Οι Ειδικές Δυνάμεις καταστρέφουν το αεροπλάνο DEW

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

κατέστρεψαν στις 5 Μαρτίου ένα Boeing 747 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε αερομεταφερθεί πάνω από το Texas Panhandle όταν ξέσπασαν ανεξήγητες πυρκαγιές στις 26 Φεβρουαρίου, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Το YAL είναι ένα τροποποιημένο Boeing 747 με αερομεταφερόμενο λέιζερ (ABL). Ήταν ένα έργο συνεργασίας που σχεδιάστηκε το 2004 από το Υπουργείο Άμυνας, την Πολεμική Αεροπορία και την DARPA ως βάση δοκιμών για την αναχαίτιση και την καταστροφή τακτικών βαλλιστικών πυραύλων κατά τη φάση ώθησης. Το 2011, ο τότε υπουργός Άμυνας Gates ανακοίνωσε την ακύρωση του έργου, ισχυριζόμενος ότι το αεροσκάφος θα χρειαζόταν ένα πιο ισχυρό λέιζερ (20-30X) για να αποδειχθεί βιώσιμο σε εξελισσόμενα πεδία μάχης όπως το Ιράν, και προσθέτοντας ότι η ανάπτυξη ενός τέτοιου όπλου ήταν οικονομικά και τεχνολογικά ανέφικτο δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της τεχνολογίας. Τον Φεβρουάριο του 2012, το πρωτότυπο - φαινομενικά το μοναδικό που κατασκευάστηκε - προσγειώθηκε στο Davis-Monthan AFB της Αριζόνα, όπου φέρεται να τοποθετήθηκε σε αποθήκευση στο "boneard" που διαχειριζόταν η 309th Aerospace Maintenance and Regeneration Group μέχρι που τελικά διαλύθηκε τον Σεπτέμβριο. 2014 αφού αφαιρέθηκαν όλα τα χρησιμοποιήσιμα εξαρτήματα.

Οι πηγές μας, ωστόσο, είπαν ότι η ιστορία του παροπλισμού ήταν ένα τέχνασμα για να κρύψουν ένα καταστροφικό ατύχημα. Όπως λέει η ιστορία, οι τεχνικοί αξιολογούσαν ένα αναβαθμισμένο χημικό λέιζερ ιωδίου οξυγόνου (COIL) όταν η πλατφόρμα άνοιξε εσφαλμένα και εξατμίστηκε το αεροπλάνο και έξι εργαζόμενοι. Αυτό που τοποθέτησε η Πολεμική Αεροπορία στο «μπονιάρντ» ήταν μια μακέτα από πλαστικό και φελιζόλ, είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, το DOD κατασκεύασε τέσσερα αεροσκάφη τύπου YAL για 26 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και της έρευνας. Το YAL-2, για το οποίο δεν υπάρχει δημόσιο αρχείο, προκάλεσε τις πυρκαγιές στο Texas Panhandle.

Στις 4 Μαρτίου, τα Λευκα Καπελα έμαθαν ότι το YAL-2 απογειώθηκε από το Fresno Yosemite International—ένα κοινό στρατιωτικό-πολιτικό αεροδρόμιο—στις 3:00 π.μ., 26 Φεβρουαρίου, και πέταξε νοτιοανατολικά προς το Texas Panhandle. Έφτασε στον εναέριο χώρο του Amarillo περίπου 2,5 ώρες αργότερα, περιπλανώμενο εκεί σε υψόμετρο 37.000 ποδιών για άλλα 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από την Πάμπα και το Φριτς, στο Τέξας, τυχαία κοντά σε αυτό που θα ονομαζόταν οι πυρκαγιές στο Grapevine Creek και στο Smokehouse Creek, τις πιο καταστροφικές στην ιστορία του Τέξας. Στη συνέχεια, το YAL-2 ανέβηκε στα 39.000 πόδια και πέταξε βορειοανατολικά, προσγειώθηκε τελικά στην αεροπορική βάση Wright-Patterson στο Dayton του Οχάιο.

Δεδομένου ότι ένα YAL χωρά 64.000 γαλόνια καυσίμου και μπορεί να παραμείνει στον αέρα για 16 ώρες με ταχύτητα χαμηλη χωρίς ανεφοδιασμό στον αέρα, το ταξίδι των περίπου 8 ωρών ήταν πολύ εντός των ορίων της ανοχής του.

Η πηγή μας δεν θα κοινοποιούσε πώς τα Λευκα Καπελα απέκτησαν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη της πτήσης - δεν εμφανίζονται σε δημόσια διαθέσιμες εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων - αλλά είπε ότι η απόδειξη ανάγκασε τον στρατηγό Eric M. Smith να ενορχηστρώσει μια χειρουργική επέμβαση με πεζοναυτες στο έδαφος, Ας ελπίσουμε ότι αυτο θα συμβει πριν το YAL-2 ανέβει ξανά στους ουρανούς.

«Ο στρατηγός Σμιθ σκέφτηκε να μιλησει με υποτιθέμενες φιλικές δυνάμεις στο Ράιτ-Πάτερσον, αλλά μετά σκέφτηκε ότι καλύτερα να μην το κάνει. Αν κάποιοι από αυτούς ήταν διπλοί πράκτορες, θα μπορούσαν να το είχαν πει στο Deep State και να είχαν πάρει αυτό το αεροπλάνο στον αέρα αμέσως. Η διακριτικότητα είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός ζήτησε από τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων Brent Lindemen να αναθέσει στους καλύτερους στρατιώτες του να διεισδύσουν στη βάση και να βρουν και να καταστρέψουν το αεροπλάνο.

Οι Ειδικές Δυνάμεις διείσδυσαν λαθραία στη βάση στη 1:00 π.μ., 5 Μαρτίου, και εντόπισαν ένα υπόστεγο που πίστευαν ότι στέγαζε το YAL-2, καθώς ήταν το μόνο που φυλασσόταν από τέσσερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το αντίστοιχο του κλάδου με βουλευτές του Στρατού. Οι Ειδικές Δυνάμεις τους ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας μη θανατηφόρα δύναμη πριν εισέλθουν στο υπόστεγο και εξάρτισαν το πλαίσιο του αεροσκάφους με εμπρηστικά γόμματα και επιταχυντές που εξασθενούσαν για να καταστήσουν το αεροσκάφος και το λέιζερ άχρηστο, χωρίς να προκληθεί συγκλονιστική έκρηξη. Το YAL-2 κάηκε μέχρι τέλους.

Τα Λευκα Καπελα έλαβαν επίσημη επιβεβαίωση για την καταστροφή του αεροπλάνου εκείνο το απόγευμα. Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ άκουσε μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ ενός υψηλόβαθμου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας και ενός Δημοκρατικού στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής. Ο αξιωματικός είπε: «Φαίνεται ότι χάσαμε ένα».

Η πηγή μας δεν ήταν διατεθειμένη να κοινοποιήσει πρόσθετες λεπτομέρειες λειτουργίας, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εμποδίσει το κυνήγι για YAL-3 και YAL-4, το πλήρωμα του YAL-2 και τους αξιωματούχους που είχαν εκ των προτέρων γνώση της πτήσης.

«Θα καταστρέψουμε αυτά τα αεροπλάνα και θα πάρουμε τους υπεύθυνους», είπε η πηγή μας. «Πιστεύω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι όποιος εμπλέκεται θα πάρει ένα σχοινί στο λαιμό του.

Η ιστοσελιδα γνωρίζει ότι υπάρχουν άλλες αερομεταφερόμενες ή τροχιακές πλατφόρμες DEW. Είναι ευρέως αποδεκτό μεταξύ ειδικευμένων ερευνητών ότι παρόμοια τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε ενάντια στο κτίριο Murrah το 1995 και στους Δίδυμους Πύργους το 2001. Αυτό το άρθρο εστιάζει μόνο στο συγκεκριμένο αεροπλάνο που ευθύνεται για την κόλαση του Τέξας.

Η πηγή μας είπε ότι το YAL-2 προκάλεσε τις πυρκαγιές Maui, αλλά δεν έχουμε ακούσει αρκετά για αυτό το περιστατικό για να γράψουμε ένα άρθρο.

 Επιπλέον, είναι τρομακτικό και διασκεδαστικό το γεγονός ότι η πραγματικότητα μιμείται το Χόλιγουντ: Τα αερομεταφερόμενα DEW εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία Real Genius του 1985, στην οποία μια ομάδα απο "φυτα" κολεγίου κατασκεύασαν ένα λέιζερ πενήντα μεγαβάτ για την Πολεμική Αεροπορία, μόνο για να το σαμποτάρουν αφού συνειδητοποίησαν η κυβέρνηση σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει ως όπλο μαζικής καταστροφής.

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις