ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ


Η Προφητεία του Δανιήλ

για τον Αντίχριστο μέσα από το χάος των πολέμων και η συνθήκη ειρήνης που θα συνάψει και θα θαυμάσει όλη η ανθρωπότητα για τις ικανότητες του, την οποία συνθήκη όμως θα σπάσει ο ίδιος στη μέση της επταετίας για να κυβερνήσει 3,5 χρόνια και αυτά κολοβομένα κατά τον Λόγο του Χριστού..

<< και ει μη εκολοβώθησαν αι ημέραι εκείναι, ουκ αν εσώθη πάσα σαρξ• δια δε τους εκλεκτούς κολοβωθήσονται αι ημέραι εκείναι..>>Ματθ.24 

 Ο Τζάρεντ Κούσνερ

(ένας εκ των υποψηφίων) συνέταξε το ειρηνευτικό σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και ευρέως θεωρείται εξαιρετικά ευνοϊκό για το Ισραήλ.

 Ο Τζάρεντ Κούσνερ ήταν ο κύριος συμμετέχων στη διοίκηση Τράμπ σε συνομιλίες σχετικά με την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή που οδήγησε στην υπογραφή των συμφωνιών του Αβραάμ το 2020. Ήταν αυτή η συμφωνία που έσπασε μετά από 3,5 χρόνια; η θα συνάψει νέα συνθήκη ειρήνης για να του δώσουν εμπιστοσύνη οι άνθρωποι, αφού στην πρώτη συμφωνία δεν ήταν αυτός στην εξουσία αλλά ο πεθερός του; όλα αυτά τα παρακολουθούμε με ερωτηματικό και τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα για το πρόσωπο, όμως τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ανθρωπότητα όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε έβγαλε το προσωπείο του ψευδοταπεινού ποιμένα της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας και φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο. Πάπας: ο ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης προωθεί τον Αντίχριστο, και όπως δείχνουν τα γεγονότα αυτός θα παραδώσει επίσημα τις εξουσίες και τον θρόνο στον παγκόσμιο κυβερνήτη.
Σε αυτή την συνέντευξη θα δείτε τραγικές δηλώσεις που ανθρώπινος νους δεν μπορεί να διανοηθεί.
Βέβαια αναμενόμενα όλα αυτά.
 
Στον <<Ηλίθιο>> ο Ντοστογιέφσκι γράφει: 
 
<<Ο Καθολικισμός είναι πίστη μη χριστιανική. Ο Καθολικισμός της Ρώμης είναι χειρότερος από τον αθεϊσμό… Ο αθεϊσμός κηρύττει μονάχα το μηδέν, ο Καθολικισμός όμως προχωρεί πιο πέρα ακόμα: Κηρύττει ένα διαστρεβλωμένο Χριστό, ένα Χριστό αντίθετο του Χριστού. Κηρύττει τον Αντίχριστο>>.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ01 Νοεμβρίου, 2023 09:50

    Αυτός ο "Αντίχριστος" που θα προσπαθήσουν να φέρουν τώρα, δεν είναι ο πραγματικός Αντίχριστος για τον οποίο οι προφητείες αναφέρουν ότι θα βασιλεύσει 3,5 + 3,5 χρόνια. Αυτός που θα προσπαθήσουν να φέρουν τώρα θα είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια να φέρουν έναν παγκόσμιο ηγέτη, και πολλοί διορατικοί τον ονομάζουν ο "κλώνος" (σ.σ. του Αντιχρίστου). Αυτός απ ότι φαίνεται για περίπου 3 χρόνια θα είναι επικεφαλής του πλανήτη πλην της Ελλάδος. Στην Ελλάδα αυτά τα χρόνια ηγέτης της Ελλάδος θα είναι κάποιος που θα ανεβάσει την Ελλάδα. Και ενώ όλος ο κόσμος υπό την ηγεσία του "κλώνου" θα καταρρέει, η Ελλάδα θα ανεβαίνει. Έτσι μετά τα 3 αυτά χρόνια όλος ο κόσμος θα απορρίψει τον "κλώνο" και θα δώσει την ηγεσία στον ηγέτη της Ελλάδος. Αυτός θα βασιλεύσει περίπου 30 - 35 χρόνια και αυτή θα είναι η 3η Ελληνική Αυτοκρατορία με αναλαμπή του Ελληνισμού. Τον κανονικό Αντίχριστο πιστεύω εμείς δεν θα τον δούμε στην ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τελικά, ο Θεός τους έπλασε κατ' εικόνα και ομοίωσή του, η οι εμφανιζόμενοι στο βίντεο (η μουσίτσα των παρασιτοειδών σφηκών) είναι εκείνοι που επινόησαν και φαντάστηκαν τον Σατανά σαν τα μούτρα τους;
    Και φυσικά ο Κούσνερ προς χάριν των εκλεκτών θέλησε να λιγοστέψει (κολοβωθήσονται) τις μέρες εκείνες των δεινών στην Γή της "Επαγγελίας" από τους "τρομοκράτες" Φιλισταίους, κάτι που κάνει τον πεθερό του υπερήφανο, χώρια από τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα "Τάsk Force" για την "πανδημία" με τα "εμβόλια θαύμα" κατά πεθερόν και όχι μόνο.
    Αυτό θα πεί ν' ανήκεις στους εκλεκτούς! από την κούνια χρίζεσαι τετραπέρατος, φθάνει μόνο να στέκεσαι όρθιος και να ποζάρεις στις κάμερες.
    Το βλέμμα του το φιδίσιο ήταν αρκετό ως σύμβουλος του Προέδρου, χάρισμα μεγάλο που πληρεί και τα προσόντα για να αναγορευτεί και ως Μεσσίας.
    Να τον χαρούν κι αυτοί που παίρνουν μαθήματα πατριωτισμού από τον πεθερό του. Και η ειρωνεία εδώ είναι ότι αυτό που ακολουθεί συνέπεσε με την Ιστορικήν Επέτειο του ΟΧΙ της 28ης :

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-oct-28th-trump-speech-republican-jewish-coalition-rjc-summit-las-vegas-mp4_iPdCyaoZn2Fye6O.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαιωνεται η ειδηση για τον Ερικ Σμιθ των Πεζοναυτων;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις