Τα Λευκά Καπέλα καταστρέφουν ένα δεύτερο αεροπλάνο DEW

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

την περασμένη εβδομάδα κατέστρεψαν ένα δεύτερο αεροσκάφος της Air Force Direct Energy Weapon (DEW) που είχε κρύψει το Deep State στην αεροπορική βάση Eielson κοντά στο Moose Creek της Αλάσκας, μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι Ειδικές Δυνάμεις κατέστρεψαν ένα Boeing 747 της Πολεμικής Αεροπορίας που είχε μετασκευαστεί για να στεγάσει ένα αερομεταφερόμενο DEW, αφού επιβεβαίωσαν ότι το Deep State το είχε χρησιμοποιήσει για να πυροδοτήσει μια μαινόμενη κόλαση στο Texas Panhandle. Η αερομεταφερόμενη πλατφόρμα όπλων ήταν μία από τις τρεις που είναι γνωστό ότι υπάρχουν.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, φιλικές δυνάμεις στο Elmendorf AFB, στο Anchorage, ενημέρωσαν τον στρατηγό Eric M. Smith και τον διοικητή της ομάδας 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων Brent Lindemen ότι ένα αεροπλάνο εξοπλισμένο με λέιζερ είχε προσγειωθεί στο Eielson AFB στις 12 Μαρτίου. Η πηγή Elmendorf φέρεται να είπε στον Gen Smith ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε κάτω από μια κουβέρτα μυστικότητας και ότι κάποιος σε θέση εξουσίας είχε δωσει εντολη αποκρυψης στον πυργο ελεγχου και είχε θέσει όλους τους μάρτυρες υπό το καθεστως απορρητου. Είπε επίσης στον στρατηγό Smith ότι η Eielson AFB είχε μόνο ένα κενό υπόστεγο ικανό να κρατήσει το φονικό αεροσκάφος.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Smith διέταξε αμέσως την ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων που έβγαλε το YAL-2 να προετοιμαστούν για να αναχωρήσουν για την Αλάσκα. Οι Ειδικές Δυνάμεις προσγειώθηκαν στο Έλμενντορφ στις 13 Μαρτίου και οδήγησαν 380 μίλια στο Eielson, ένα ταξίδι οκτώ ωρών.
 

Η προσγείωση τους στο Eielson θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Η βαριά οπλισμένη ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων που αποβιβαζόταν σε μια αιφνιδιαστική πτήση θα είχε σηκώσει προκαλεσει ενα ενδιαφερον. Μια διακριτική εισαγωγή ήταν συνετή. Αλλά δεν ήταν τοσο απλο γιατι συνάντησαν εχθρική αντίσταση», είπε η πηγή μας.

Η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων είχε παραβιάσει την περίμετρο απαρατήρητη και πλησίασε σε απόσταση 100 μέτρων από το υπόστεγο όταν είδαν την κατακόκκινη λάμψη ενός κόκκινου φακού και άκουσαν φωνές. Οκτώ φιγούρες φορεμένες με μαύρο εξοπλισμό τακτικής και καπέλα τύπου μπέιζμπολ κινούνταν κάτω από έναν προβολέα που φωτίζει τις πόρτες του υπόστεγου. Η εμφάνισή τους πρόδιδε την ταυτότητά τους, καθώς τα στρατιωτικά πρότυπα περιποίησης απαγορεύουν στο προσωπικό ασφαλείας της Πολεμικής Αεροπορίας να φερούν γένια και να κάνουν αθλητικά δασύτριχα κουρέματα. Επιπλέον, τα όπλα και ο εξοπλισμός της επιλογής τους δεν περιλαμβάνουν συνήθως θωράκιση σώματος, επιθετικά τουφέκια Sig SG550 και αυτόματα κυνηγετικά όπλα AA12 — βαριά πυρομαχικά.

Οι Ειδικές Δυνάμεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Deep State είχε προσλάβει μισθοφόρους - πιθανώς τον Academi, πρώην Blackwater, ή G4S, μια βρετανική πολυεθνική ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας με έδρα το Λονδίνο, για να φρουρούν το υπόστεγο. Μερικοί από τους οκτώ είχαν ξένες προφορές—Η.Β. και της Αυστραλίας, που αποδεικνύεται από τη φιλελεύθερη και εύστοχη χρήση της λέξης «cu**» σε περιστασιακά αστεία.

Οι Ειδικές Δυνάμεις εξέτασαν προσεκτικά τις επιλογές τους. Ο εχθρός τους ταίριαξε σε ανθρώπινο δυναμικό και δύναμη πυρός. Μια μετωπική επίθεση με πυροβόλα όπλα θα ήταν αυτοκτονία. Και το να βάλεις ελεύθερους οκτώ αντιπάλους χωρίς να τραβήξεις πυρά και να ειδοποιήσεις ολόκληρη τη βάση για την παρουσία τους θα χρειαζόταν θεϊκή παρέμβαση.

Περίμεναν ανυπόμονα, γιατί σε λίγες ώρες θα ξημερώσει και η βάση θα ήταν γεμάτη δραστηριότητα που θα μπορούσε να αναγκάσει την ομάδα να ματαιώσει την αποστολή τους. Γύρω στις 3:00 π.μ. εισαν οτι εκαναν ένα διάλειμμα καθώς ο εχθρός χωρίστηκε σε τρεις ομάδες, δύο περιπολούσαν στην περίμετρο του υπόστεγου και μία κολλούσε κοντά στις πόρτες. Οι ελεύθεροι σκοπευτές των Ειδικών Δυνάμεων άδραξαν την ευκαιρία να ρίξουν στοχευμενες βολές προς τα κεφάλια του διδύμου που ελίσσονταν στις πόρτες καθώς οι ίδιοι οι εναπομείναντες στρατιώτες χωρίστηκαν σε ομάδες των τριών, καθένας από τους οποίους έκανε ενέδρα σε τρεις εχθρούς από τα μετόπισθεν.

Αφού επιβεβαίωσαν ότι και οι οκτώ δεν ανέπνεαν πια, έσυραν τους νεκρούς στο υπόστεγο, τοποθετώντας τα πτώματα μέσα στο άδειο αεροπλάνο πριν το εξοπλίσουν με εμπρηστικά γόμματα που θα αποτέφρωναν αλουμίνιο και σάρκες. Μόνο οι λεπίδες τιτανίου των κινητήρων θα επιζούσαν από την κόλαση.

Η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων βγήκε από το σκαρι του αεροπλανου και πυροδότησε με τηλεχειρισμό τις γομώσεις.

«Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι είναι εκτός λειτουργίας. Μόνο ένα από αυτά τα μοντέλα είναι ακόμα σε λειτουργία», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο στρατηγός Σμιθ γνωρίζει τη θέση του τελευταίου αεροπλάνου, είπε: «Αν το γνωρίζαμε, προφανώς δεν θα έλεγα μέχρι να το κάψουμε».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις