ΟΣΚΑΡ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ

 

Τα Λευκα Καπελα

είχαν διεισδύσει στην τελετή των βραβείων Όσκαρ της Κυριακής με την ελπίδα να συλλάβουν μερικούς εγκληματίες ελιτιστές του Χόλιγουντ. Αλλά ματαίωσαν το σχέδιο λόγω της συντριπτικής παρουσίας ασφαλείας που τους ξεπέρασε σε αριθμό 100...Παρά το εμπόδιο, εξακολουθούσαν να έχουν μια χρήσιμη αλλά ανησυχητική γνώση: Ο ισχνός πόλεμος ενάντια στους πωλητές Adrenochrome δεν έχει ακόμη κερδηθεί.

Εν μέρει βιολογικό, εν μέρει συνθετικό, το ισχυρό ναρκωτικό είναι για την ελίτ ό,τι είναι η ηρωίνη και η φαιντανύλη για τους άστεγους τοξικομανείς που στρατοπεδεύουν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο και του Πόρτλαντ: μια εθιστική λύση. Ενώ μια ταμπλέτα φαιντανύλης μπορεί να κοστίσει σε έναν φαρμακοποιό τρία δολάρια, μια ένεση ή έγχυση Adrenochrome κοστίζει χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες δολάρια, με βάση την καθαρότητα του προϊόντος. Και οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν στα ύψη καθώς οντότητες όπως τα Λευκα Καπέλα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν διεξάγουν πόλεμο με τα δίκτυα παραγωγής και διανομής Adrenochrome στις ΗΠΑ και την Ανατολική Ευρώπη, αντίστοιχα, δημιουργώντας σπανιότητα και μια συνοδευτική άνοδο των τιμών - απο τους νόμους της οικονομίας. Αλλά αυτές οι διαταραχές δεν εμπόδισαν ορισμένους υποψήφιους για Όσκαρ να λάβουν ένα δωρεάν δείγμα.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι οι ερευνητές απο τα Λευκα Καπελα είχαν κρυφά πρόσβαση στα Βραβεία Όσκαρ και είδαν ορισμένους υποψήφιους να λαμβάνουν μια τσάντα δώρου στυλ jumbo, διαφορετική από τις τσάντες με έπαθλο 168.000 δολαρίων που δόθηκε σε κάθε υποψήφιο από την Luciferian Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

Όπως τα Willy Wonka Bars στο Ronald Dahl's Charlie and the Chocolate Factory, ορισμένες τσάντες δώρων κρατούσαν κάτι χρυσό. Αλλά αντί για ένα χρυσό εισιτήριο, αυτές οι τσάντες κρατούσαν ένα χρυσό κουτί στο μέγεθος και το σχήμα μιας θήκης γυαλιών, το οποίο περιείχε μια σύριγγα Adrenochrome.

Η τσάντα της Cillian Murphy είχε την ένεση, όπως και η τσάντα της ηθοποιού Lilly Gladstone.

Κάποια στιγμή το βράδυ, η Γκλάντστοουν άπλωσε το χέρι μέσα στην τσάντα για τη χρυσή θήκη. Αλλά ο συμπρωταγωνιστής της στο Killers Flowers of the Flower Moon, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, την κοίταξε στραβά και έβαλε το χέρι του πάνω από το δικό της, σπρώχνοντας τη θήκη πίσω στην τσάντα δώρου. Κούνησε το κεφάλι του σε ένδειξη αποδοκιμασίας και της ψιθύρισε στο αυτί.

Σύμφωνα με την πηγή μας, οι ερευνητές παρακολούθησαν επίσης τον Cillian Murphy να κρατάει και στη συνέχεια να ανοίγει τη θήκη με το χρυσό σε μια τουαλέτα, όπου μισή ντουζίνα άλλοι ηθοποιοί ρουθούνιζαν γραμμές και γελούσαν. Ο Μέρφι ρώτησε έναν άγνωστο ηθοποιό τι ειχε η σύριγγα και του είπαν: «Θα σε πάει σε άλλο πλανήτη, αλλά δεν είναι για εδώ. Είναι για αλλο χωρο». Στην θήκη ήταν κολλημένη μια ετικέτα που έγραφε: «Μην ανοίγεις στην τελετή».

Ο Μέρφι αγνόησε την προειδοποίηση από περιέργεια. Ωστόσο, έγνεψε αργά, επέστρεψε τη θήκη στην τσάντα και βγήκε από την τουαλέτα.

Μέχρι τότε, οι ερευνητές πίστευαν ότι οι σύριγγες είχαν Adrenochrome και υποψιάστηκαν ότι κάποιος στα Όσκαρ το είχε μοιράσει σε διασημότητες που δεν είχαν πάρει ακόμη το άμεσα εθιστικό φαρμακευτικό κοκτέιλ.

«Η CID παρατήρησε ότι μια χούφτα τσάντες είχαν κόκκινο φιόγκο και υπέθεσαν ότι αυτές είχαν το Adrenochrome. Οι εθισμένοι προσπαθούσαν να μυήσουν "τους νεους" στους τρόπους του Adrenochrome. Παρόλο που είχαν αντίγραφο ασφαλείας εκεί κοντά, η ασφάλεια εκεί ήταν τεράστια - μιλάμε για τύπους με υποπολυβόλα κρυμμένα κάτω από τα μπουφάν τους, και ο Θεος ξέρει τι άλλο. Μαζικές συλλήψεις αποκλείονταν. Αλλά η CID ήθελε να βάλει στα χέρια της μια σύριγγα για να μπορέσουμε να την αναλύσουμε χημικά και ενδεχομένως να προσδιορίσουμε πού κατασκευάστηκε», είπε η πηγή μας.

Προς το τέλος της βραδιάς, οι ερευνητές εισέπραξαν μια προαίσθηση. βρήκαν μια άδεια σύριγγα σε έναν κάδο απορριμμάτων μπάνιου. Ορισμένοι αποδέκτες του Adrenochrome είχαν παρακούσει το προειδοποιητικό σημείωμα και έκαναν ένεση στον εαυτό τους.

Αν και δεν έγιναν συλλήψεις, τα Λευκα Καπελα βρήκαν αρκετά υπολείμματα στην εξαντλημένη σύριγγα για να εκτελέσουν μια χημική ανάλυση. Πιστεύουν ότι το Adrenochrome προήλθε από την Ουκρανία, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πούτιν δεν τους έχει βομβαρδίσει ακόμη εντελώς, και το Deep State εξακολουθεί να το εισάγει από εργαστηρια Adrenochrome του Zelenskyy.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι χρήσιμο», είπε η πηγή μας. «Μπορεί να βοηθήσει στην απομόνωση ενός συγκεκριμένου εργαστηρίου».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ14 Μαρτίου, 2024 22:34

    ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ;
    Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΑ ΚΛΩΝΑΡΑ ΑΒΑΤΑΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις