Covid όπως λέμε…Έμπολα....απο το "πεκινουα" των σκοτεινων δυναμεων

 

«Περαιτέρω μεταλλάξεις του ιού Covid-19 θα μπορούσαν

να δημιουργήσουν ένα στέλεχος τόσο μεταδοτικό όσο η παραλλαγή Delta και τόσο θανατηφόρο όσο ο ιός Έμπολα».

Η παραπάνω προειδοποίηση δεν μας έρχεται από κάποιον τυχαίο αλλά από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιατρικού Συμβουλίου (WMA), Frank Ulrich Montgomery.

Ο Montgomery, υπέρμαχος του αποκλεισμού των ανεμβολίαστους από όλους τους κλειστούς χώρους και «αυθεντία» για πολλούς εν Ελλάδι «ειδικούς», μίλησε σε γερμανικά ΜΜΕ σχολιάζοντας τον ντόρο γύρω από τις νέες μεταλλάξεις του covid.

Τόλμησε όχι μόνο να φέρει στα μέτρα του Έμπολα, ενός από τους πλέον θανατηφόρους ιούς στον πλανήτη, τον νέο κορωνοϊό, αλλά και να μιλήσει για μαζικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού τα επόμενα χρόνια. 

 


Και 4η και 5η και 6η δόση επομένως και…πάει λέγοντας!

Ο ιός Έμπολα, του οποίου οι φρικιαστικές επιπτώσεις στους ανθρώπους θα μπορούσαν να συνδυαστούν με ένα νέο στέλεχος covid ακριβώς όπως προειδοποιεί ο Montgomery ως πρόεδρος της WMA, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1976 στο Νότιο Σουδάν και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Το μέσο ποσοστό θνησιμότητας του Έμπολα κυμαίνεται, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κοντά στο 50%.

Η σύγκριση με τα στελέχη του covid-19 είναι αστεία τόσο στη συμπτωματολογία όσο και στη θνησιμότητα, η οποία κινείται σε μονοψήφια ποσοστά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. O ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΜΕ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ...ΛΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΓΚΟΜΕΡΥ ΚΑΝΕΙ ΠΆΣΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΆΚΙΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΈΝΑ ΟΤΙ....

    ΜΕΣ'ΤΆ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ DARPA ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΙΟΎΣ ΕΜΠΟΛΑ Η ΛΑΣΑ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ...

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕΣΩ 5G ΝΑ "ΞΥΠΝΑΝΕ" ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΘΥΜΑ,Η ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΊΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ28 Νοεμβρίου, 2021 21:49

    Εγώ αυτό που βλέπω να γίνεται με την μετάλλαξη όμικρον είναι το εξής: Στους εμβολιασμένους με mRNA το κάθε κύτταρο παράγει την ακίδα του (αρχικού) ιού. Επομένως το ανοσοποιητικό χάνει όλη του την ενέργεια για να παράγει αντισώματα γι αυτή την συγκεκριμένη ακίδα. Η μετάλλαξη όμικρον όμως έχει διαφορετικές ακίδες. Επομένως το πιθανότερο είναι το ανοσοποιητικό να μην δώσει σημασία σε αυτές τις νέες ακίδες και θα τις αφήνει να περνάνε ελεύθερα, καθώς έχει μάθει να παράγει αντισώματα μόνο για την αρχική ακίδα. Η νέα μετάλλαξη θα μπαίνει ελεύθερα μέσα στα κύτταρα χωρίς σχεδόν καμία αντίσταση απο το ανοσοποιητικό και ο άνθρωπος σύντομα θα πεθαίνει. Είναι το φαινόμενο ADE που είναι και ο εφιάλτης κάθε σχεδιαστή εμβολίων. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το 2005 υπήρχε ο SARS-COV-1 που ήταν κατά 70% ίδιος με τον σημερινό. Τότε έκαναν εμβόλιο 2 δόσεων όπως τώρα και το δοκίμασαν σε νυφίτσες. Με την 1η και την 2η δόση οι νυφίτσες δεν έπαθαν τίποτα. Όταν όμως αργότερα ήρθαν σε επαφή με μιά μετάλλαξη του ιού, όλες οι νυφίτσες πέθαναν. Όλες. Απο αυτό ακριβώς το φαινόμενο ADE. Εδώ να σημειώσουμε ότι για τους ανεμβολίαστους και ιδίως αυτούς που έχουν περάσει τον ιο (λίγο πολύ όλοι μας τον έχουμε περάσει) το πιθανότερο είναι να περάσουν την παραλλαγή αυτή ασυμπτωματικά ή με ελάχιστα συμπτώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις