Τα Λευκά Καπέλα ενισχύουν τις ιδιοκτησιες του Τραμπ

 

Οι Navy SEAL στο Mar-a-Lago.

Πεζοναύτες που σταθμεύουν στο θέρετρο Bedminster του Προέδρου Τραμπ. Δύναμη Δέλτα που φρουρεί τον Πύργο Τραμπ και τη Γουόλ Στριτ 40 στη Νέα Υόρκη. Και Army Rangers που περιπολούν το εκτεταμένο γήπεδο γκολφ Seven Springs και το κτήμα του Donald Trump στην κομητεία Westchester.

Ο στρατηγός Eric M. Smith και το συμβούλιο Λευκα Καπελα έχουν αναπτύξει 2.500 στρατιώτες και πεζοναύτες στις ιδιοκτησίες του Trump στη Νέα Υόρκη, τη Φλόριντα, το Νιου Τζέρσεϊ, τη Νεβάδα και την Καλιφόρνια ως τρομερό αποτρεπτικό μέσο ενάντια στην απειλή του Deep State να καταλάβει την αυτοκρατορία των ακινήτων του. Οι πράκτορες του Deep State έχουν πει ότι θα προσαρτήσουν τα εδάφη του Τραμπ εκτός εάν εξασφαλίσει ένα ομόλογο 454 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Τον περασμένο μήνα, ο δικαστής του Deep State, Άρθουρ Ένγκορον, υποστήριξε αυτό το αυθαίρετο νούμερο, αφού έκρινε λανθασμένα ότι ο Πρόεδρος Τραμπ και οι μεγαλύτεροι γιοι του υπερεκτίμησαν τα ακίνητά τους στη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα. Σε απάντηση, οι Τραμπ αρνήθηκαν τους ψευδείς ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι, αν μη τι άλλο, οι ασφαλιστές είχαν υποτιμήσει συμμετοχές όπως το Trump Tower, το Mar-a-Lago και το 40 Wall Street, και λέγοντας ότι η κρίση του Engoron είναι μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας Deep State για εξαντλήσουν τα μετρητά της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

Παρά τη θλιβερή ρητορική του Deep State, που ενισχύεται από τα μέσα ενημέρωσης, το αβάσιμο πρόστιμο είναι νομικά ανεφάρμοστο-εκτός εάν ο Trump συνθηκολογήσει με τον Engoron, μια πράξη που θα μπορούσε να μειώσει την υπηρεσία του Trump και να ενδυναμώσει περαιτέρω το Deep State.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πηγές του Mar-a-Lago είπαν ότι το Deep State δεν θα δει ούτε μια δεκάρα από τα χρήματα του Τραμπ και ότι ο Τραμπ αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο με μετρητά που είχαν αποκτήσει τα Λευκα Καπελα από την αείμνηστη Oprah Winfrey. Ο Τραμπ φέρεται να είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι τα περιουσιακά στοιχεία της Όπρα θα έπρεπε να διοχετευθούν στην οικονομία για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ευημερίας μόλις εκμηδενιστεί η φυλή Μπάιντεν.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, ο νόμιμος αρχιστράτηγος, αποδέχτηκε την αντιπρόταση του στρατηγού Σμιθ: ενισχύστε τις άμυνες σε περίπτωση που το Βαθύ Κράτος προσπαθήσει να κυβερνήσει με τη βία τις περιουσίες που ανήκουν στον Τραμπ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τραμπ καλωσόρισε τα Λευκα Καπελα στη γη του. Το 1ο Επιχειρησιακό Απόσπασμα Ειδικών Δυνάμεων – Δέλτα, ή 1 SFOD-D, και άγνωστος αριθμός Navy SEAL προστατεύουν το αρχηγείο του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο από τον Απρίλιο του 2021.

Τώρα, τα Λευκά Καπέλα έχουν ενισχύσει επτά από τα πιο πολύτιμα ορόσημα του Τραμπ.

«Δεν μπορώ να πω πόσοι στρατιώτες και πεζοναύτες παρακολουθούν μια συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά έχουμε τοποθετήσει πάνω από 2.500 άνδρες εκεί έξω και δεν το έχουμε κρύψει. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος Τραμπ και ο στρατηγός Σμιθ ειδοποίησαν τα απαραίτητα μέρη ότι τα κτήματα του Τραμπ βρίσκονται υπό στρατιωτική φρουρά. Λίγο πολύ τους έχουμε παροτρυνει να κάνουν μια κίνηση», είπε η πηγή μας.
Τα Λευκα Καπελα δεν έχουν ακούσει καμία φλυαρία που να υποδηλώνει ότι το Deep State σχεδιάζει να καταλάβει τη γη του Trump με τη βία, αλλά έχουν ετοιμάσει μια απάντηση σε περίπτωση που το Deep State εξαπολύσει ανόητα μια μετωπική επίθεση, η οποία, είπε η πηγή μας, θα είχε σοβαρές απώλειες - για το Deep State .

«Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε μια επίθεση οποιουδήποτε μεγέθους», είπε η πηγή μας, ακούγοντας θρασύ.

Ερωτηθείσα πώς θα αντιδρούσαν τα Λευκα Καπελα  σε μια ομοσπονδιακή εισβολή ή την προσγείωση ελικοπτέρων της Εθνικής Φρουράς της Νέας Υόρκης στο γήπεδο γκολφ του Trump, η πηγή μας είπε: «Αυτό είναι ένα απίθανο σενάριο επειδή το Deep State θέλει να αρπάξει και να πουλήσει την περιουσία του Trump, όχι να την καταστρέψει. Θέλουν και την περιουσία του γιατί πιστεύουν ότι έχει μυστικά εκεί, μυστικά που θα τα καταλαμβαναν όλα. Έτσι, δεν πιστεύουμε ότι θα διακινδυνεύσουν μια πλήρη έφοδο στις πύλες, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι αν το κάνουν».

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις