ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 04/10/23


Χθες, 3 Νοεμβρίου 2023, πριν από 3 χρόνια, έγινε η μεγαλύτερη εκλογική νοθεία όλων των εποχών στις προεδρικές εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020… ή αλλιώς σύμφωνα με την αμερικανική καταγραφή ημερομηνιών 11.3. Θυμάμαι σαν χθες που άυπνος παρακολουθούσα τον θρίαμβο Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, το ξαφνικό σταμάτημα καταμέτρησης και τελικά το μεσημέρι της 4ης Νοεμβρίου ζήσαμε το στατιστικό παράδοξο να ανατρέπονται οι μεγάλες διαφορές υπέρ του Τραμπ στις κρίσιμες πολιτείες Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια, Γεωργία, Ουισκόνσιν, Αριζόνα… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χάρτης και κείμενο
 
Πέρασαν 3 χρόνια με πολύ σημαντικά γεγονότα παγκόσμια που μας έχουν φέρει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ…
 
>>Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ! Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), υπό την ηγεσία του Άντονι Φάουτσι, μόλυναν 12 αιγυπτιακές νυχτερίδες φρούτων με έναν ιό «όπως τον SARS» που ονομάζεται WIV1 σε ένα εργαστήριο στη Μοντάνα το 2018. ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΣΤΙΣ ΗΠΑ! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN Pfizer reports a net loss of $2.38 billion in Q3, revenue down 42% compared to last year. @disclosetv http:/w.isdose.vidlmeliesk/ Disclose.tv Pfizer swings to quarterly loss, revenue down 42% compared to last year Breaking news from around the world. QuantumLig.. ©61Quantumig..4:33PM 4:33PM"
 
Στην συνέχεια ο κορωνοϊός WIV1 στάλθηκε από το εργαστήριο της Γουχάν που το FBI πιστεύει ότι προκάλεσε την πανδημία και δοκιμάστηκε σε νυχτερίδες που αποκτήθηκαν από έναν ζωολογικό κήπο του Μέριλαντ στην άκρη του δρόμου. Η έρευνα - που αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα διαπίστωσε ότι ο νέος ιός δεν θα μπορούσε να προκαλέσει μια «ισχυρή μόλυνση». ΟΜΩΣ η έρευνα είναι περισσότερο απόδειξη των δεσμών μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του εργαστηρίου της Γουχάν, καθώς και της χρηματοδότησης έρευνας για επικίνδυνους ιούς σε όλο τον κόσμο. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΣΤΗΣΕ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΙΩΝ… ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ… ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΤΑΒΟΣ, ΟΙΚ. ΦΟΡΟΥΜ, ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ (ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ [ΨΕΥΔΟ]ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ 5% ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΤΑ ΔΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΕΤΣΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΔΩΝ… ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Johnson & Johnson Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΤΑΛΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Ο Έλον Μασκ ξεμπροστιάζει τα σχέδια του βαθέως κράτους. Μιλά με τον Ρόγκαν για τους θανάτους που προκάλεσαν οι αναπνευστήρες και οι διασωληνώσεις στους ανθρώπους και όχι ο ιος της κορώνας. Ξεμπροστιάζει τον Σόρος λέγοντας πως «μισεί θεμελιωδώς την ανθρωπότητα» και ότι κάνει πράγματα που «διαβρώνουν τον ιστό του πολιτισμού»!!! Μιλά για την τεχνητή νοημοσύνη και τον κίνδυνο που διατρέχει η ανθρωπότητα, προφανώς επειδή γίνονται κινήσεις για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή από τα λευκά καπέλα. Επιβεβαιώνει πως η Ουκρανική επίθεση τελείωσε, ενώ μιλά για την μεγάλη αφύπνιση… πραγματικά το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις του είναι εντυπωσιακές και προκαλούν τεράστιο πανικό στο βαθύ κράτος, το οποίο τον βλέπει ως μια τεράστια απειλή, με ότι αυτό συνεπάγεται.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded Fr from ULTRA Pepe Lives Matter Matter) (Pepe Lives X Elon Musk @elonmusk Subscribe The great wakening from woke has happened. This is good for civilization. 3:38PM 10/30/23 5.5M Views"
 
>>Με όσα συμβαίνουν στην Μέση ανατολή, κανείς δεν αναφέρει στα δυτικά ΜΜΕ[ξαπάτησης] τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Κανείς δεν αναφέρει πως η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας έχει επιτευχθεί και πως οι Ουκρανο-νατοϊκές δυνάμεις έχουν κατατροπωθεί. Χωρίς μαζικούς καταστροφικούς βομβαρδισμούς, με γνώμονα τις ελάχιστες ανθρώπινες απώλειες που είχε σαν αποτέλεσμα την θυσία πολλών περισσότερων χιλιάδων στρατιωτών, κατάφερε να νικήσει το ΝΑΤΟ και έναν στρατό ετοιμοπόλεμο πάνω από μισό εκατομμύριο στρατό. ΕΙΠΑΜΕ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Μάλιστα σήμερα τα δυτικά ΜΜΕ[ξαπάτησης] αναφέρουν πως ασκούνται πιέσεις από του Ευρωπαίους στον Ζελένσκι να δεχθεί άμεσα ένα ειρηνευτικό σχέδιο και κατάπαυση του πυρός!!! Φυσικά δεν ρώτησαν την Ρωσία κάτω από ποιους όρους θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑΤΟ/ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ/ΟΜΑΔΑ ΝΤΑΒΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Ρώτησαν τον Πούτιν: Αν ξέρατε πώς θα συνέβαιναν όλα αυτά, θα είχες πάρει αυτή την απόφαση στις 24 Φεβρουαρίου ή όχι; Ο Πούτιν απάντησε: Δεν είχαμε άλλη επιλογή! Γιατί πριν αποφασίσεις να αποκαλύψεις το πολυβόλο, πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς χωρίς αυτό. Όχι, δυστυχώς αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Γιατί; Γιατί έχουμε ήδη δεχτεί επίθεση. Μόλις είπατε ότι αυτά είναι τα νέα, αλλά παλιά εδάφη μας, τα ιστορικά μας εδάφη. Οι άνθρωποι που ζούσαν σε αυτές τις περιοχές ήταν δικοί μας. Όλα τα γεγονότα που ακολούθησαν έδειξαν - και οι συνάδελφοί μου το είπαν δημοσίως - θεωρούσαν τους εαυτούς τους μέρος της Ρωσίας από την αρχή. Δέχθηκαν επίθεση το 2014. Πρώτα προσπάθησαν να επιτεθούν στην Κριμαία και μετά στο Ντονμπάς. Και τώρα εργαζόμαστε εδώ και οκτώ χρόνια για να επιλύσουμε αυτήν την κατάσταση με ειρηνικά μέσα. Στο τέλος μας είπαν: «Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ειρηνικά μέσα». Το αρνήθηκαν, το αρνήθηκαν δημόσια. «Δεν θα το κάνουμε», είπαν. «Δεν μας αρέσουν οι συμφωνίες του Μινσκ». Τι θα κάνουμε? Θα συνεχίσουμε να μας χτυπούν ασταμάτητα; Έπρεπε κάποια στιγμή να ληφθούν μέτρα για να τεθεί ένα τέλος σε αυτό. Αυτό προσπαθούμε. Αυτό καθόρισε τα πάντα.
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) U.S., European officials broach topic of peace negotiations with Ukraine, sources say induded very broad outlineso what Ukraine might need po reacha deal with Russia. Wait, what about the West's statements about its intention to inflict strategio defeat on Russia in Ukraine? Has the West admitted its mistake? hope that Russia will not believe a single word of these Western hypocrites. Officials from the United States and Europe began discussing with Ukraine the start of peace negotiations with Russia and what Kiev "might have to give up." ttps://t.me/rt_russian/1786 39 QuantumLig..."
 
 
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. Σε μια τηλεοπτική δήλωση σε μια συνάντηση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του και της κυβέρνησης και των αρχηγών των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, ο Πούτιν είπε ότι «οι κυβερνώντες ΕΛΙΤτων ΗΠΑ» και οι «δορυφόροι» τους στάθηκαν πίσω από τη δολοφονία των Παλαιστινίων της Γάζας και πίσω από τις συγκρούσεις στην Ουκρανία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία. «Χρειάζονται συνεχές χάος στη Μέση Ανατολή. Ως εκ τούτου (οι ΗΠΑ) κάνουν ό,τι μπορούν για να δυσφημήσουν εκείνες τις χώρες που επιμένουν σε μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, στη διακοπή της αιματοχυσίας και είναι έτοιμες να συμβάλουν πραγματικά στην επίλυση της κρίσης , και όχι παρασιτικά σε αυτό. Η Παλαιστίνη μπορεί να βοηθηθεί μόνο με την καταπολέμηση αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτή την τραγωδία. Είμαστε η Ρωσία και τους πολεμάμε στο πλαίσιο της "ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης". Τόσο για εμάς όσο και για εκείνους που αγωνίζονται για πραγματική αληθινή ελευθερία. Τέλος κατηγόρησε επίσης τη Δύση και την Ουκρανία, για τα γεγονότα στο Νταγκεστάν, όπου όχλος το βράδυ της Κυριακής επιχείρησε να κυνηγήσει επιβάτες που μόλις είχαν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μαχατσκάλα από το Ισραήλ. «Τα γεγονότα στη Μαχατσκάλα χθες το βράδυ εμπνεύστηκαν, μεταξύ άλλων μέσω των κοινωνικών δικτύων, κυρίως από το έδαφος της Ουκρανίας, από τα χέρια πρακτόρων των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών», είπε ο Πούτιν, χωρίς να αναφέρει κανένα στοιχείο… ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Σε όλες τις δηλώσεις του Πούτιν πρέπει να αναφερθεί πως μετά τον βομβαρδισμό των Συριακών αεροδρομίων στη Δαμασκό και το Χαλέπι από το Ισραήλ για να σταματήσει τις μεταφορές όπλων, η Ρωσία έδωσε άδεια χρήσης των δικών της αεροδρομίων για τις συριακές δυνάμεις. Μάλιστα προχθές προσγειώθηκε μεταγωγικό αεροσκάφος από το Ιράν με όπλα, που δεν παρεμποδίστηκε με βομβαρδισμούς από το Ισραήλ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>Σημαντικές είναι οι καταγραφές Κινεζικών πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών γύρω από τη Ταιβάν το τελευταίο διάστημα. Επίσης, ο αντιστράτηγος του κινεζικού στρατού δήλωσε πως η κινεζική εισβολή στην Ταϊβάν θα ήταν ένας «δίκαιος και νόμιμος πόλεμος».
>>Έγινε τελικά το περιβόητο διάγγελμα του αρχηγού της Χεζμπολάχ Νασράλα. Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για όλα όσα θα ανακοινώσει, αλλά τελικά, αν και άφησε πολύ σημαντικά μηνύματα, δεν κήρυξε τον πόλεμο στο Ισραήλ, κάτι που μάλλον δεν έγινε δεκτό με καλό τρόπο από το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ και Ισραήλ. Άλλωστε τι επιθυμεί το βαθύ κράτος; 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Θα βόλευε η άμεση εμπλοκή της Χεζμπολάχ και του Ιράν. Αυτό αναζητούν για να πάρει ο πλανήτης φωτιά. Είναι αξιοσημείωτη η ψυχραιμία των αραβικών κρατών στις προκλήσεις του Ισραήλ με τους βομβαρδισμούς νοσοκομείων και προσφυγικών κέντρων που αφήνουν χιλιάδες αθώα θύματα, παιδιά, γυναίκες και ανήμπορους ανθρώπους. Σαν να επιθυμούν να εξοργίσουν τους άραβες να ορμήξουν εναντίον του Ισραήλ εδώ και τώρα. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
Σημαντική είναι η παρατήρηση του Μακγκρέγκορ: «Ο Νετανιάχου έχει δίκιο. Είναι ο δρόμος του ή το χάος. Είτε σκοτώνουμε όλους τους εχθρούς του Ισραήλ που πετάχτηκαν πάνω από το τείχος ή αποτυχαίνουμε. Δεν υπάρχει μέλλον για εμάς. Μου θυμίζει την γερμανική κυβέρνηση μετά από την πτώση του Στάλινγκραντ που έλεγαν ότι [αυτή είναι η χρονιά αποφάσεων-θα καταστρέψουμε όλους τους εχθρούς μας]. Όλοι ξέρουμε τι συνέβη. Συνέβη το ακριβώς αντίθετο και Γερμανία καταστράφηκε σε εκείνο το σημείο. Έτσι πιστεύω έχουμε κάτι παρόμοιο και δεν βλέπω να οδηγεί σε κάτι καλό. Επομένως πιστεύω πως ο κύριος Νετανιάχου, Ο οποίος μας έφερε εκεί που ήθελε (θυμηθείτε το πρόσφατο βίντεο που αναλυτή της ΣΙΑ Φιλ Τζιράλτνι που ανέφερε πως το ίδιο πράγμα έκανε στις ΗΠΑ για την 11η Σεπτεμβρίου) και πρόκειται να κατέβουμε τον λόφο μαζί του και πάτος είναι η άβυσος». 
 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ https://www.youtube.com/live/QAz-owhWYwk...
 
Από τις ανακοινώσεις του ηγέτη της Χεζμπολάχ πρέπει να κρατήσουμε τα εξής:
Η Αντίσταση στον Λίβανο διεξάγει ήδη έναν πόλεμο στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου και αυτό που κάνουμε τώρα είναι πολύ σημαντικό για περαιτέρω κινήσεις. Η πιθανότητα να διολισθήσει το μέτωπο του Λιβάνου σε μια ευρεία μάχη είναι μια ρεαλιστική πιθανότητα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ, ΝΑΤΟ ΕΚΕΙ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 2Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!
 
Επίσης, όλοι γνωρίζουν και έχουμε αναφέρει πως ο στόχος του Ισραήλ είναι το Ιράν. Μόλις τελειώσει (υπολογίζοντας την βοήθεια των ΗΠΑ) θα ακολουθήσει Χεζμπολάχ και στο βάθος Ιράν. Θα αφήσουν όλοι αυτοί να συμβεί κάτι τέτοιο;
 
>>ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 13 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… Η ΠΡΩΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ; ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 2ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ; ΕΝΑ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ. ΒΥΘΙΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ. ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; 
 
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ… ΠΩΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ… ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ; 
 
>>ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι η είδηση πως 248η χοροεσπερίδα του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ ακυρώνεται λόγω «απρόβλεπτων επιχειρησιακών δεσμεύσεων και της φύσης της τρέχουσας αποστολής μας», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σώματος Πεζοναυτών. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΕΠΙΣΗΣ, το Πεντάγωνο αναστέλλει τα ταξίδια της αντιπροσωπείας του Κογκρέσου στο Ισραήλ λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας… ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;; ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ…
 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ πως ο στρατηγός Έρικ Σμιθ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για την κατάστασή του ή πόσο πιθανό να είναι η ανάρρωσή του. Ενώ αυτή ήταν η αρχική είδηση, έπειτα ανακοινώθηκε επίσημα στις ΗΠΑ ότι ο Διοικητής του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Στρατηγός Έρικ Σμιθ, τραυματίστηκε και ότι μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Η Ουάσιγκτον αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του Σμιθ συνέβη την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, ενώ αυτό το θέμα αναφέρθηκε μέρες αργότερα, γεγονός που δημιουργεί ασάφεια σχετικά με τη φύση του τραυματισμού του Σμιθ και τον τόπο όπου τραυματίστηκε, ειδικά επειδή οι πεζοναύτες των ΗΠΑ είναι οι δυνάμεις που χρησιμοποιεί η Ουάσιγκτον σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός των συνόρων της. Κανείς δεν γνωρίζει πως συνέβη αυτό αλλά πρέπει να αναφερθεί πως ο Σμιθ είναι ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων που υποστηρίζουν επί του παρόντος τον ισραηλινό στρατό ενάντια στην παλαιστινιακή αντίσταση…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
>>Το Ισραήλ έχει μπει με τον Νετανιάχου και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ σε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς αποδοκιμάζεται από όλο τον πλανήτη. Ακόμα και από τους λιγοστούς δυτικούς «συμμάχους». Το σκηνικό μιας νέας 11ης Σεπτεμβρίου στο Ισραήλ δεν έχει την συνέχεια που θα ήθελαν… τώρα οι απώλειες είναι πολύ σημαντικές μέσα στην Γάζα, η οικονομία είναι σε περιδίνηση, αφού πολύ σημαντικά κομμάτια της οικονομίας έχουν πάψει να λειτουργούν (πχ τουρισμός), ενώ η χρηματοδότηση του πολέμου είναι μεγάλη αιμοραγία. Μάλιστα οι αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και ανώτατων στρατιωτικών είναι ασταμάτητες, πράγμα που δείχνει την άσχημη κατάσταση που έχουν βρεθεί.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Οι ΗΠΑ στο Κογκρέσο με τον νέο πρόεδρο της Βουλής ψήφισε να δοθούν για το λάδωμα της πολεμικής μηχανής του βαθέως κράτους ΑΚΟΜΑ 14 δις$ στο Ισραήλ. Ο Μπάιντεν είπε πως θα βάλει βέτο στην απόφαση εάν δεν δοθούν χρήματα και στην Ουκρανία, αλλά φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να διαφωνήσει στο Χριστιανο-Εβραϊκο Σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ… και έχουμε συνέχεια. Η ανάφλεξη στην μέση Ανατολή έδειξε ένα πράγμα. Σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα στις ΗΠΑ, είτε δημοκρατικοί, είτε ρεπουμπλικάνοι, ανήκουν σε ένα τεράστιο ποσοστό στα παραπάνω Λόμπι. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ… ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛA MAGA ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο, αίθουσα σύνταξης και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel 03:45 (Karli Bonne) CARY NTD COM Borrow an additional 1.5 trillion 58 QuantumLig... QuantumLight1111 ME ΧΡΕΟΣ 33 ΤΡΙΣ, οι ΗÎÎ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ o ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ 1,5 ΤΡΙΣ$ ΓΙΑ TO ΕΠΟΜΕΝΟ 6-MHNO!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΤΗΡΙΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ o ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ... ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, omoλora ΤΩΝ Î—ÎΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ 69 QuantumLig."
 
Ο πρόεδρος της βουλής δήλωσε βέβαια πως οι ΗΠΑ είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, ενώ οι ΗΠΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 1,5 ΤΡΙΣ$ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 33 ΤΡΙΣ$ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. 
 
Με την υπόθεση της Ταιβάν να είναι ανοικτή, με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρηματικό κόστος για τις ΗΠΑ σε μια σύρραξη στην περιοχή, πως νιώθει ο πλανήτης για το εκτιθέμενο πια βαθύ κράτος των ΗΠΑ;
Μάλιστα χθες ο πρόεδρος Τραμπ από την ομιλία του στο Τέξας δήλωσε: Τραμπ: Είμαστε σε πολύ μεγάλους μπελάδες, οικονομικά, στρατιωτικά και χωρίς συμμάχους, χωρίς τίποτα. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΥΧΑΙΑ.
 
Με τα επιτόκια απόδοσης των αμερικανικών ομολόγων για 1ετη, 20ετη και 30ετη με απόδοση πάνω από 5% (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ), πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τις ΗΠΑ και για τον δορυφόρο της ΕΕ; Η απόδοση αυτή σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλοί αγοραστές αμερικανικών ομολόγων! Για αυτό τα επιτόκια ανεβαίνουν… και αν δεν βρεθούν αγοραστές θα ανέβουν και άλλο… αυτό όμως επηρεάζει άμεσα την αμερικανική οικονομία. Πληθωρισμός, αύξηση αποδόσεων των εταιρικών ομολόγων, πράγμα που σημαίνει πολύ μεγάλη οικονομική δυσκολία για αυτές τις εταιρείες. Επίσης με τέτοιες αποδόσεις στα ομόλογα η χρηματιστηριακή φούσκα θα σκάσει καθώς όλοι οι επενδυτές στις ΗΠΑ θα τρέξουν να αγοράσουν ομόλογα, καθώς οι μετοχές δεν φέρνουν αντίστοιχες αποδόσεις…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from WW3.INFO Battlefield Research WW3 INFO Intercontinental launch week: From 31/10 06/11 we could see SLBM/ICBM launches, if everyone IS on time: SARMAT (Russian ICBM) from Plesetsk BULAVA (Russian SLBM) from White Sea MINUTEMAN-III (US ICBM) from Vandenberg AFB M51 (French SLBM) from Biscarosse M51 .4ever Meanwhile, keep updated Subscribe to @WW3INFO"
 
 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ BRICS, ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΕΘΡΟ; ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ; ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΣ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ.
>>ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΝΩ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΜΩΣ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ… ΠΧ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΩΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;
>>Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Την εβδομάδα που πέρασε ξεκίνησαν οι ακροάσεις σε δύο αγωγές που υποστηρίζουν ότι η ρήτρα «εξέγερσης» του Συντάγματος απαγορεύει στον πρόεδρο Τραμπ να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο στο Κολοράντο ξεκίνησε τη Δευτέρα, ενώ οι προφορικές συζητήσεις ξεκίνησαν την Τρίτη ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Μινεσότα σχετικά με μια προσπάθεια απομάκρυνσής του από το ψηφοδέλτιο σε αυτήν την πολιτεία, σύμφωνα με το Associated Press. Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζουν τα δικαστήρια στις υποθέσεις, οι αποφάσεις τους είναι πιθανό να υποβληθούν γρήγορα σε έφεση και τελικά να φτάσουν στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ο Τραμπ φυσικά επανέλαβε πως οι αγωγές του Κολοράντο και της Μινεσότα συνιστούν «παρέμβαση στις εκλογές». ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ 13848.
Επίσης, στο δικαστήριο της Γεωργίας, όπου ο Τραμπ θα δικαστεί για παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία αναφέρθηκε από τους δικηγόρους του Τραμπ: «τι θα συμβεί εάν αποδείξουμε πως ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές; Το κατηγορητήριο αμέσως παύει να υφίσταται»!
>>Το τελευταίο καιρό είχαμε εκατέρωθεν πυραυλικές δοκιμές προσομοίωσης εκτόξευσης πυρηνικών όπλων από Ρωσία και ΗΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ;
Πριν από 2 ημέρες οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν δοκιμή του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman III από την περιοχή της Καλιφόρνια προς τον Ειρηνικό ωκεανό. H δοκιμή έγινε από το αεροσκάφος E-6B, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ελέγχει εξ αποστάσεως τους πυραύλους Minuteman χρησιμοποιώντας το αερομεταφερόμενου συστήματος ελέγχου εκτόξευσης. Το E-6B έχει σαν σκοπό αναλάβει την διοίκηση και τον έλεγχο των πυρηνικών δυνάμεων των ΗΠΑ σε περίπτωση που ο επίγειος έλεγχος καταστεί ανενεργός… Η δοκιμή τελικά ανακοινώθηκε πως απέτυχε λόγω μιας «ανωμαλίας» κατά την εκτόξευση. 
 
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΟΥΒΑΣ ΝΟ.2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ» ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΠΛΕΥΡΩΝ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις