Η παράταξη «Παγκόσμια Τάξη Βασισμένη σε Κανόνες» έχει παραδοθεί


 Το μέγα γεγονός του μαύρου κύκνου που είχε προβλεφθεί για τις 15 Μαρτίου όντως έλαβε χώρα όπως θα γίνει όλο και πιο προφανές τις επόμενες ημέρες και μήνες. Η αποκαλούμενη «Παγκόσμια Τάξη Βασισμένη σε Κανόνες» της Χαζαρικής Μαφίας έχει παραδοθεί, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας και του Λευκού Δράκου. Ο υβριδικός πόλεμος για τον έλεγχο του πλανήτη Γη που μαίνεται τουλάχιστον από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, τελειώνει έτσι.

Αυτό έγινε καθώς ένας εκπρόσωπος της Εταιρείας Λευκών Δράκων παρέδωσε με το χέρι μια κήρυξη πολέμου κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης. Η δήλωση ανέφερε ότι η κυβέρνηση ελέγχεται από ξένους γκάνγκστερ που δολοφόνησαν περισσότερους από 400.000 Ιάπωνες πολίτες με εμβόλια. Τα αιτήματα περιλαμβάνουν την απέλαση του ψεύτικου πρεσβευτή των ΗΠΑ Ραχμ Εμάνουελ και όλων των ξένων «Ιάπωνων χειριστών». Ζητεί τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης υπό την ιαπωνική βασιλική οικογένεια, ζητά επίσης την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ιαπωνίας, ένα ιωβηλαίο, την αποκατάσταση της Υπηρεσίας Οικονομικού Σχεδιασμού και πολλά άλλα.

Η επικείμενη κίνηση στην Ιαπωνία έρχεται αφότου οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν 726.000 ανθρώπους πέρυσι, ένα άλμα 47,1% από το προηγούμενο έτος… εν μέσω καταστολής εγκλημάτων που συνδέονται με «εχθρικές ξένες δυνάμεις».

 https://www.rfa.org/english/news/china/china-arrests-hostile-foreign-forces-03112024204531.html

 Σε ένα δημόσιο σημάδι ότι η Χαζαρική Μαφία παραδίδεται, ο «Πάπας Φραγκίσκος» είπε ότι η Ουκρανία πρέπει να έχει το θάρρος να κυματίζει τη «λευκή σημαία» της παράδοσης στη Ρωσία και τη συμμαχία για την πλανητική απελευθέρωση.

 https://www.reuters.com/world/europe/pope-says-ukraine-should-have-courage-white-flag-negotiations-2024-03-09/

 Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας Josep Borrell επιβεβαίωσε επίσης την παράδοση του KM όταν έγραψε στο ιστολόγιό του:

«Αν οι τρέχουσες παγκόσμιες γεωπολιτικές εντάσεις συνεχίσουν να εξελίσσονται προς την κατεύθυνση «η Δύση εναντίον των Υπόλοιπων», οι μελλοντικοί κίνδυνοι της Ευρώπης να είναι ζοφεροί. Η εποχή της δυτικής κυριαρχίας έχει όντως τελειώσει οριστικά».

Σε περαιτέρω ένδειξη ότι το καθεστώς των ΗΠΑ που ελέγχεται από το KM έχει τελειώσει, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν λέει ότι η Ουάσιγκτον έχει γίνει περίγελος του υπόλοιπου κόσμου. «Νομίζω ότι είναι προφανές σε όλους ότι το αμερικανικό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι δημοκρατικό με οποιαδήποτε έννοια της λέξης… και γίνεται «ολοένα και πιο απολίτιστο».

 https://www.rt.com/news/594400-putin-us-elections-democracy/

 Ένα άλλο σημάδι ήρθε στις 11 Μαρτίου -την επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης στη Φουκουσίμα- όταν το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ σταμάτησε τη διάσωση των τραπεζών.

 

 Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις μεγάλες δυτικές τράπεζες είναι τώρα de facto χρεοκοπημένες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «Όλοι οι κύριοι CEO πωλούν τις μετοχές τους», συμφωνούν πολλοί σχολιαστές.

 


 Ωχ, ακόμη και ο Warren Buffet θέλει να βγει πριν από την κατάρρευση: Τα στοιχεία της IRS φέρεται να δείχνουν ότι ο Buffett διαπραγματεύτηκε μετοχές της Berkshire σε προσωπικό λογαριασμό, σύμφωνα με την ProPublica

Ο Warren Buffett φέρεται να ήταν πρωτοπόρος ή διαπραγματευόταν μετοχές στον προσωπικό του λογαριασμό που αγόραζε και πουλούσε ο όμιλός του Berkshire Hathaway. Αυτή είναι μια πρακτική που ο ίδιος στο παρελθόν θεώρησε σύγκρουση συμφερόντων, σύμφωνα με την ProPublica την Πέμπτη. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό, είναι παράνομο.

 https://www.cnbc.com/2023/11/09/irs-data-reportedly-shows-buffett-traded-berkshire-stocks-in-personal-account-according-to-propublica.html

 Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή στα παρασκήνια, στις 15 Μαρτίου, ένας βασιλιάς της Ασίας ορίστηκε επίσημα ως ο νέος M1 ή ελεγκτής του χρηματοπιστωτικού συστήματος, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας. Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας επειδή συμφώνησε να λάβει εντολές από το νέο M1, προσθέτουν.

Οι πηγές λένε ότι η επιβεβαίωση της αλλαγής θα έρθει όταν η Goldman Sachs ανακοινώσει την αναχώρησή της από την Ιαπωνία στις 15 Απριλίου.

Αυτό είναι ένα μέγα γεγονός μαύρου κύκνου για πολλούς λόγους. Μια αλλαγή στον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι μια αλλαγή στον έλεγχο της διαδικασίας απόφασης για το τι θα κάνει η ανθρωπότητα στο μέλλον.

Πρώτον, σηματοδοτεί το τέλος ενός σχεδίου χιλιετιών από τις οικογένειες που ελέγχουν τον μονοθεϊσμό να επιβάλουν έναν θεό βασιλιά της καταγωγής τους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σε μικρότερο χρονικό διάστημα, σηματοδοτεί το τέλος ενός έργου Ελευθεροτέκτονων που ξεκίνησε το 1717 για την καταστροφή της Ρωσίας ως προοίμιο για την υποταγή της Κίνας.

 


 Σηματοδοτεί επίσης το τέλος των 80 χρόνων του μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνούς συστήματος που κυριαρχούσε η Δύση. Σε μια ακόμη πιο στενή εστίαση, σηματοδοτεί το τέλος της μονοπολικής παγκόσμιας κυριαρχίας που απολάμβαναν οι ΗΠΑ από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Πηγές των Γνωστικών Illuminati λένε ότι αυτό που συνέβη είναι πέρα από βιβλική κλίμακα, επειδή σημαίνει το τέλος ενός πολέμου εναντίον των πεσόντων αγγέλων που μαίνεται εδώ και 26.000 χρόνια.

Ωστόσο, σε επίπεδο εδώ και τώρα, η αλλαγή θα εμφανιστεί πιο αργά, επειδή η ανατροπή ενός σχεδίου που βρίσκεται σε κίνηση για τουλάχιστον δεκαετίες δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.

Για παράδειγμα, ο σχεδιασμός για την απάτη 2020-2023 ξεκίνησε 45 χρόνια νωρίτερα, όπως φαίνεται από τις εκθέσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1975. Η κρίση πείνας που προσπαθούν τώρα να δημιουργήσουν οι ελίτ χρονολογείται επίσης τουλάχιστον τόσο μακριά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν δεκαετίες νόμων, προετοιμασία από εταιρείες και πλύση εγκεφάλου ελίτ υπαλλήλων.

Ωστόσο, πραγματοποιούνται συναντήσεις για να καθοριστεί πώς να ξοδέψουμε τρισεκατομμύρια δολάρια προς όφελος της ανθρωπότητας και των άλλων ζωντανών πλασμάτων του πλανήτη.

Εκπρόσωποι της WDS, της Asian Royals και ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας μεγάλης διεθνούς τράπεζας συναντώνται αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν σχέδια για την αποδέσμευση τουλάχιστον ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις