ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 24/07/22


Σεισμοί μεγέθους 5,2 και 5,6 βαθμών ΣΤΑ 10 ΧΛΜ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, 
κοντά σε πυρηνικό σταθμό, στο νότιο Ιράν, όπως αναφέρουν Ισραηλινοί. Μάλιστα αναφέρουν πως ο σεισμός προκλήθηκε από υπόγεια πυρηνική έκρηξη, αλλά στα 10 χλμ εστιακό βάθος ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΤΟ ΘΕΟΥ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "Terror Alarm @terror_alarm #Iran Underground #Nuclear test caused a quake of magnitude 5.6 near nuclear power plant, southern Iran Nurabad Shiraz Shahr-e Babak Kerman Akbarabad 30° Srian Fasa Gerash Bandar Abbas Fuwayrit Bandar-eLengeh 200km Doha Khaymah ©ubai 7:52 PM Jul 23, 2022 Twitter for iPhone"
 
>>H Illia Kyva πρώην βουλευτής του ουκρανικού κοινοβουλίου αποκάλυψε πως ο Ζελένσκι αύξησε την προσωπική του ασφάλεια υπό τον φόβο μιας απόπειρας δολοφονίας από δυτικές υπηρεσίες… ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ… Η ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΗΤΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ, Η ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ… ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Aquila BREAKING Ukrainian President Zelensky has has increased his personal security for fear of an Assassination attempt by Western Agencies Illia Kyva former deputy of Ukrainian Parliament. 16K"
 
>>Ο κορωνο-πληκτος Μπάιντεν αντιμετωπίσει ήπια συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ Ο ΤΖΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ «ΠΑΛΙΚΑΡΙ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ… ΤΟ [ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ] ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ…ΕΧΕΙ.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ [ΑΠΟΛΥΤΟΥ] ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Dan Scavino Jr. @DanScavino 45 Departing Tampa, FL! #ThinBlueLine #LESM Watch Watchagain again -1:0-1:0-1 197.6K views 7:58 AM Jul 24, 2022 from Tampa,FL Twitter for iPhone"
 
>Τέλος, ο Νταν Σκαβίνο ανέβασε ένα βίντεο από την συγκέντρωση των αστυνομικών-μοτοσικλετιστών που συνοδεύουν τον πρόεδρο Τραμπ μετά την αποχώρηση του από την Τάμπα, όπως χθες έδωσε ομιλία…. 
 
ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΙΣΧΥΟΣ!!! 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις