Βρέθηκε δηλητήριο σφήκας σε παιδικά εμβόλια Covid

 

Τελειώνει ποτέ η φρίκη;



Ο στρατός των ΗΠΑ συνεχίζει να βρίσκει "περιεργα" συστατικά στα εμβόλια Covid-19 που οι κατασκευαστές Pfizer και Moderna κατασκεύασαν —και φέρεται να εξασθενούσαν— για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 μηνών και 5 ετών. Την περασμένη εβδομάδα, η ιστοσελιδα ανέφερε αποκλειστικά ότι ο στρατός είχε βρει το φάρμακο σκοπολαμίνη, ένα παραισθησιογόνο μείγμα με επιβλαβείς ιδιότητες, σε κέντρα μαζικού εμβολιασμού στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια και την Ουάσιγκτον. Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky έχουν πει ότι «αυτές οι ενεσεις θα προστατεύσουν τα παιδιά μας από την πιο θανατηφόρα ασθένεια που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ». Ωστόσο,τα Λευκα Καπελα εντός του αμερικανικού στρατού αναζητούν αυτές τις τοποθεσίες μαζικού εμβολιασμού και κατάσχουν κρυφά φιαλίδια εμβολίων για χημική ανάλυση. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι δείγματα που ελήφθησαν από ένα κέντρο εμβολιασμού στο Ρέντμοντ της Ουάσιγκτον, περιέχουν το δηλητήριο της σφήκας, η οποία, σύμφωνα με τον εντομολόγο Justin Schmidt, συγκαταλέγεται στα πιο επώδυνα τσιμπήματα στον πλανήτη.

Στις 25 Ιουλίου, τα Λευκα Καπελα στην Ιατρική Έρευνα του Στρατού των ΗΠΑ έλαβαν 75 φιαλίδια—450 δόσεις—παιδικού εμβολίου Covid που ελήφθησαν από την τοποθεσία Redmond. Τέσσερα από τα 75 φιαλίδια περιείχαν 19 mg δηλητηρίου ανά φιαλίδιο 1.000 μονάδων. Ένα τυπικό τσίμπημα σφηκας αποδίδει ~100mcg δηλητηρίου. Με απλούς όρους, κάθε φιαλίδιο περιέχει 19.000 mcg δηλητηρίου, ή 42,5 mcg ανά δόση. Αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο επειδή κάθε δόση δηλητηριάζει τον παραλήπτη με λιγότερο από τη μισή ισχύ ενός τυπικού τσιμπήματος. Ωστόσο, τα θύματα είναι πολύ μικρά βρέφη και παιδιά με χαμηλά όρια πόνου.

Οι ενήλικες έχουν περιγράψει το τσίμπημα σφήκας  ως ενα απο τα χειρότερα, υποδηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι επώδυνο και προσωρινά εξουθενωτικό.

Ακόμη χειρότερα, περίπου το 1% των παιδιών που είναι αλλεργικά στα τσιμπήματα σφήκας έχουν υποστεί αναφυλακτικό σοκ. Ελλείψει αντιισταμινικών όπως ένα epi-pen, μερικά παιδιά έχουν πεθάνει από ένα μόνο τσίμπημα.

Αλλά τα Λευκα Καπελα δεν πιστεύουν ότι το δηλητήριο της σφήκας είναι μέρος ενός προγράμματος ευγονικής για την εξάλειψη των παιδιών μας. Αντίθετα, υποστηρίζουν ότι το Deep State εμπλέκεται σε ένα ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα με στόχο να προκαλέσει αμέτρητα δεινά στα πιο ευάλωτα δημογραφικά-παιδιά του πληθυσμού μας, ως μέρος μιας απαίσιας αλλά όχι πλήρως κατανοητής ατζέντας.

«Αυτό προφανώς έχει σκοπό να κάνει τα παιδιά να ουρλιάζουν από τον πόνο όταν κάνουν εμβόλιο για τον Covid. Ο εμβολιασμος είναι αρκετά επώδυνος, αλλά με το δηλητήριο της σφήκας να προστεθεί, είναι 100 φορές χειρότερο», δήλωσε ο καπτεν John Forsythe στη Διοίκηση Ιατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης. «Το ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό παιδιών κάνει τα μολυσμένα εμβόλια δεν έχει σημασία. Είναι ανείπωτα τρομακτικό και δυνητικά επιβλαβές για όσους το παθαίνουν. Το εμβόλιο είναι αρκετά θανατηφόρο χωρίς τις προσμείξεις». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΊΝΟΥΝ?!ΔΕΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΎΝ?! ΤΑ...ΛΕΥΚΑ. ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΒΛΑΚΑ! ΚΙΟΤΑΝ ΤΟ ΛΈΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΜΑΖΟΝΟΥΝ,Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΉ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ – “ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ”

    https://twitter.com/Gerasim49735524/status/1522151248316837888/photo/1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις