Ο Τραμπ θα καταργήσει το IRS

 

Όταν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

επιστρέψει επίσημα στα καθήκοντά του, θα υπογράψει ένα Εκτελεστικό Διάταγμα για την κατάργηση ενός θεσμού που έχει εγκαταλείψει τους σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς πολίτες από την ίδρυσή του το 1862. Αυτός ο οργανισμός είναι, φυσικά, η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων. Αρχαϊκό και δυσλειτουργικό, το IRS, το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «τα πιο βαθιά βάθη του Βαθεως Κράτους», έχει εξαπατήσει τους εργαζόμενους πολίτες με ανυπολόγιστα ποσά.

Πηγές από τα κεντρικά γραφεία του προέδρου Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο είπαν ότι ο Τραμπ επιδιώκει εδώ και καιρό να εξαλείψει την Εφορία και βρισκόταν στη μέση του σχεδιασμού της διάλυσής της όταν το Deep State έκλεψε τις προεδρικές εκλογές του 2020. Πριν από αυτό, ωστόσο, ο Τραμπ δεν ήταν διατεθειμένος να εξαλείψει το IRS επειδή αυτός και οι στενότεροι σύμβουλοί του δεν είχαν αποφασίσει ακόμη πόσο ζωτικές οντότητες όπως ο στρατός των ΗΠΑ θα επιβίωναν χωρίς ομοσπονδιακούς φόρους.

Μόνο το 20% του ομοσπονδιακού φόρου εισοδήματος χρηματοδοτεί την εθνική άμυνα και ασφάλεια, και το μισό από αυτό χρηματοδοτεί επιπόλαιες υπηρεσίες, όπως το περιττό TSA, FEMA και Plum Island Animal Disease Center, μεταξύ άλλων. Το υπόλοιπο χρηματοδότησε λαθρομετανάστευση, παράνομους, κρυφούς πολέμους σε ξένο έδαφος, πλήρωσε για τις πολυτελείς διακοπές των νομοθετικών σωμάτων και χρηματοδότησε εκδικητικές ομοσπονδιακές δίκες κατά αθώων ατόμων. Στην πραγματικότητα, αν είστε φορολογούμενος πατριώτης, τα δολάρια σας (και τα δικά μου) χρηματοδοτούν την κακόβουλη δίωξη του καθεστώτος Μπάιντεν κατά των 800 πατριωτών που επισκέφτηκαν νόμιμα το Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Πηγές είπαν ότι η ομάδα του Τραμπ έχει βρει έναν βιώσιμο τρόπο να χρηματοδοτήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ομοσπονδιακό δολάριο. Δεν θα μοιράζονταν πρόωρα «το σχέδιο», γιατί κάτι τέτοιο θα έδινε στο Deep State το χρόνο να το απαξιώσει δημοσίως ως μέρος του "αθώου" πολέμου τους εναντίον του Τραμπ.

«Έχουν περάσει χρόνια στο σχεδιασμό και δεν δίνει ένα προβάδισμα στο Deep State», είπε μια πηγή. «Η πρόθεση του Τραμπ ήταν πάντα να στραγγίσει το βάλτο. Δυστυχώς, έκανε λάθη νωρίς στην προεδρία του, φέρνοντας το Deep State στη διοίκησή του. Το λάθος δεν θα γίνει δύο φορές. Θα ξεκοιλιάσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το IRS είναι η κύρια κεφαλή της Ύδρας. όταν κοπεί, τα άλλα κεφάλια θα πεθάνουν μαζί του».

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων απασχολεί επί του παρόντος 78.661 άτομα, καθένα από τα οποία κερδίζει ~ 76.000 $ ετησίως. Με άλλα λόγια, οι φορολογούμενοι καταβάλλουν κάθε χρόνο στους υπαλλήλους της IRS 9 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Είναι η θέση του Τραμπ ότι τους πληρώνουμε για να μας ληστέψουν. Φανταστείτε να μπει ένας εισβολέας στο σπίτι σας και να πείτε «Ω, γεια! Καλως ΗΡΘΑΤΕ. Επιτρέψτε με να σας πληρώσω για να με ληστέψετε.» Αυτό είναι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει εδώ και πολύ, πάρα πολύ καιρό», είπε μια πηγή.

Η διαφθορά εντός της IRS έχει αιχμαλωτιστεί, πρόσθεσε.

Στις αρχές Μαΐου 2022, αποκαλύφθηκε ότι ο Επίτροπος της IRS Τσαρλς Ρέτιγκ επέβλεψε την καταστροφή δεδομένων που αφορούσαν εκατομμύρια καταθέσεις. Αντί να αποδεχτεί την ευθύνη, ο Rettig κατηγόρησε την απώλεια δεδομένων στη «σύγχυση του Covid». Το «λάθος» του καθυστέρησε τις φορολογικές δηλώσεις και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τραμπ, ήταν ένα προσεκτικά κατασκευασμένο σχέδιο για να απαλλάξει τους υψηλά κερδοφόρους Deep Staters από την καταβολή οποιωνδήποτε ομοσπονδιακών φόρων.

«Δεκάδες χιλιάδες εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι του Deep State δεν πλήρωσαν φόρους. Γιατί κατέρριψε δεδομένα για 30 εκατομμύρια καταθέσεις; Λοιπόν, γιατί ο καλύτερος τρόπος για να διαπράξεις ένα έγκλημα είναι να το κρύψεις πίσω από ένα ατύχημα. Πετώντας αυτά τα 30 εκατομμύρια αρχεία, ήταν εύκολα σε θέση να κρύψει περίπου δέκα χιλιάδες», είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, πρόσθεσε, έχει δει αρκετά.

«Με την καταστροφή της IRS, άλλες υπηρεσίες θα μαραθούν και θα πεθάνουν. Ο Τραμπ θέλει οι Αμερικανοί να καρπωθούν τα οφέλη της σκληρής δουλειάς τους. θέλει να κρατήσουν αυτό για το οποίο δουλεύουν», είπε. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. Ειμουν ετοιμος να γραψω, προν διαβασω μεχρι το τελος του αρθρου, α ωραια τα ιδια και εμεις με την εφορια..... :)

    ekosthen

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις