Ο Larry Sinclair, το σεξ με τον Obama και τα λεφτά που του έδινε για να αγοράζει κοκαΐνη

Ο Larry Sinclair, το σεξ με τον Obama και τα λεφτά που του έδινε για να αγοράζει κοκαΐνη 

To βαθύ κράτος (Deep state)

και η επιλογή των ηγετών στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ με κριτήριο τα πάθη και τις εξαρτήσεις τους;

Καταδικασμένος απατεώνας-σύμφωνα με τη Dailymail.com-ισχυρίζεται ότι έκανε sex με κοκαΐνη με τον Obama δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

O Larry Sinclair ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός οδηγού taxi λιμουζίνας και συνευρέθηκαν στο πίσω μέρος της λιμουζίνας του – πριν ο Barack επιστρέψει για περισσότερα στο ξενοδοχείο του την επόμενη μέρα.

O Larry Sinclair μίλησε στον Tucker Carlson με τη συνέντευξη στο X. να έχει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο Sinclair ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του την Τετάρτη ότι πήρε κοκαΐνη με τον Barack Obama και του έκανε στοματικό σεξ δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

Ο Larry Sinclair ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον Obama μέσω ενός οδηγού λιμουζίνας, ο οποίος γνώριζε τον τότε εκπρόσωπο του Ιλινόις.

Ισχυρίστηκε ότι ο Obama κάπνισε κρακ μαζί του και στη συνέχεια ο Sinclair του έκανε στοματικό σεξ. Υποστήριξε επίσης ότι την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε ο Obama και η ίδια ρουτίνα επαναλήφθηκε.

Ο Sinclair είπε ότι ήταν σίγουρος ότι ο Obama είχε κάνει σεξ με άντρες στο παρελθόν και κάπνιζε κρακ στο παρελθόν.

Είπε ότι ήξερε ότι ο Obama ήταν παντρεμένος, αλλά ο γάμος ήταν προβληματικός και τον περιέγραψε ως «απατεώνα».

Ο καταδικασμένος απατεώνας Larry Sinclair εμφανίστηκε στην εκπομπή του Tucker Carlson στο X το βράδυ της Τετάρτης για να αναβιώσει τους μακροχρόνιους ισχυρισμούς του για σεξ με τον Barack Obama.

Ο γεννημένος στη Νότια Καρολίνα Larry Sinclair δημοσίευσε μόνος του ένα βιβλίο με τίτλο: «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?»

Ο Sinclair, ο οποίος μεγάλωσε στη Νότια Καρολίνα και τώρα ζει στο Μεξικό, είπε ότι ζούσε στο Κολοράντο εκείνη την εποχή και πήγε στο Σικάγο.

«Ήμουν στην πόλη για μερικές νύχτες και σίγουρα έψαχνα για πάρτι», είπε. «Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό που έψαχνα».

Είπε ότι τον πήρε ένας οδηγός λιμουζίνας και τον σύστησε στον Obama. «Ο οδηγός σίγουρα τον γνώριζε, όπως είπε ότι ήταν φίλος.

«Μόλις ανακάλυψα αργότερα από έναν δημοσιογράφο από το Bloomberg News, ότι η εταιρεία λιμουζίνας είχε συναλλαγές με τον Tony Rezko».

Ο γεννημένος στη Συρία Rezko ήταν ένας διαβόητος δωρητής των Δημοκρατικών, ο οποίος συνέβαλε στην εκστρατεία του Obama. Αργότερα φυλακίστηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η Michelle Obama εμφανίστηκαν στο US Open την περασμένη εβδομάδα. Είναι παντρεμένοι από το 1992 και έχουν δύο κόρες

Ο Sinclair, είπε ότι αυτός και ο Obama πήγαν σε ένα «πολυτελές, ήσυχο» μπαρ, το οποίο δεν μπορούσε να ονομάσει – αλλά «όπου τα γυαλιά είχαν τρία X». Ο Sinclair είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Οbama ήταν πολιτικός.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είπε στον Οbama ότι ήταν κουρασμένος και «ήθελε κάτι να ξυπνήσει» και ο Οbama κατάλαβε αμέσως ότι εννοούσε κοκαΐνη και του είπε ότι μπορούσε να την αγοράσει.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν εκπρόσωπος στο κοινοβούλιο του Ιλινόις. Απλώς ήξερα ότι υποτίθεται ότι ήταν παντρεμένος και εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε κάποια θέματα με το γάμο του», είπε ο Sinclair.

Είπε ότι επέστρεψαν στη λιμουζίνα, οδηγήθηκαν σε ένα μέρος όπου μπορούσαν να αγοράσουν κοκαΐνη. Ο Sinclair είπε ότι έδωσε στον Ομπάμα 250 δολάρια για να αγοράσει κοκαΐνη: Ο Οbama βγήκε έξω, επέστρεψε στη λιμουζίνα και μετά πήραν τα ναρκωτικά.

Ο Sinclair ισχυρίζεται ότι ο Οbama κάπνιζε το ναρκωτικό, ενώ εκείνος το ρουφούσε.

Ο Sinclair είπε ότι, αφού πήραν και οι δύο κοκαΐνη, ο Sinclair άρχισε να χαϊδεύει τον μηρό του Obama.

«Τότε τον χτύπησες», είπε ο Carlson. «Έμοιαζε σοκαρισμένος από αυτό;»

Ο Sinclair απάντησε: «Καθόλου».

 

 

 

 

Aπλά τους αναθέτουν ειδικές αποστολές. Ο Biden απαιτούσε καθημερινά σχεδόν επί 3 χρόνια από τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19.

Aυτή ήταν προφανώς μία από τις 2-3 αποστολές που ανέλαβα να φέρει σε πέρας σύμφωνα με τις υποδείξεις του βαθέως κράτους των ΗΠΑ όπως υποστηρίζει ο Tucker Carlson πρώην παρουσιαστής του FOX news ο οποίος επειδή υποστήριζε αυτού του είδους τις απόψεις βρέθηκε εκτός καναλιού.

Η οικογένεια Biden είναι βαθιά διεφθαρμένη.

Ακόμη και οι Νew York Times-η μηντιακή ναυαρχίδα των “ειδικών αποστολών”- αναγκάζονται πλέον να δημοσιεύουν σχετικά ρεπορτάζ όπως θα δείτε στη συνέχεια. Αλλά το πιο καυτό θέμα των ημερών στις ΗΠΑ είναι οι επιστολές του νεαρού Barack Obama o οποίος έγραφε το 1982 σε επιστολή του σε μία πρώην κοπέλα του>

-Κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά με τη φαντασία μου», έγραψε ο Obama το 1982 σε μια επιστολή του σε μια πρώην κοπέλα.

Ένας 21χρονος Barack Obama είπε ότι φαντάζεται να κάνει έρωτα με άντρες στο κεφάλι του, σύμφωνα με ένα από τα παλιά του γράμματα.

Ο πρώην Πρόεδρος Barack Obama έγραψε για το δικό του «ανδρόγυνο» μυαλό και «και το να κάνει έρωτα με τους άντρες καθημερινά, αλλά κατά τη φαντασία μου», σύμφωνα με το διασκευασμένο τμήμα μιας διαβόητης πλέον επιστολής του 1982, που έλαβε η The Post.

Η επιστολή άνω των 40 ετών σε μια πρώην κοπέλα επανήλθε πρόσφατα αφού ο βιογράφος του Obama, David Garrow έδωσε μια μακρά και περιεκτική συνέντευξη για τον άλλοτε επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», έγραψε ο Obama, τότε 21 ετών, στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982.

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το κάνω περισσότερο μέχρι να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ανθρώπου, όχι γυναίκες σε αντίθεση με άντρες. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι με έχουν κάνει άντρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Οbama κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Occidental College στο Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα τις αυθόρμητες παραγράφους, τις οποίες ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός David Garrow κυνήγησε και συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star».

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφηση ή την αφαίρεσή της. Αντίθετα, ο φίλος του Garrow, Harvey Klehr, μετέγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Ο Klehr παρείχε το συντεταγμένο τμήμα της επιστολής στο The Post.

Ο Obama, πατέρας δύο παιδιών, είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Michelle από το 1992.

Ο Garrow είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Οbama.

«Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι είναι «δημόσιο αρχείο» ότι η (συντριπτική;) πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις!» είπε μέσω email.

Ένας εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις