Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....!!!

 

Μαλλον ο Σολων....

Ισως ο διασημοτερος νομοθετης πρεπει να ηταν ασχετος και ρατσιστης....





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Παιδια καλα κανετε και το αναδικνυετε,ομως το τελευθησατω γραφεται με ωμεγα!!!Εχουμε μια πανεμορφη γλωσσα και πολυ ωφελιμη!Ας προσεχουμε λιγο!Συγνωμη σας ζητω για την αδοκιμη παρατηρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απολύτως φυσιολογικό. Εκτέλεση επί τόπου για παιδοβιαστες και όχι μόνο...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΎΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΟΜΑΣΚΟΜΠΟΛΙΑ
    ΜΠΡΟΣΤΆ ΠΙΣΩ.
    20€ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ.ΚΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΒΓΕΊΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙ ΤΟ ΓΙΔΟΒΟΙΔΙ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο John Kennedy, είναι γνωστό, σε μια απο τις ομιλίες του αναφέρθηκε στο μεγάλο Νομοθέτη και σοφό Σόλωνα.
    Η αναφορά του δεν ήταν για την σεισάχθεια που είχε στο μυαλό του, αλλά για την σημασία της συμμετοχής του ενεργού ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ στα της πολιτείας, έναντι της απουσίας του κάθε "ιδιότη" εξ ου και το idiot στα ξένα που σημαίνει..και βλάκας.
    Ο αλελφός του επίσης Robert στην τελευταία του ομιλία λίγο πριν δολοφονηθεί απήγγειλε κάποιους στίχους του Αισχύλου, δεν θυμάμαι ακριβώς από ποιά τραγωδία του, ίσως από την Ορέστεια αν δεν κάνω λάθος.
    Σήμερα οι Κίναιδοι μιας και ζούμε την εποχή των αναποδογυρισμάτων πηδούν και δέρνουν προστατευμένοι από τους εγκαθέτους τους σοδομισμένους.
    Και τι σύμπτωσις! όλοι τους να τυγχάνουν και μισέλληνες.
    Οι διαστροφές και παρα φύσει συμπεριφορές του σημερινού κόσμου είναι το καθρέπτισμα των συνεπειών των έργων των Προσκρούστηδων με την ισότητα, των Σινών με τον διχασμό της ενιαίας προσωπικότητας και όλων τα έργα των τεράτων και κακούργων που εξόντωναν οι Ελληνες Ηρωες.
    Ένα απο τους απογόνους αυτών των τεράτων που ήταν και η αφορμή αυτής της ανάρτησης, είναι το παιδοβόρο κτήνος που γωτογραφίζεται ως νυμφίος δίπλα στην εγγονή του που ο "πεθερός" του, του την προσφέρει θυσία.
    Εκείνο που βρίσκω πιό ενοχλητικό είναι ότι όλοι αυτοί οι γκουρού, ιμάνηδες, μουλάδες, ραβίνοι ταλμουδιστές, σίνες και δεν συμαζεύεται ανήκουν στα "έθνη" που θα διαμορφώσουν τις αυριανές τάξεις πραγμάτων αφου κατάφεραν πρώτα να διαβρώσουν και τους υπολοίπους (τις "εξουσίες" τουλάχιστον).
    Αυτό το γλέντι των αποβλήτων, καιρός να σταματήσει και σίγουρα όχι ανώδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις