ΣΤΗ "ΦΑΚΑ" Η ΑNITA DUNN

 

Το πρωί του Σαββάτου

Αμερικανοί πεζοναύτες από το Camp Lejeune της Βόρειας Καρολίνας συνέλαβαν αλλο εναν πρακτορα του Deep State του οποίου το όνομα μπορεί να είναι άγνωστο στους περισσοτερους αλλά που, από το παρασκηνιο έχει επηρεάσει τις αποφάσεις εσωτερικής πολιτικής της παράνομης κυβέρνησης Μπάιντεν σε μεγάλη κλίμακα. Αυτό το πρόσωπο είναι η Anita Dunn, μια πολιτική στρατηγός που υπηρέτησε ως επικεφαλής σύμβουλος του Μπάιντεν μέχρι την παραίτησή της στις 12 Αυγούστου. Σε μια ομιλία του 2009 σε αποφοίτους λυκείου, η Νταν είπε ότι ο Κινέζος δικτάτορας Μάο Τσε Τουνγκ ήταν ένας από τους «αγαπητούς της πολιτικούς φιλοσόφους»,


Αλλά η αποχώρηση της Dunn ήταν μόνο κατ' όνομα. Ένιωθε ότι θα ασκούσε μεγαλύτερη εξουσία και θα ηταν υπο λιγότερο έλεγχο λειτουργώντας έξω από τα επίσημα κανάλια, το συναίσθημα που μοιράζονται οι συνομήλικοί της - μια κοινοπραξία άθλιων που ο στρατός εύστοχα αναφέρεται ως η «εγκεφαλική στρατηγικη» της κυβέρνησης Μπάιντεν. Αυτοί οι σκληροτράχηλοι φανατικοί, μεταξύ των οποίων και η  Dunn, έχουν εργαστεί σκληρά για να διαλύσουν τον στρατό των ΗΠΑ, να αποζημιώσουν τις εγχώριες αρχές επιβολής του νόμου, να ενισχύσουν τα κινήματα ANTIFA και BLM, ν ανεβασουν τον πληθωρισμό, να χρεοκοπήσουν επιχειρήσεις, να προωθήσουν τις εντολές εμβολιασμού και να καλύψουν τους ξένους αντιπάλους όπως η Κίνα.

Μια πηγή της JAG που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας είπε ότι η Dunn είχε συναντηθεί ιδιωτικά με τον Dr. Fauci του Deep State 7 φορές από τον Ιανουάριο. Σε μια συνάντηση τον Μάιο, η Dunn, η οποια δεν έχει ιατρικά διαπιστευτήρια, πρότεινε ξεδιαντροπα στον Δρ Fauci ότι οι Αμερικανοί έπρεπε να λαμβάνουν τριμηνιαίους εμβολιασμούς Covid-19, και ο Fauci, ο οποίος είναι γιατρός αλλά δεν έχει θεραπεύσει ασθενείς από το 1977, απάντησε: «Φυσικά και είναι μια υπέροχη ιδέα. Όσο περισσότερες "βολές" κάνουμε στα χέρια, τόσο το καλύτερο».

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το πώς αποκτήσαμε ηχογραφήσεις των συνομιλιών τους, αλλά τις έχουμε. Είχαν πολλές συναντήσεις συζητώντας πώς να επιβάλουν καλύτερα τις εντολές εμβολιασμού και σε κάθε συνάντηση αύξαναν τον αριθμό των εμβόλων που πίστευαν ότι έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι κάθε χρόνο. Η οικογένεια της Dunn έχει ισχυρούς δεσμούς με τη φαρμακευτική βιομηχανία και ο Δρ Fauci έχει κερδίσει τεράστια ποσα από τις πωλήσεις εμβολίων. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Νταν αναδειχθηκε από τον Ομπάμα. Την έχουμε στην κασέτα να λέει ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν από το εμβόλιο είναι απλώς παράπλευρες απωλειες», είπε η πηγή μας.


Η Dunn υποστήριξε επίσης lockdown για λογαριασμό της παράνομης διοίκησης. Στις αρχές του 2021, έκανε πολλά ταξίδια στην Καλιφόρνια, το Μίσιγκαν και τη Νέα Υόρκη για να ασκήσει πιέσεις στους αντίστοιχους κυβερνήτες των πολιτειών να διατηρήσουν δρακόντειο lockdown και να χρεοκοπήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις—έτσι οι ιδιοκτήτες δεν θα είχαν άλλη επιλογή από το να βασίζονται στην ομοσπονδιακή βοήθεια , δόγμα του κομμουνισμου

«Αυτή η γυναίκα ήταν ένας σημαντικός παίκτης στην "πανδημική συνωμοσία" του Deep State. Και ακόμη και τώρα, καθώς αυτά τα πανδημικά σχέδια καταρρέουν γύρω τους, προσπαθούν να καταστρεψουν και να κλειδώσουν αυτες τις χώρες όπως η Αυστραλία και η Γερμανία. Τα στοιχεία εναντίον της Dunn είναι τεράστια και ανάγκασαν την JAG και την OMC να ζητήσουν τη σύλληψή της», είπε η πηγή μας.

Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, ο υποναύαρχος David G. Wilson της JAG επικοινώνησε με τον στρατηγό David Berger, διοικητή του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, με οδηγίες να «συλλάβει αμέσως και διακριτικά την Anita Dunn στο σπίτι της Bethesda, Maryland,».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Bethesda είναι ένα προπύργιο της δραστηριότητας του Deep State, λες και η ιεραρχία του Deep State δίνει εντολή στους πράκτορές της να συγκεντρωθούν εκεί για αμοιβαία προστασία. Ωστόσο, έχουν διαλεχθεί ένας προς έναν. 

Ο στρατηγός Berger αναγνώρισε την οδηγία και διέταξε τους υφισταμένους του να συγκεντρώσουν αμέσως μια ομάδα για να αρπάξουν την Dunn. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ένας άγνωστος αριθμός Πεζοναυτών από το 2ο Τάγμα Πεζοναυτών Raider κατέβηκε στο σπίτι της Dunn. Βρήκαν τη Νταν να κοιμάται δίπλα στον σύζυγό της Μπομπ Μπάουερ, έναν άλλο "θησαυρό του Ομπάμα", και τους υπέταξαν με χειροπεδες και κολλητική ταινία στο στομα πριν προλάβουν να συνέλθουν και να κάνουν φασαρία.

«Οι πεζοναύτες συνέλαβαν και τους δύο από ανάγκη. Τοποθετήθηκαν σε ένα όχημα χωρίς πινακιδες και μεταφέρθηκαν για επεξεργασία», είπε η πηγή μας, προσθέτοντας ότι η Νταν σίγουρα θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο.

Η τύχη του συζύγου της δεν είναι γνωστή.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Για κοιτάχτε τι ομορφιές θα χάσουμε!
    Μιλαμε για πολύ πόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SEMPER FIDELIS BOYS,SEMPER FI!

    RITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ! ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ,ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΦΙΝΙΑΣΑΝ .
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ .
    ΠΕΛΑΖΕΙ Η ΣΦΥΡΙΖΕΙ ; ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ !
    ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ! ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΑΓΚΕΣ ! ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ,ΠΟΙΟΙ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ,ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ .
    ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ .
    ΕΔΩ ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!!!!!!
    ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΙΔΟΥΚΛΙΚΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ! ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ ! ΤΟ ΧΑΨΑΤΕ !
    ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ,ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΤΙΡΛΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις