ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ

Florida Students Witnessed the Moment Bush Learned of 9/11 Terror Attacks -  ABC News 

Δύο στρατιωτικά δικαστήρια

υψηλού προφίλ, το ένα για τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους και το άλλο για τον σύζυγο της Τσέλσι Κλίντον, Μαρκ Μεζβίνσκι, θα πραγματοποιηθούν πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, δήλωσε πηγή του Σώματος του Γενικού Εισαγγελέα, η οποία μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Η δίκη του Μεζβίνσκι θα ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσει δύο ημέρες, είπε η πηγή μας. Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών φέρεται να έχουν κλητεύσει 4 μάρτυρες των οποίων η μαρτυρία θα αποδείξει αναμφισβήτητα ότι ο Μεζβίνσκι βοήθησε τους Κλίντον να εντοπίσουν τους αγοραστές για παιδιά που είχε απαγάγει η οικογενεια Κλίντον στην Αϊτή και σε άλλες μη προνομιούχες χώρες του τρίτου κόσμου. Τέτοια στοιχεία θα αντέκρουαν ευθέως δηλώσεις που είχε κανει ο Μεζβίνσκι ενόρκως στο δικαστήριο της Τσέλσι, όπου ισχυρίστηκε ότι ήταν ένοχος για κάψιμο και καταστροφη ενοχοποιητικών εγγράφων, αλλά τίποτα περισσότερο.

Λίγο μετά τον απαγχονισμό της Τσέλσι στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, η JAG έμαθε ότι ο Μεζβίνσκι δεν ήταν πολυ πρόθυμος για τη συμμετοχή του στα εγκλήματα της Κλίντον, και ως εκ τούτου αρνήθηκε μια συμφωνία που θα τον γλίτωνε από ισόβια κάθειρξη. Τώρα, η JAG θα επιτρέψει σε μια ομάδα 3 αξιωματικών να εξετάσει την τιμωρία ως μια απάντηση για την συμμετοχη του Mezvinsky. Ωστόσο, αν συνεργαζοταν θα μπορούσε να λάβει μια ελαφρύτερη ποινή - ισόβια στο GITMO ή ακόμα και αθώωση.

Από τον Ιανουάριο, η JAG είχε ποσοστό καταδίκης 100%, αλλά δεν έλαβαν όλοι οι πρακτορες του Deep State ποινή εκτέλεσης. Ο Μπιλ Κλίντον, για παράδειγμα, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για να δηλητηριαστεί τελικα στο κελί του.

Επίσης, στην υπόθεση JAG είναι το πολυαναμενόμενο δικαστήριο του πρώην Προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, θα αντιμετωπίσει τον Αντιναύαρχο Darse E. Crandall σε αυτό που πιθανότατα θα είναι το μεγαλυτερο δικαστήριο της χρονιάς. Ο 43ος πρόεδρος φέρεται να μισθωσε την Williams & Connolly, μια φημισμένη δικηγορική εταιρεία της D.C., για να τον εκπροσωπήσει στη δίκη.

Μια πρόχειρη ματιά στο Διαδίκτυο δείχνει ότι η Williams & Connolly, αν και είναι στελεχωμένη με μόνιμους και γνωστους δικηγόρους, ειδικεύεται στο αστικό δίκαιο και το βιογραφικό της δεν έχει ιστορικό νικηφόρων μαχών σε θέματα που αφορούν το ποινικό δίκαιο. Επομένως, είναι περίεργο γιατί ο Μπους τους επέλεξε αντί για μια εταιρεία που ειδικεύεται στην υπεράσπιση αξιοσημείωτων ποινικών υποθέσεων, ειδικά όταν τα διακυβεύματα είναι τόσο μεγάλα.

Οι κατηγορίες εναντίον του Μπους φαίνονται πολυ σοβαρες και δυσκολο να καταριφθουν. Κατηγορήθηκε ότι ώθησε το έθνος σε πόλεμο με ψεύτικα προσχήματα και για το θάνατο χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών που χάθηκαν σε αυτό που η JAG θα αποκαλέσει «παράνομο πόλεμο». Ο στρατός τον θεωρεί επίσης υπεύθυνο για τη συμμετοχή του στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και για όλες τις ζωές που χαθηκαν εκείνη τη μοιραία ημέρα, για να συμπεριλάβει όχι μόνο άτομα που βρίσκονταν στους πύργους αλλά και παραπλευρες απωλειες.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 











Σχόλια

  1. Εχουμε χασει την μπαλα εδω. Κατα αρχην πιστευω οτι ο sleepe δεν εχει πατησει στον Λ.Ο. Αυτο φαινεται απο τις φωτογραφιες με τους ψευτικους τοιχους οταν τρυπηθηκε με το ψευτικο εμβολιο.Αν ειναι αληθινος και αυτο φαινεται απο φωτογραφιες που φαινονται κομματια απο την μασκα.Τωρα για τις δικες που γινονται στην κουβα εδω μπλεκονται τα πραγματα. Παραδεχομαι οτι εχουν την δυνατοτητα μεσω το Χολλυγουντ με τους σωσιες και τις ψευτικες μασκες να μπερδευουν τα ιχνη. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι περιμενουν να γινει αλλο για να επεμβουν. Οταν θα μας κλειδωσουν ολους σε κανα κελι η οταν θα ξεκανουν τον μισο πλανητη δεν θα μεινει και κανενας μας. Τ ι σοοι σωτηρια ειναι αυτη. Οταν θα μας παρουν τα παιδια και θα τα τρυπησουν με το δηλητηριο.Εγω απο αρχες του επομενου ετους θα χασω την δουλεια μου γιατι δεν θελω να ειμαι προβατο. Που θα με βγαλει δεν ξερω. Προτιμω να πεσουμε ολοι σαν οικογενεια παρα να παρω μια παραταση για μερικους μηνες.Οτι κανουμε θα το κανουμε μονοι μας.Ο θεος να μας βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε 21:39 συμφωνώ μαζί σου. Τα ίδια αναρωτιέμαι κι εγώ από τον Μάρτιο. Τι περιμένουν για να επέμβουν; Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν και δεν είναι όλα ένα καλοστημένο παγκόσμιο θέατρο των υποχθονιων με "καλούς" και τους κακούς. Συμφωνώ επίσης με τον ανώνυμο 02:07, η προσευχή είναι υπερόπλο.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις