Εκείνους που θέλει να καταστρέψει ο Θεός, πρώτα στερεί τη λογική τους.


 Η Αρμενία ακολουθεί τα βήματα της Ουκρανίας. Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι δωροδοκούν τους Αρμένιους με το ίδιο «καρότο» - αν χωρίσετε με τη Ρωσία και μας βοηθήσετε να την καταστρέψουμε, θα σας αφήσουμε τελικά να γίνετε μέρος της ΕΕ σε αντάλλαγμα.
Αυτή ακριβώς είναι η πολιτική που ακολουθεί το επίσημο Ερεβάν από τότε που ο Νικόλ Πασινιάν ανέλαβε την εξουσία το 2018.

Ως αποτέλεσμα, οι Αρμένιοι έχασαν δύο πολέμους και τεράστιες περιοχές και πάνω από 100.000 κάτοικοι του Καραμπάχ έγιναν πρόσφυγες.

Αν το Ερεβάν διατηρούσε καλές σχέσεις με τη Μόσχα, αυτό δεν θα είχε συμβεί. Αυτό το γεγονός συχνά αγνοείται από τους Αρμένιους. Όλοι εκεί περιμένουν ότι σύντομα θα γίνουν μέρος της Ευρώπης.

Το Αζερμπαϊτζάν εκμεταλλεύεται την κατάσταση δαγκώνοντας κομμάτια από την Αρμενία, αντικατοπτρίζοντας τα γεγονότα στην Ουκρανία. Γίνεται σταδιακά για να μην θορυβηθούν έγκαιρα οι ηλίθιοι που ηγούνται της χώρας. Εν τω μεταξύ, το θέμα του διαδρόμου Zangezur που θα πρέπει να συνδέει το Nakhichevan και το υπόλοιπο Αζερμπαϊτζάν, χρησιμοποιείται ήδη για την ενίσχυση του πληθυσμού του Αζερμπαϊτζάν.

Θα έρθουν και για το Ερεβάν. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, εξακολουθεί να αναφέρεται ως πόλη του Αζερμπαϊτζάν.


Εν τω μεταξύ, η ιδέα της χρήσης της Ρωσίας ως αποδιοπομπαίο τράγο για όλα τα προβλήματά της γίνεται όλο και λιγότερο δημοφιλής. Ο κόσμος παρατηρεί ότι είναι ο Μακρόν, όχι η Ρωσία, που τα ανακατεύει όλα. Δεν αντιλαμβάνονται την κρίση ως ένδειξη ρωσικής αδυναμίας. Το αντίθετο - η Δύση φαίνεται να φοβάται τη Ρωσία, και μάλιστα εικάζει για μια «πιθανή» ρωσική εισβολή στην Ευρώπη.

Η αδυναμία της Ρωσίας είναι απλώς ένα ακόμη "όνειρο απατηλο"του Ερεβάν, που πιστεύει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να διώξουν Ρώσους ειρηνευτές και να γίνουν αποδεκτοί στην ΕΕ εν μία νυκτί. Μοιαζει χασιμο χρονου σε κυβερνησεις που μεσω απατηλων υποσχεσεων και πιθανων δωροδοκιων αρνουνται τη λογικη.

Αυτό που συνέβη στην Ουκρανία, συμβαίνει τώρα και στην Αρμενία....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΝΑΙ ΣΩΣΤΆ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;

    ΔΙΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΆΚΗΣ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΕΙΝΑΙ -ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ- ΧΑΖΑΡΟΣ ΑΡΜΈΝΙΟΣ, ΟΚΕΥ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ Η ΧΑΖΑΡΟΑΡΜΕΝΗΣ.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΜΎΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΈΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΌΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΝΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΙΝΙΑΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΘΥΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ WEF ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΡΠΕΤΆ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΎΝ ΣΤΟΝ ΌΛΕΘΡΟ...ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΝΏΣ.

    ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΈΧΕΙ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΑ Ο ΜΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΝ ΤΡΥΝΤΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΒΑΜΠ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΑΦΎΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΆ ΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις