Τα Λευκά Καπέλα διερευνούν την πιθανότητα προβοκατσιας σχετικά με την καρδιακή προσβολή του στρατηγού Σμιθ

 

Ο Διοικητής των Λευκών Καπέλων

Στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ μπορεί να πυροβολήθηκε με «όπλο καρδιακής προσβολής» που του προκάλεσε αυθόρμητη καρδιακή ανακοπή το απόγευμα της Κυριακής, ανέφερε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ο στρατηγός Σμιθ νοσηλεύτηκε το βράδυ της Κυριακής μετά από ένα «ιατρικό έκτακτο περιστατικό» που σημειώθηκε στις 4:58 ενώ έκανε τζόκινγκ κοντά σε μια από τις κατοικίες του. Ο στρατηγός, 59, είναι ένας ικανός αθλητής που κάνει τζόκινγκ 5-7 μίλια καθημερινά. Δεν είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, ούτε έπαιρνε φάρμακα συντήρησης.

Σύμφωνα με πηγές, ο στρατηγός Σμιθ είχε πλήρη φυσική κατάσταση τον Οκτώβριο και του δόθηκαν ολοκαθαρες εξετασεις.

Τα Λευκα Καπελα ερευνούν αυτήν τη στιγμή την πιθανότητα ότι ο στρατηγός Smith μπορεί να πυροβολήθηκε με «όπλο καρδιακής προσβολής», μια εφεύρεση της CIA που χρησιμοποιεί ένα βέλος από ένα παγωμένο μείγμα νερού και την τοξίνη που θα λειτουργούσε ως βέλος όταν εκτοξευόταν από το όπλο. . Το βέλος διαλύεται κατά την πρόσκρουση και προκαλεί καρδιακή ανακοπή.

Τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι ένα «όπλο καρδιακής προσβολής» σκότωσε τον Andrew Breitbart το 2012.

Το «όπλο καρδιακής προσβολής» δεν είναι μύθος και υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ο πρώην διευθυντής της CIA Ουίλιαμ Κόλμπι επιβεβαίωσε την πραγματικότητα του όπλου και είπε ότι το όπλο ήταν ένα τροποποιημένο όπλο M1911 με προσαρτημένο σκοπευτήριο και μπαταρία στη λαβή. Χρησιμοποιούσε ηλεκτρική ενέργεια για να πυροβολήσει και η αποτελεσματική εμβέλεια ήταν έως και 100 μέτρα. Αυτό συνέβη το 1975, οπότε σιγουρα έχουν βελτιώσει το όπλο τις τελευταίες δεκαετίες.

«Πιστεύουμε ότι το όπλο εκτοξεύει ένα σφαιρίδιο πάγου γεμάτο με δηλητήριο που αφήνει ένα σημάδι τόσο μικρό που μετά βίας μπορείς να το δεις», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν ο στρατηγός Σμιθ είχε τραύματα από διάτρηση που να συνάδουν με ένα τέτοιο βλήμα, η πηγή μας είπε: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα είναι υπό διερεύνηση. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω οποιαδήποτε πληγή αυτή τη στιγμή. Ο στρατηγός Σμιθ είναι δυνατός άνδρας και αναρρώνει και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες όταν κριθεί απαραίτητο».

 

 

 

 

 

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ Σκοτώθηκε στη Γάζα ο διοικητής του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, στρατηγός Eric Smith!
    Θεωρείται ότι ο τραυματισμός του Smith ήταν αποτέλεσμα βομβαρδισμού που είχε στόχο μια από τις στρατιωτικές βάσεις της Ουάσιγκτον στην περιοχή γύρω από την ισραηλινή οντότητα, ειδικά επειδή Ο SMITH ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στην παλαιστινιακή αντίσταση!
    Ωστόσο, εκπρόσωπος του Πενταγώνου είπε ότι ο αξιωματικός που σκοτώθηκε ήταν αποτέλεσμα καρδιακής προσβολής και όχι το αποτέλεσμα του βομβαρδισμού
    https://dimpenews.com/2023/10/31/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oπως ειδες ο Michael Baxter λεει αλλα....θα δειξει....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις