Το χριστουγεννιάτικο δώρο στον Gavin Newsom

 

Χθες αναφεραμε ότι δύο

αξιοσημείωτα στρατιωτικά δικαστήρια, του Marc Mezvinsky και του George W. Bush, θα πραγματοποιηθούν πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μπορουμε τώρα να αναφέρουμε ότι ένα τρίτο προ-χριστουγεννιάτικο δικαστήριο έχει προστεθεί στην εδρα του Judge Advocate's Corps: Ο φυλακισμένος κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ θα παραπεμφθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου στις 18 Δεκεμβρίου, είπε πηγή της JAG.

Όπως ανέφεραμε προηγουμενως οι Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν έναν κλινήρη και διασωληνωμένο Γκάβιν Νιούσομ —επειδή είχε αρρωστήσει σοβαρα αφού έλαβε αναμνηστικό εμβολιο Covid-19—στην έπαυλή του στην Καλιφόρνια την 1η Νοεμβρίου, μετά την οποία στάλθηκε στο Γκουαντάναμο και ανάρρωσε από 14- ημερο κώμα που προκληθηκε από το εμβόλιο.

Κατηγορούμενος για προδοσία, ο δειλός Newsom προσπάθησε να ριξει την ευθύνη στη Nancy Pelosi, λέγοντας ότι η απόφασή του να βάλει λουκέτο στο κράτος και να επιβάλει παράνομους εμβολιασμούς και εντολές μάσκας βασίστηκε αποκλειστικά σε απειλές που έκανε η Pelosi. Εάν ο Newsom δεν συναινούσε στις απαιτήσεις της Πελόζι, θα τον κατέστρεφε, είπε ο Newsom στους ερευνητές που έκαναν την πρώτη του ανακριση.

Αλλά η έρευνα της JAG για τις εγκληματικές παραβάσεις του Newsom θα αποδείξει ξεκάθαρα ότι ήταν πρόθυμος συνεργός στην εθνική ατζέντα του lockdown του Deep State. Στην πραγματικότητα, ο Newsom είχε γράψει εκατοντάδες επιστολές προς τους κυβερνήτες και των 50 πολιτειών, επαινώντας όσους ασπάστηκαν τις εντολές εμβολιασμού, ενώ προειδοποιούσε όσους απέρριψαν τις οδηγίες του CDC. Στην πραγματικότητα, ο Newsom προλόγισε τα μηνύματά του λέγοντας: «Εάν δεν επιβάλουμε εντολές για μάσκα και εμβολιασμούς, όπως επιβλήθηκαν από τον Πρόεδρο Τζόζεφ Μπάιντεν, τη [διευθύντρια] του CDC Rochelle Walensky και τον Δρ. Anthony Fauci, εκατομμύρια ζωές θα χαθούν. Το να επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να λειτουργούν σε περιβάλλον Covid-19 θα καταλήξει να σκοτώσει τη χώρα».

«Η Πελόζι θα αντιμετωπίσει τελικά το δικό της δικαστήριο, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η Νιούσομ υπάκουσε τις εντολές της υπό πίεση», είπε η πηγή μας. «Τα lockdown έβαλαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη του Newsom και οι αποφάσεις του οδήγησαν σε χιλιάδες θανάτους που μπορούσαν να αποφευχθούν. Αλλά ο Newsom νοιαζόταν μόνο να εγκρίνει μια ατζέντα και να γεμίσει τους προσωπικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά μετρητά».

«Αυτός και η Πελόζι συνεργάστηκαν για όλα αυτά και τα στοιχεία θα το αποδείξουν», πρόσθεσε η πηγή μας.

Επιπλέον, ο στρατός έχει εντοπίσει 10 γυναίκες που ήταν μεταξύ 12 και 16 ετών όταν ο Newsom τις βίασε στην υπόγεια φωλιά της κατοικίας του στο Fair Oakes, Καλιφόρνια, συχνά όταν βρισκόταν υπό την επιρροή του Αδερενοχρωματος. Πέντε από τις γυναίκες, είπε η πηγή μας, συμφώνησαν να καταθέσουν εναντίον του Newsom.

«Αν ο Άγιος Βασίλης είναι δίκαιος, ο Newsom θα κριθεί ένοχος και θα καταδικαστεί σε απαγχονισμό», είπε η πηγή μας. «Αυτό θα είναι ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δώρο για το έθνος». 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 




Σχόλια

  1. Σατυρικου αλλα αλλα λιγο.και μη που πεις να παω αλλού.εδω γουσταρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΗΞΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτα τα δύο ανώμαλα πίσω του στην φωτογραφία μου προξενούν α----α.
    Πια να είναι αραγε και που να βρίσκονται τώρα;
    Πολυ ----βόρα φαίνονται.
    Λετε να είναι τα "αγγελάκια" του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΑΑΑΑ ! ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ;;
    ΣΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑ ! ΦΙΔΟΥΚΛΑ Ο ΝΙΟΥΣΟΜ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΖΙ ...ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ .
    ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ ΤΩΝ 55 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ !
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ;
    ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΚΟΦΙΝΙΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΠΛΑΚΑ , ΜΟΥ ΚΑΝΩ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις