Ο πρόεδρος Μακρόν λέει ότι η 70χρονη σύζυγός του δεν γεννήθηκε άντρας

 

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απάντησε επιτέλους στις φήμες ότι η 70χρονη σύζυγός του Μπριζίτ γεννήθηκε άντρας.

Ο Μακρόν, 47 ετών, παντρεύτηκε την Μπριζίτ το 2007. Άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνη ήταν 40 ετών και παντρεύτηκε – και αυτός ήταν ο 15χρονος μαθητής της στο καθολικό σχολείο Providence στην Αμιένη, γράφει η Cassandra MacDonald.

Η New York Post γράφει: «Παρόλο που η γαλλική ηλικία συναίνεσης είναι τα 15, η Μπριζίτ ανησυχούσε για τη σχέση της με τον Μακρόν και πώς θα επηρέαζε τα παιδιά της».

Η κόρη της Μπριζίτ ήταν συμμαθήτρια του Εμμανουήλ.


Η Daily Mail αναφέρει:

Καθώς οι Γάλλοι συζητούσαν για την αντισυμβατική προσωπική ζωή του προέδρου του κράτους τους, η MailOnline έλαβε λεπτομέρειες για μια απόφαση που εκδόθηκε τον περασμένο Ιούνιο από το Εφετείο της Καέν.

Αναφέρεται σε δύο ύποπτους – την Amandine Roy, μια 52χρονη διορατική, και τη Natacha Rey, 48, που υποδύθηκε ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος.

Και οι δύο εμφανίστηκαν σε ένα τετράωρο βίντεο στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2021 στο οποίο ισχυρίστηκαν ότι η Brigitte γεννήθηκε το 1953 ως αγόρι που ονομαζόταν Jean-Michel Trogneux.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα το όνομα του αδερφού της Brigitte και η κυρία Macron ονομαζόταν Brigitte Trogneux πριν από τον πρώτο της γάμο.

Οι ύποπτοι ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο πρώτος σύζυγος της Brigitte, André-Louis Auzière, δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν από τον θάνατό του που αναφέρθηκε το 2020, σε ηλικία 68 ετών.


Και οι δύο γυναίκες κρίθηκαν ένοχες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Μακρόν αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Παρίσι την Παρασκευή, χαρακτηρίζοντάς τους «ψευδείς και κατασκευασμένους».

«Το χειρότερο είναι οι ψευδείς πληροφορίες και τα κατασκευασμένα σενάρια», είπε ο Μακρόν. «Οι άνθρωποι καταλήγουν να τους πιστεύουν και να σε ενοχλούν, ακόμα και στην οικειότητά σου».

Η κόρη της Brigitte, Tiphaine Auzaine, 40, αναφέρθηκε επίσης στις φήμες σε μια συνέντευξη στο Paris Match τον περασμένο μήνα.

«Ανησυχώ για το επίπεδο της κοινωνίας όταν ακούω τι κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα για τη μητέρα μου ότι είναι άντρας», είπε η Auzaine. «Η εμπιστοσύνη σε ό,τι επιβεβαιώνεται και τα εύσημα που αποδίδονται σε αυτά που διακηρύσσονται. Ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε για οποιονδήποτε και χρειάζεται χρόνος για να απαλλαγούμε από αυτό».

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Στο διαδικτυο βεβαια κυκλοφορουν αυτες οι εικονες που βρηκα που υποδηλωνουν αλλα πραγματα...

Ο καθενας αποφασιζει οτι θελει....













 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις