Tελικα ο 36χρονος, είχε εισιτήριο - Ανθρωποκτονία από κοινού στους 4 συλληφθέντες

Σοκ με την τραγωδία στο Blue Horizon - Νεκρός 36χρονος, είχε εισιτήριο - Ανθρωποκτονία από κοινού στους 4 συλληφθέντες 

Σοκ και αποτροπιασμό

έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, όταν στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon που ήταν έτοιμο για απόπλου, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα και να χάσει τη ζωή του, τη στιγμή που το πλοίο αναχωρούσε κανονικά για τον προορισμό του.

 Μάλιστα στα διάφορα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται ξεκάθαρα πως τα μέλη του πληρώματος που απώθησαν βίαια τον 36χρονο από τον καταπέλτη του πλοίου, δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να τον σώσουν και να τον τραβήξουν από τη θάλασσα.
Δεν ρίχνουν καν ένα σωσίβιο, δεν επιχειρούν καν να ενημερώσουν τον καπετάνιο του πλοίου να σβήσει τις μηχανές, από τη στιγμή που ο άνθρωπος βρίσκεται στο νερό και στροβιλίζεται, με το πλοίο μάλιστα να ξεκινά κανονικά το ταξίδι του. 

 4 συλλήψεις

Η εισαγγελία Πειραιά έδωσε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που φαίνονται να απωθούν τον 36χρονο, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.
Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι να δημοσιευτούν στα social media τα διάφορα βίντεο που αποτυπώνουν την εγκληματική συμπεριφορά των μελών του πληρώματος, το πλοίο αποποιούνταν κάθε ευθύνη, υποστηρίζοντας πως ένας πολίτης έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.
Κατόπιν της παρέμβασης της εισαγγελέως, το πλοίο που είχε προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης, επέστρεψε στον Πειραιά.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμενικό, το οποίο παίρνει καταθέσεις και ερευνά τα σχετικά βίντεο.

Ανθρωποκτονία από κοινού

Πληροφορίες αναφέρουν πως σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων θα ασκηθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.
Όσον αφορά τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, αναφέρεται πως είχε στην κατοχή του εισιτήριο, πως προερχόταν από πολυμελή οικογένεια, πως ζούσε με τις δύο αδερφές του στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης και πως ταξίδευε συχνά στον Πειραιά.
Οι 4 συλληφθέντες θα οδηγηθούν το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα.

Μαρτυρίες επιβατών

Πολλοί επιβάτες τόσο του Blue Horizon όσο και του επιβατηγού Έλυρος, που ξεκινούσε και αυτό τον απόπλου του, περίπου την ίδια ώρα, έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.
«Όλοι φωνάζαμε: τι κάνεις; τι κάνεις;
Πέταξαν ψυχρά έναν άνθρωπο στη θάλασσα και γύρισαν και είπαν φεύγουμε.
Δεν έκαναν ούτε μία προσπάθεια, να φωνάξουν βοήθεια, να πετάξουν ένα σωσίβιο.
Απλά φύγαμε.
Το πλήρωμα έλεγε ότι έπεσε μόνος του» ανέφερε ένας εκ των μαρτύρων ενώ άλλοι ανέφεραν πως τα μέλη του πληρώματος δεν έκαναν καμία κίνηση να σώσουν τον 36χρονο.
«Ο κόσμος πάνω φώναζε «ρε παιδιά, τον άνθρωπο!».
Δεν σταμάτησε το καράβι.
Δεν θέλησε με τίποτα να κάνει κράτει» υποστηρίζουν άλλοι επιβάτες.
Το πλοίο αναχώρησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση, και ύστερα από μια ώρα περίπου, έμεινε στάσιμο.
Κατόπιν οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως επιστρέφουν στον Πειραιά με απόφαση του Λιμεναρχείου.

Τι συνέβη

Στα βίντεο που κυκλοφορούν, εμφανίζεται ένα άντρας να προσπαθεί να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon που έχει λύσει κάβους, αλλά ο καταπέλτης του δεν έχει ξεκολλήσει ακόμα από την προβλήτα.
Ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη, αλλά δύο μέλη του πληρώματος τον σπρώχνουν και επιχειρούν να τον απωθήσουν από το να επιβιβαστεί.
Τελικά ο 36χρονος από τους διαπληκτισμούς και τις απωθήσεις, έχει βρεθεί στα όρια του καταπέλτη που αναδιπλώνεται και πέφτει στην θάλασσα, όπου παρασύρεται από τα απόνερα των κύριων μηχανών του πλοίου που αναχωρεί κανονικά.
Αρχικά ο 36χρονος φαίνεται να μπορεί να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας, αλλά στη συνέχεια χάνεται από τους στροβιλισμούς των νερών.

Τι λέει η Attica Group

Από την πλευρά της η Διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο με ανακοίνωσή της δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Παρέμβαση Βαρβιτσιώτη

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο X, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» τόνισε ο κ.Βαρβιτσιώτης.

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οχι οτι αλλαζει και τιποτα αυτο.Απλα δεν υπαρχει πλεον καμια δικαιολογια.Μετα τα εμβολια και τους εγκλεισμους εχει γινει πουρες το μυαλο της πλειονοτητας.Οταν λεω οτι αδυνατω να συννενοηθω  με τους περισσοτερους με λενε δυστροπο και υπερβολικο.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "Οταν λεω οτι αδυνατω να συννενοηθω με τους περισσοτερους με λενε δυστροπο και υπερβολικο."

    Πριν λίγες ημέρες είχα διαφωνήσει με κάποιο δίποδο για τις φωτιές, για τις ανεμογεννήτριες, για την έκρηξη της εγκληματικότητας, κλπ.
    Αυτό που άκουσα με αφόπλισε. Η οικονομία της Ελλάδος αναβαθμίστηκε από τους διεθνείς οίκους, ο Μητσοτάκης έδωσε δουλειά στον κόσμο και έχουν το ψωμάκι τους με τα κατασκευαστικά έργα που γίνονται, ο Βελόπουλος λέει σαχλαμάρες για τις ανεμογεννήτριες στα καμμένα και δεν θα συνεχίσω να πω και τι άλλα άκουσα. Νομίζω ότι αυτά τα δίποδα έχουν βγάλει το εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

    Δεν θα μου λείψουν καθόλου.
    Είμαι κι εγώ πολύ δύστροπος φαίνεται...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΑΑ

    Ο ΔΎΣΤΡΟΠΟΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΈΣ ΠΑΡΈΕΣ


    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΆ
    ΜΕΣΤΗΝ ΜΑΥΡΊΛΑ
    ΉΤΑΝ ΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε δύστροποι και υπερβολικοί ή βλέπουμε κάτι περισσότερο από αυτά που μας δείχνουν ?Είμαστε δύστροποι και υπερβολικοί, γιατί δεν δεχόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν σαν φυσιολογικά ? Δολοφονούν έναν άνθρωπο, γιατί για δολοφονία πρόκειται και το πλοίο ξεκινάει το δρομολόγιο κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Δεν έχει σημασία αν είχε εισιτήριο ή όχι,δεν έχει σημασία αν υπήρχε κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε αλλά αυτή η αδιαφορία είναι προκλητική και απάνθρωπη.Σε αυτόν τον κόσμο που ζουν "οι άλλοι" όλα είναι φυσιολογικά,τα εμβόλια,οι ταυτότητες,οι πυρκαγιές,οι πλημμύρες,οι ηγέτες και οι αποφάσεις τους,οι άνθρωποι που πεθαίνουν και φταίει η κλιματική συμφορά και οι ιοί που μας έχουν περικυκλώσει από παντού ενώ στον κόσμο τον δικό μας υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία από σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθούν να πλήξουν την πατρίδα μας και τη θρησκεία μας, όπως έγραφε στη σελίδα του ο επιχειρηματίας και ραδιοφωνικός παραγωγός που πέθανε πριν λίγες μέρες, εμείς "οι ηλίθιοι".

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη για το σχόλιο μου σε αυτο το άρθρο "ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ" όσον αφορά το ίδιο θέμα . ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη για το σχόλιο μου σε αυτο το άρθρο "ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ" όσον αφορά το ίδιο θέμα . ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΤΙΠΟΤΑ !
    ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΛΑ !
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ; Ε ;
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ .
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ ,ΠΩΣ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΦΛΑΝΤΖΑ ,ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΆΡΜΠΙ-ΤΣΙΩΤΑΙΝΑΣ ΗΡΘΕ ΚΙ Η ΑΝΕΚΔΙΉΓΗΤΗ ΙΩΆΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΕΡΊΦΡΑΣΤΑ:ΑΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΜΕΣΑ,ΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΏΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΜΕ ΦΑΡΔΕΙΑ ΠΛΑΤΙΆ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΔΑΜ ΚΛΏΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΏΝΗ =ΔΑΓΚΩΤΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΚΙ Η "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ",ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΘΥΜΆΜΑΙ ΚΑΛΆ....

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις