Ο Σταλιν Γεροτζιάφας πρέπει να παίρνει πολλά χιλιάρια

 

Ο Υδροχόος και ο Πλούτωνας

κύριε Σταλιν Γεροτζιάφα, θα σας απαλάξουν από τα πολλά χιλιάρικα που παίρνετε να λέτε πράγματα που είναι κάθετα του Συντάγματος. Ο Στάλιν και ο Μάο ήταν στυγνοί δολοφόνοι, όλοι οι κομουνιστές είναι καθάρματα και το έχει αποδείξει η ιστορία. Μιλάτε γιατί υπάρχει λόγος και συμφέρον, τα αφεντικά σας, σας ταίζουν με πολλά χιλιάρικα για να δολοφονείτε ανυποψίαστους και εντελώς βλαμμένους ανθρώπους. Μην νομίζετε ότι τα κομμουνιστικά πολιτεύματα έχουν μεγάλη διάρκεια, η ημερομηνία λήξης έχει ξεκινήσει..τικ..τακ..τικ..τακ..
Θα δικαστείτε και θα ψοφησετε στην στενή, όπως και οι άλλοι ανθελληνες δεξιοαριστεροί κατσαπλιάδες. Τα χιλιάρικα σας, θα χορηγηθούν από την νέα γενιά σε φιλανθρωπιστικούς σκοπούς, για σχολεία, νοσοκομεία, παιδάκια, γέροντες κτλ..
Τα κομμούνια ήταν διαχρονικά οι πιο άχρηστοι που πέρασαν απο την χώρα αλλά τώρα, θα υπάρξει και τιμωρία για όλες σας τις αντισυνταγματικές πράξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΏΤΟ ΤΟΥ ΛΈΝΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΟΝΤΩΣ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΤΖΙΑΦΑΡ ΤΟΥ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ ΚΑΙ;ΜΠΙΝΓΚΟ!

    ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΉΚΗ ΚΑΙ ΠΛΆΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΕΛΙΚΆ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΈΝΤΕΦ, ΓΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΊ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΑΡΑ;Η ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟ 21ο ΑΙΏΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SNAKE PEOPLE ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑ Η ΤΣΙΟΔΡΑ Η ΠΑΓΏΝΗ, Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΎΧΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ TV ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΙΔΌΦΙΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΙΑ ΚΠΛ. ΣΚΑΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΊΚΟ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πρέπει νά σχολιάσω μέ το αίμα που μου ανέβηκε στο κεφάλι; Άστο καλύτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις