Τα μικρά σημάδια του τέλους του κόσμου


Στις 28 Αυγούστου 2023, ο ουρανός σε όλη την Ισπανία ήταν χωρίς σύννεφα – με εξαίρεση την Ίμπιζα, όπου ήταν έτσι όπως δείχνει η εικόνα:


Το φαινόμενο με αυτές τις περίεργες ακτίνες παρατηρείται απροσδόκητα συχνά το 2023, αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι και οι υπεύθυνοι δεν δείχνουν προσοχή σε αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για αυτό το θέμα.

Στη συνέχεια, στις 28 Αυγούστου, στην αρχαία πόλη Shavbwa (Υεμένη), συνέβη περίπου το ίδιο:

Η παρατήρηση προκάλεσε πολύ θόρυβο στα αραβικά κοινωνικά δίκτυα , αφού σοφοί άνθρωποι ζουν στην Αραβική Χερσόνησο και δεν ασχολούνται με την ανάγνωση των σκέψεων του Klaus Schwab, αλλά με πιο σοβαρά θέματα.

Για παράδειγμα, διαβάζουν τοπικά εσχατολογικά κείμενα, που λένε ότι πριν από το τέλος του κόσμου, όχι μόνο θα ανθίσουν οι έρημοι, αλλά θα υπάρχει και πολύ νερό.

Και τώρα στη Σαουδική Αραβία σε μέρη όπως αυτό:

 


Εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, η Σαουδική Αραβία θα γίνει σύντομα ο πρώτος εξαγωγέας ρυζιού στον κόσμο, αν και τα πράγματα είναι πιθανό να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο. Η ισλαμική εσχατολογία γράφει γι ‘αυτό ως εξής:

Τρεις γιγάντιες ρωγμές σχηματίζονται στο έδαφος, οι οποίες θα καταπιούν ό,τι υπάρχει στην επιφάνεια της γης από πάνω τους. Το ένα θα είναι στα ανατολικά, ένα άλλο στα δυτικά και το τρίτο στην Αραβική Χερσόνησο.

Σχετικά με την τρίτη ρωγμή λέγεται πιο συγκεκριμένα – η ρωγμή θα είναι στην περιοχή του Άντεν. Το Aden δεν είναι ακριβώς Shabwa, βρίσκονται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων, ωστόσο, αυτές οι ακτίνες μπορεί κάλλιστα να είναι προάγγελοι της εμφάνισης γιγάντιων ρηγμάτων.

Φυσικά, δεν ανησυχούμε πολύ για την Υεμένη, αλλά πολλές περίεργες ακτίνες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ευρώπη, κυρίως στα Βαλκάνια και δίπλα τους. Και σύμφωνα με τις προφητείες, θα υπάρχουν τρεις γιγάντιες ρωγμές στη γη, και η μία θα είναι ακριβώς κάπου στη Δύση.

Ίσως, φυσικά, όλα αυτά θα είναι κάπου στη Σαχάρα, για παράδειγμα, ο ίδιος Rishat, “The Eye of the Sahara” είναι ο πρώτος υποψήφιος. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθεί να είναι βορειοδυτικά της Μέκκας, αφού η φωτιά θα βγει από τις ρωγμές τους και οι άνθρωποι θα τρέξουν από εκεί. Δεν υπάρχει κανείς να τρέξει από τη Σαχάρα – όλοι έχουν φύγει εδώ και καιρό.

Επομένως, μπορεί κάλλιστα αυτές οι παράξενες ακτίνες να είναι προάγγελοι κάποιων επικών γεωλογικών κατακλυσμών που δεν θα συμβούν αμέσως αύριο, αλλά στο άμεσο μέλλον, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 

 

 

 

 thebigone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Μετατωπιση πολων ισως ή του αξονα περιστροφης; Η κ. Μπουκουβαλα ειχε γραψει ενα σχετικο αρθρο στο μπλογκ της.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις