ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ.....

 


Στις 22 Ιουλίου, μια επιτροπή τριών αξιωματικών στο Γκουαντάναμο καταδίκασε και ψήφισε να εκτελέσει τον γραμματέα υποθέσεων βετεράνων του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, Ντένις ΜακΝτόνο, μετά από ένα σύντομο δικαστήριο που είδε τον κατηγορούμενο να εκφωνεί μια εναρκτήρια δήλωση με δακρυσμένα μάτια στην οποία ζήτησε συγγνώμη για την απομάκρυνση του VA για δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά αρνήθηκε επίσης να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τα εγκλήματά του.

Αντίθετα, κατηγόρησε τον Ομπάμα, λέγοντας ότι ο σκοτεινός άρχοντας «είναι ουσιαστικα το Deep State» και υπεύθυνος για τα πάντα, από τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020 μέχρι την εκστρατεία των Δημοκρατικών για τη δυσφήμιση του Τραμπ, από τον υψηλό πληθωρισμό σε όλο το φάσμα μέχρι τους φόβους του Covid και της ευλογιάς των πιθήκων. Τίναξε τους καρπούς του με χειροπέδες στον αέρα ενώ παρακαλούσε επί μακρόν το δικαστήριο να καταλάβει ότι ο Ομπάμα ποτέ δεν παραιτήθηκε πραγματικά από την εξουσία όταν ο Τραμπ χτύπησε νικησε την Κλίντον στις εκλογές του 2016. Παρομοίασε τον Ομπάμα μ ένα άτομο που επιδεικνύει ένα ρεσιτσλ ευγένειας και χαμηλου προφιλ, αλλά του οποίου οι απαίσιες μηχανορραφίες ελέγχουν ολη την αυλή. Ο ΜακΝτόνα μίλησε για μυστικές συναντήσεις όπου ο Ομπάμα, οι επικεφαλής όλων των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και οι επίσημοι Δημοκρατικοί βουλευτές σχεδίαζαν την κατάρρευση της Αμερικής, όπως την ξέρουμε.

«Αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά ο Ομπάμα τραβάει όλα τα νήματα», είπε ο ΜακΝτόνα.

Καθώς παρουσίαζε την υπεράσπισή του, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall περνούσε στην αίθουσα του δικαστηρίου γεματος θυμο. Ο ναύαρχος αναστέναξε βαριά.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό, αλλά το καλύψαμε στην κατάθεσή σας. Με κάθε ειλικρίνεια, πιστεύω αυτό που λες, αλλά δεν έχεις άλλη απόδειξη πέρα ​​από τον λόγο σου. Υπενθυμίστε σε αυτό το δικαστήριο, αν θέλετε, πότε είδατε ή μιλήσατε για τελευταία φορά με τον Ομπάμα», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο ΜακΝτόνα κοίταξε προς τον ουρανό μια στιγμή, σαν να προσπαθούσε να βγάλει τη μνήμη του από κάποιο κρυμμένο αδιέξοδο του συνειδητού του μυαλού. «Επιτρέψτε μου να δω, η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν το 2016».

«Αλλά, σύμφωνα με εσάς, αυτές οι μυστικές συναντήσεις με τον Ομπάμα εξακολουθούν να γίνονται», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Φυσικά και είναι. Μπορεί να μην έχω αποδείξεις. Ο Ομπάμα φροντίζει να είναι δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις. Αλλά συνεχίζονται συνεχώς», απάντησε ο McDonough.

Ο αντιναύαρχος Crandall επανέφερε τη συζήτηση στο παρόν. «Κλέψατε περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια από το VA και τα δώσατε στην ουκρανική κυβέρνηση. Αυτά τα χρήματα διατέθηκαν για να βοηθήσουν τραυματισμένους Αμερικανούς στρατιώτες, για την παροχή φροντίδας στα εξαρτώμενα μέλη τους και ήταν μέρος του προγράμματος βοήθειας για τη στέγαση της VA».

«Ναι το εκανα».

«Και ο Ομπάμα σας διέταξε να το κάνετε αυτό;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Όχι, όχι άμεσα. Δεν είναι τόσο απρόσεκτος. Οι οδηγίες αποστέλλονται από έναν ανώνυμο αριθμό σε τηλέφωνα μιας επαφης, τα οποία καταστρέφουμε, αποτεφρώνουμε αμέσως μετά».

"Κύριε. McDonough, έχουμε την ομολογία σου, έχουμε τα email σου, έχουμε αντίγραφα των χρηματοοικονομικών συναλλαγών που έχουν εξουσιοδοτηθεί από εσάς να κανονίσουν τη μεταφορά κεφαλαίων στην ουκρανική κυβέρνηση στο Κίεβο. Εάν αποκρύπτετε πληροφορίες, αυτή είναι πραγματικά η τελευταία σας ευκαιρία. Θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Αλλά ο ΜακΝτόνα δεν υποχώρησε, είπε ότι είχε μοιραστεί με το δικαστήριο όλα όσα ήξερε. Ενα ποταμι δακρύων κύλησε στο πρόσωπό του.

«Πιστεύω πραγματικά ότι τα χρήματα προορίζονταν για να βοηθήσουν τραυματισμένους Ουκρανούς στρατιώτες», είπε.

Ο Αντιναύαρχος Crandall ζήτησε από την επιτροπή να εξετάσει τα στοιχεία και να καταλήξει σε ετυμηγορία. Και οι τρεις είπαν ότι ο ΜακΝτόνο ήταν ένοχος για προδοσία και του συνέστησαν να επιβληθεί η μέγιστη ποινή - θάνατος - για τα προδοτικά εγκλήματά του.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 24 Ιουλίου, ένας Αμερικανός πεζοναύτης που είχε ελεγχθεί από το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών εκπλήρωσε τον όρκο του στο Σύνταγμα. Ο McDonough είχε πει ότι «δεν ήθελε να το δει να έρχεται» και έτσι του είχαν δεμένα τα μάτια.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις