ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

 

Ο Αρης Σερβετάλης αποχώρησε από

τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει για εμβολιασμένους θεατές, κίνηση η οποία προκάλεσε αίσθηση. 

Η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου κατακρίνει την κίνηση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους μαστίζονται από την ανεργία.

Η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου για τον Αρη Σερβετάλη

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση “Ρινόκερος”) αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!

Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Δεν έχει άδικο η κοκκινοπουλου.φυσικα πρέπει να ψέλνει και την κυβέρνηση για τα δικαστικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ηθελε να εχει δικιο η Κοκκινοπουλου....γνωστη αριστερη γαρ...θα επρεπε να διμαρτυρεται στην κυβερνηση που ξεχωρισε τους ανθρωπους σε λεπρους και μη λεπρους κι οχι γι αυτον τον ανθρωπο που εκανε αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι.Αλλα δε θα το κανει γιατι παντα η αριστερα ηταν το δεκανικι του συστηματος....Αλλωστε ερχεται και συγκυβερνηση και πρεπει να δωσουν δειγματα γραφης

      Διαγραφή
    2. Οι άνθρωποι της τέχνης που αμασητι φάγανε το παίρνουμε την ζωή μας πίσω αδιαφορώντας για τον αποκλεισμό συνανθρώπων τους απ' την οικονομική ζωή και κοινωνική τώρα διαμαρτύρονται γιατί θα πάθουν το ίδιο και απορούν γιατί δεν υπάρχει αλληλεγγύη δυστυχώς όταν πάρει φωτιά το σπίτι τού γείτονα τί θα πρέπει να περιμένουν βέβαια καμία αναφορά από τούς εκπρόσωπους της τέχνης για τα καταναγκαστικά μέτρα που επιβάλλονται τα θεωρούν τόσο φυσιολογικά πόση ανθρωπιά πχια μας συγκινησατε.

      Διαγραφή
  2. Η πλάνη καμιά φορά κυριεύει και η οργή δεν αφήνει να δούμε τα γεγονότα με καθαρό μυαλό.Θα έχει εξέλιξη η παράσταση του covid...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εύψυχος Αρης Σερβετάλης από την μιά, ΗΘΟΣ-ΠΟΙΕΙ.
    Το άψυχο κάτι από την άλλη, άγεται και φέρεται η μάλλον σέρνεται.
    Μιλάμε για χάσματα σεισμών, αποστάσεις ετών φωτός που χωρίζουν τους γαλαξίες.
    Από δώ οι Ηλιοι και από κει οι αντιήλιοι κοινώς μαύρες τρύπες.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις