύχημα στον υδροηλεκτρικό σταθμό Sayano-Shushenskaya το 2009, τον θάνατο του μηχανοκίνητου πλοίου "Bulgaria" το 2011, τη συντριβή ενός επιβατικού αεροπλάνου πάνω από το Σινά το 2015, τρομερές δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη, τρομοκρατικές επιθέσεις στην Μετρό Αγίας Πετρούπολης. Προέβλεψε επίσης: «Θα υπάρξουν κάθε είδους νέες μολύνσεις, όπως η γρίπη των χοίρων και η γρίπη των πτηνών. Μας φέρνουν κάθε είδους μολύνσεις».

Και ιδού μερικές από τις προβλέψεις του, που δεν αφορούν συγκεκριμένα άτομα, αλλά ολόκληρη τη χώρα μας -και ίσως και τον κόσμο.

Πάντα έλεγε για τις συγκρούσεις άλλων χωρών με τη Ρωσία: «Θα νικήσουμε ούτως ή άλλως, παρόλο που έρχονται όλες εναντίον μας. Ούτε ψυχρός ούτε θερμός πόλεμος θα εξαπολυθεί». Είπε για την Κίνα: «Φυσικά, η Κίνα είναι μια σπουδαία χώρα, αλλά η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη από όλες». Ο Βίκτορ προέβλεψε ότι οι σχέσεις με την Ιαπωνία θα βελτιωθούν.

Όσο για την παρούσα στιγμή - φέτος και τα επόμενα λίγα, οι προβλέψεις του δισέγγονου του Ρασπούτιν δεν είναι πολύ παρήγορες: «Θα υπάρξουν κατακλυσμοί που σχετίζονται με το νερό. Ο πλανήτης θα ταρακουνηθεί από σεισμούς. Ο κόσμος θα ταρακουνήσει».

Αλλά η ανθρωπότητα θα επιβιώσει ακόμα. Σχετικά με το τι περιμένει τους ανθρώπους μπροστά, ο Victor είπε: "Το μέλλον θα είναι καλό, το εύχομαι αυτό για όλους." Και για όσους φοβούνται όσα συμβαίνουν στον κόσμο, έδωσε συμβουλές: «Όταν πας για ύπνο, πες - Κύριε, ευλόγησε! Και όλα θα πάνε καλά» (διαβάστε επίσης: «Λίγοι άνθρωποι και λίγα πράγματα θα επιβιώσουν»: 6 τρομακτικές προφητείες του Ρασπούτιν ).

Όπως βλέπουμε, ο γέροντας ακολουθεί τα βήματα του προπάππου του, κάνοντας αληθινές προβλέψεις και κατέχοντας ένα ιδιαίτερο χάρισμα. Είναι πραγματικά όλα τα λόγια του αληθινά ή μερικά από αυτά είναι απλώς μυθοπλασία;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις