Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε μια αρχαία φυλή στον Άρη

mars city 

Κατά τη διάρκεια των

δεκαετιών, η διαβόητη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικής έχει δημιουργήσει αμέτρητα μυστικά προγράμματα. Μετά την Κρίση των Πυραύλων της Κούβας, ομοσπονδιακοί πράκτορες αποκάλυψαν την Επιχείρηση Northwoods - μια προτεινόμενη σειρά βίαιων τρομοκρατικών επιθέσεων σε πόλεις των ΗΠΑ που θα κατηγορούσαν τον Φιντέλ Κάστρο. Το MKUltra ήταν μια σειρά ανθρώπινων πειραμάτων στα οποία στα υποκείμενα της δοκιμής χορηγήθηκαν μεγάλες δόσεις ναρκωτικών που άλλαζαν το μυαλό και βασανίζονταν ψυχολογικά.

 Στη δεκαετία του 1970, πολλά χρήματα από τους φορολογούμενους πήγαν σε ένα διφορούμενο έργο γνωστό ως Stargate. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήθελαν να διερευνήσουν τη νομιμότητα παραφυσικών φαινομένων όπως εξωσωματικές εμπειρίες, τηλεκινητικες ενεργειες και άλλες υπερφυσικές ικανότητες. Αυτό που τελικά εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης αποστολής θα άλλαζε για πάντα τις ζωές των εμπλεκομένων.


Ένα απροσδόκητο κοσμικό ταξίδι

Η απομακρυσμένη προβολή αναφέρεται στην πρακτική της προβολής εντυπώσεων από ένα μακρινό θέμα ή τοποθεσία μέσα στο μυαλό. Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένας άνδρας ονόματι Τζόζεφ ΜακΜόνιγκλ ασχολήθηκε με αυτή τη μοναδική μορφή ψυχικής κατασκοπείας. Ενώ εργαζόταν με τη CIA, παρείχε πληροφορίες για μυστικές σοβιετικές επιχειρήσεις που αποδείχθηκαν εκπληκτικά ακριβείς. Μια τέτοια αποστολή περιελάμβανε τον εντοπισμό του ακριβούς μεγέθους και θέσης ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου.

Δεδομένου του υψηλού ποσοστού επιτυχίας του, κέρδισε γρήγορα τον σεβασμό των συναδέλφων. Τον Μάιο του 1984, ο οξυδερκής κατάσκοπος έλαβε μια ασυνήθιστη αποστολή. Ο Robert Monroe, ένας συνάδελφος και εφευρέτης των binaural beats, του έδωσε έναν σφραγισμένο φάκελο. Μέσα υπήρχε μια ενιαία κάρτα ευρετηρίου που περιείχε τρεις γραμμές κειμένου:


Μια ψηλή φυλή εξωγήινων εμφανίζεται

Εν αγνοία του McMoneagle, θα ξεκινούσε ένα απίστευτο ταξίδι πέρα από τα όρια του χρόνου και του χώρου. Αφού μπήκε σε κατάσταση έκστασης, ο Μονρό του έδωσε ένα συγκεκριμένο σύνολο συντεταγμένων. Σχεδόν αμέσως ο αστρικός ταξιδιώτης οδηγήθηκε σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Μια άποψη 360 μοιρών από βίαιες καταιγίδες σκόνης, τεράστιες πυραμίδες, μεγαλίθους, δρόμους που διασταυρώνονται και υδραγωγεία μπήκε στο όραμά του.

Μετά από επιθεώρηση της περιοχής, ο Μονρό του έδωσε εντολή να επισκεφτεί άλλες περιοχές. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια ομάδα ψηλών και λεπτών ανθρωποειδών. Μέσω τηλεπαθητικής επικοινωνίας, ο McMoneagle ανακάλυψε ότι αυτή η αρχαία φυλή αντιμετώπιζε μια τρομερή κατάσταση. Ολόκληρος ο πλανήτης βίωνε κατακλυσμικά γεγονότα και σύντομα θα ήταν ακατοίκητος. Μια ομάδα εθελοντών είχε αποτολμήσει να αναζητήσει ένα ασφαλέστερο μέρος για να ζήσει. Όσοι έμειναν πίσω περίμεναν απεγνωσμένα την επιστροφή τους.

Μετά από αυτή την εκπληκτική κοσμική αποστολή, ο McMoneagle κλήθηκε να ανοίξει τον φάκελο. Διαβάζοντας το περιεχόμενό του, η καρδιά του γέμισε με μια βαθιά θλίψη για τα Αρειανά όντα που ήταν καταδικασμένα σε μια αναπόφευκτη μοίρα. Το Stargate λειτούργησε από το 1972-1995 και περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν σε υπερβατικές προσπάθειες. Ένα αίτημα για τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας είχε ως αποτέλεσμα η CIA να δημοσιοποιήσει το πλήρες αντίγραφο, με τον εύστοχο τίτλο Εξερεύνηση του Άρη. Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα ήταν απλώς προπαγάνδα που είχε σκοπό να εκτρέψει τα ρωσικά στρατεύματα.

Άλλοι πιστεύουν ότι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να ενεργοποιήσουν μέρη του εγκεφάλου που είχαν προηγουμένως αδρανοποιηθεί και να ανοίξουν πύλες σε άλλες διαστάσεις. Ανεξάρτητα από το σε ποια πλευρά του φράχτη στέκεστε, ο Joseph McMoneagle διατηρεί την ιστορία του για σχεδόν σαράντα χρόνια και επιβεβαιώνει ότι λέει την αλήθεια. Ίσως καθώς περισσότερα οχηματα ρόβερ προσγειώνονται στον Κόκκινο Πλανήτη, οι παρατηρήσεις του θα επιβεβαιωθούν.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ...

    Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΛΥΡΕΙΟΥΣ.Η Γ.ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΠΈΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΈΣ ΤΟΥΣ ΜΑΙΤRE,TOYΣ MANTIS,KAI DRACOS.

    ΟΙ ΛΥΡΕΙΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΊ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΟΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΤΟ ΒΕΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ(ΧΤΥΠΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ;) ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ ΠΟΥ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΆ ΓΗΙΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΝΑΖΙ,ΜΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ UBER MENSCH KAI ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΆΠΗ Η ΔΙΕΊΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΡΑ;
    ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΑΤΖΈΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΎΝ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΟΣΤΑ.

    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η Γ.Λ. ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΚΟΙΤΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΩ:ΑΧ!ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ! ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΝ ΚΙΝΕΙ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΎΜΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις