ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ


 Τα θηλυκά του κόσμου θα αναστατωθούν ΠΟΛΥ αν μάθουν ότι τα οιστρογόνα δεν είναι η γυναικεία ορμόνη. Και ότι πολλές από τις παθήσεις που τους λένε ότι θεραπεύουν τα οιστρογόνα στην πραγματικότητα ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από τα οιστρογόνα.

Αφού διαπιστώθηκε η χημική ταυτότητα των οιστρογόνων το 1929, ανακαλύφθηκε ότι η πραγματική γυναικεία ορμόνη είναι η προγεστερόνη.

Η προγεστερόνη διατηρεί τις γυναίκες όμορφες, γόνιμες και θηλυκές.

Η προγεστερόνη παράγεται μαζικά από τις ωοθήκες και κανένας άλλος ιστός στο γυναικείο σώμα δεν παράγει ούτε κατά διάνοια αυτή την ποσότητα.

Τα οιστρογόνα είναι μια ορμόνη που σχετίζεται με το στρες, αντιθυρεοειδική, τραυματική αντίδραση, φλεγμονώδης, προκαλεί PCOS και ακμή, προκαλεί αποβολές.

Είναι επίσης μια ανδρική ορμόνη, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Οι άνδρες που βρίσκονται υπό πίεση ή οι νεότεροι άνδρες που πέρασαν ένα τραυματικό ατύχημα ή είναι πολύ άρρωστοι, θα έχουν επίπεδα οιστρογόνων παρόμοια με εκείνα των νεαρών γυναικών.

Στη δεκαετία του 1930, λίγο πριν ανακαλυφθεί ότι τα PUFAs είναι τοξικά, τα οιστρογόνα θεωρούνταν μια τοξική, προαγωγική της φλεγμονής ορμόνη.

Η βιομηχανία οιστρογόνων διαπίστωσε ότι ήταν πολύ ακριβό να παρασκευάσει προγεστερόνη για θεραπευτικούς σκοπούς και ότι δεν κόστιζε σχεδόν τίποτα η δημιουργία συνθετικών οιστρογόνων.

Δημιούργησαν προπαγάνδα και προώθησαν την ιδέα ότι τα οιστρογόνα ήταν η γυναικεία ορμόνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις