ΜΟΥΣΕΙΟ GETTY


 Νόμιζες ότι το νησί Επστάιν ήταν το χειροτερο μερος...?


Ερευνήστε το ΜΟΥΣΕΙΟ GETTY, ένα φρούριο παιδεραστίας με περισσότερους από 12 ορόφους κάτω από το έδαφος. Δύο εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί μέχρι το 2018.


Υπάρχουν ανελκυστήρες & πρακτικά μια πόλη κάτω από το έδαφος με χιλιάδες σκλάβες του σεξ. Μόνο οι άνθρωποι της "ΛΙΣΤΑΣ Α" μπορούν να περπατήσουν σε όλο αυτό το μέρος.


Οι ανελκυστήρες οδηγούν σε ένα σύστημα τούνελ. Φυλάσσεται με υψηλή ασφάλεια. Είναι μια κόλαση που δημιουργήθηκε μέσα σε μια άλλη κόλαση! 


Το νησί Επστάιν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΕΝΧΑΊΜ....

    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΜΕΤΈΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ...ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΨΆΞΕΙΣ ΤΑ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΈΧΝΗΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΤΥΛ DIPLOMATIC IMMUNITY ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΉΛΙΚΑ ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ Η ΕΛΙΤ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΡΈΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΘΏΩΝ ΨΥΧΩΝ.

    Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΈΛΤΑ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ/ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ... ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΕΝΧΑΊΜ, ΚΑΘΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΏΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΣΊΠΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ;ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΑΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΡΙΤΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις