Η οικογένεια του Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι πέθανε και αντικαταστάθηκε από ηθοποιό το 2019

 

Η οικογένεια του Μπάιντεν

παραδέχτηκε ότι πέθανε και αντικαταστάθηκε από ηθοποιό το 2019.. Είναι ο Τζο Μπάιντεν απλώς ένας άλλος συμβιβασμένος παιδεραστής που επιλέχθηκε από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης για να υπηρετήσει ως ηγέτης μαριονέτας μιας δυτικής δημοκρατίας – ή συμβαίνει κάτι ακόμη χειρότερο;

Τα παράξενα βίντεο που παρουσιάζουν το λάθος του Μπάιντεν έχουν εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την υγεία του και εάν εκπροσωπείται σε βίντεο από την τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα τα μέλη της ίδιας της οικογένειας του Μπάιντεν παραδέχονται ότι ο πραγματικός Τζο Μπάιντεν δεν είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις στο Resolute Desk στο Οβάλ Γραφείο.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ρωτήσουμε, υπάρχει κάτι αληθινό για τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν – ή είναι η προεδρία Μπάιντεν μία από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία;

Ένα βίντεο του Λευκού Οίκου στο οποίο ο Τζο Μπάιντεν περνάει 40 ολόκληρα δευτερόλεπτα χωρίς να ανοιγοκλεισει τα ματια του, εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonian , οι κανονικοί άνθρωποι ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους μία φορά κάθε τρία έως τέσσερα δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. 40 δευτερόλεπτα είναι ειλικρινά αφύσικα. Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν με τον Μπάιντεν; Και τι άλλο κρύβει;

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε δύο βίντεο μέσα σε λίγες ώρες το ένα από το άλλο χθες και ο Μπάιντεν φαίνεται να είναι διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε βίντεο. Διαφορετικού χρώματος δέρμα, διαφορετικού χρώματος μάτια και ο δεύτερος Μπάιντεν ανοιγοκλείνει τα μάτια περιστασιακά.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ελίτ της παγκοσμιοποίησης επέλεξε τον Τζο Μπάιντεν για πρόεδρο για να έχει μια συμβιβασμένη μαριονέτα στον Λευκό Οίκο, της οποίας οι χορδές θα μπορούσαν να ελέγχονται από κρυφά χέρια. Είμαστε μάρτυρες αποδείξεων της παρωδίας; Για όσους έχουν δώσει προσοχή, υπάρχουν ενδείξεις ότι έκαναν αυτό το πράγμα από τις πρώτες μέρες της θητείας του Μπάιντεν.

Θυμάστε το βίντεο που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα στο γκαζόν του Λευκού Οίκου και παρουσίαζε αυτό που μόνο ψεύτικο μικρόφωνο μπορεί να χαρακτηριστεί; Ή μήπως το μικρόφωνο ήταν πραγματικό και ο Μπάιντεν ψεύτικο;

Πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγχονται οι μαριονέτες Deep Fake AI παρά οι πραγματικοί ηγέτες που εκλέγονται από εμάς, τον λαό. Με ένα AI Deep Fake, δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιούν τον ίδιο ηθοποιό όλη την ώρα και ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να μοιάζει με το άτομο που υποτίθεται ότι είναι — απλώς αλλάζει τον ηθοποιό και προσθέτει ένα Deep Fake στη μετα-παραγωγή.

Αν βρεθήκατε ποτέ να παρακολουθείτε μια παράσταση του Τζο Μπάιντεν και να πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι “εκτός” σε αυτό, είχατε δίκιο. Η πρώην Διευθύντρια Μεταμφίεσης της CIA, Jonna Mendez, παραδέχεται ότι όσο ήταν στην υπηρεσία, ανέπτυξαν μάσκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ηθοποιούς για να παίξουν ρόλους σημαντικών ανθρώπων στην πραγματική ζωή. Ο Mendez άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η CIA έχει τώρα ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα.

Δυστυχώς για τους μαριονετίστες, οι μέσοι Αμερικανοί ξυπνούν τώρα και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει κάτι «εκτός» στον Τζο Μπάιντεν.

Ακόμη και η οικογένειά του θέλει να τον ρίξει κάτω από το λεωφορείο. Η κόρη του Ashley τον κατηγόρησε πρόσφατα ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά ως παιδί. Κάναμε ένα βίντεο σχετικά με αυτό – δείτε το. Ο γιος του Χάντερ τον αποκαλεί “Pedo Peter” πίσω από την πλάτη του. Και τώρα η εγγονή του –μια από τις τυχερές που επιλέγει να αναγνωρίσει– λέει ότι πέθανε το 2019 και από τότε τον υποδύεται ένας ηθοποιός.

Δείτε τα δύο βίντεο πέρα ​​δώθε και δώστε μεγάλη προσοχή στη φυσική εμφάνιση και τη φωνή του Μπάιντεν. Είναι ο ίδιος άνθρωπος; Είναι κι αυτός ένας πραγματικός άνθρωπος; Δείτε στο βίντεο πως δεν ανοιγοκλείνει τα μάτια του για 40 δεύτερα και λίγο μετά το 6ο λεπτό ακούστε τι μας λέει η εγγονή του…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ο ΤΟΡΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΟ 2016 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ DEAR COUSIN ΧΙΛΛΑΡΥ .

    MΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗ ΩΣ ΜΗ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΆ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΕΛΙΑ ΑΝΑΜΈΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ

    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΛΆΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.

    ΟΧΙ ΤΟ 2019 ΤΟ 2016 ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΠΟΥΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις