Πούτιν: ”Δεν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε τους Παλαιστινίους παρά μόνο πολεμώντας αυτούς που βρίσκονται πίσω από τη σύγκρουση, και εμείς τους πολεμάμε στην Ουκρανία! ”

 

Πούτιν:

Δεν υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε τους Παλαιστινίους παρά μόνο πολεμώντας αυτούς που βρίσκονται πίσω από τη σύγκρουση, και εμείς τους πολεμάμε στην Ουκρανία.. Σκηνές νεκρών παιδιών, αίμα, ταλαιπωρία ηλικιωμένων και δολοφονίες γιατρών στη Μέση Ανατολή τροφοδοτούν τη θλίψη μας, αλλά μόνο η συμπάθεια είναι απαράδεκτη. Αυτός που ευθύνεται για όλα τα προβλήματα στην Παλαιστίνη, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Ουκρανία είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

”Όταν κοιτάς ματωμένα παιδιά, νεκρά παιδιά, πώς υποφέρουν οι γυναίκες, οι ηλικιωμένοι, πώς πεθαίνουν οι γιατροί, οι γροθιές σου σφίγγονται και τα δάκρυα κυλούν στα μάτια, δεν μπορείς να το πεις αλλιώς, αλλά δεν πρέπει. δεν έχουμε το δικαίωμα να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να καθοδηγείται από συναισθήματα.

▪️Πρέπει να καταλάβουμε ξεκάθαρα ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από την τραγωδία των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής και άλλων περιοχών του κόσμου. Ποιος οργανώνει το θανάσιμο χάος, ποιος ωφελείται από αυτό. Σήμερα αυτό έχει γίνει προφανές και ξεκάθαρο σε όλους, οι πελάτες ενεργούν ανοιχτά και ευθαρσώς – οι κυρίαρχες ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών και οι δορυφόροι τους είναι οι κύριοι ωφελούμενοι της παγκόσμιας αστάθειας.”

”Βλέπουμε ότι αντί να τιμωρεί τους τρομοκράτες, το Ισραήλ άρχισε να εκδικείται με βάση την αρχή της συλλογικής ευθύνης… Αυτοί οι βομβαρδισμοί δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με κανέναν τρόπο. Πρέπει να καταλάβουμε ποιος οργανώνει το θανάσιμο χάος. Ποιος ωφελείται από αυτό; Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δορυφόροι τους είναι οι κύριοι ωφελούμενοι της παγκόσμιας αστάθειας.”

”Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια ρίζα του κακού και είναι σαν μια αράχνη που θέλει να παγιδεύσει ολόκληρο τον κόσμο στον ιστό της.”

«Κλειδί για την επίλυση της σύγκρουσης είναι η δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις