ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ 3 ΜΕΤΩΠΑ


 Αποψη μου ειναι οτι το Βαθυ Κρατος των ΗΠΑ ειναι ζητημα πολυ λιγου χρονου ωστε να δωσει στο πιατο τον Ζελενσκι .

Την προδοσια πολλοι αγαπησαν τον προδοτη ομως κανεις....

Μαζι με την πτωση του Ζελενσκι,που θα εχει πολυ ασχημο τελος οπως εχω γραψει εδω και πολυ καιρο,οι ΗΠΑ θ αναγκαστουν να δωσουν οτι θελει η Ρωσια απο την Ουκρανια ωστε να κλεισουν το εκει μετωπο.

Να περιμενετε επιθεση της Κινας στην Ταιβαν εαν οι ΗΠΑ εμπλακουν ενεργα στη Μεση Ανατολη.

Οι Κινεζοι γνωριζουν οτι ειναι μοναδικη τους ευκαιρια αυτη μιας και οι Αμερικανοι δεν μπορουν ν ανοιξουν μετωπα σ ολο το κοσμο.

Γνωμη μου ειναι οτι οι Ρωσοι δεν πρεπει να δεχθουν συμβιβασμο αλλα ο Πουτιν ξερει καλυτερα....

Σας εγραφα οτι ο πλανητης θα παρει φωτια και καποιοι ονειρευοσασταν ...ονειρα απατηλα....

Ειμαστε στο κατωφλι του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου και μονο κατι πολυ ξαφνικο θα το ανακοψει αυτο...





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Οι ηθοποιοί όπως ο Ζελένσκι θα έπρεπε να γνωρίζουν, ότι όταν μια παράσταση αποτυγχάνει κατεβαίνει άτσαλα και παρακολουθούμε για πολύ καιρό αυτό το κακό έργο που θα έπρεπε να έχει τελειώσει χθες.Είναι η ευκαιρία του Πούτιν να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που υπάρχει τώρα, γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πρόσωπο που έχει μάθει να λειτουργεί καλύτερα στα "σκοτάδια" και τώρα όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, οπότε θα είναι πιο εύκολο να πετύχει κάποια πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει προσπάθεια να τον βγάλουν από τη μέση κάποια στιγμή.Συμφωνώ ότι ο πλανήτης θα πάρει φωτιά, γιατί θα ανοίξουν πολλά μέτωπα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος με την έννοια που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.Περιμένω να δω τι θα έχει συμβεί μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου,τον Φεβρουάριο του 2024 και τη Άνοιξη του 2024 που τα θεωρώ πολύ σημαντικά διαστήματα και με αρκετές ανατροπές.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικα εκτιμω πως δεν θα ΗΤΑΝ εξυπνο και στρατηγικα σωστη επιλογη να κλεισουν το μετωπο στην Ουκρανια, ισα-ισα πιστευω πως ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να ανοιξουν κι αλλα (Γεωργια, Μολδαβια) ωστε να αποδυναμωσουν τη συλλογικη Δυση ακομα περισσοτερο

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις