Τα κάστρα της Σταχτοπούτας και της Ωραίας κοιμωμενης

Κερδίστε μια νύχτα στο υπέρλαμπρο κάστρο της Σταχτοπούτας! – News.gr 
 
Τα κάστρα της Σταχτοπούτας και της Ωραίας κοιμωμενης στο Disneyland είναι μοντέλα του Κάστρου Neuschwanstein στης Βαυαρίας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κάστρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Cinderella's Castle was Modeled After Bavaria's Neuschwanstein Castle. Today found out that Cinderella's Castle at Disney World and Sleeping Beauty's Castle in Disney Land are modeled after Bavaria's Neuschwanstein Castle. Apr 11, 2013"
 
Ο Βασιλιάς Ludwig 2ος σχεδίασε το κάστρο ως απομονωμένο καταφύγιο. Αυτό έγινε η τέλεια αποθήκη για την απόκρυψη κλεμμένων έργων τέχνης των Ναζί. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία "The Monuments Men" ρίχνει φως στο ρόλο του Neuschwanstein, στο Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Κατανεμημένες σε κάρτα ποστάλ, ταξιδιωτικους οδηγούς, και ακόμα και προϊόντα Walt Disney,"το κάστρο του βασιλιά του παραμυθιού " προσελκύει περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο. Είναι υποκινητης ο Βασιλιάς Ludwig 2ος της Βαυαρίας, κηρύχθηκε τρελός και αργότερα πνίγηκε, ένας μυστηριώδης θάνατος το 1886. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
Εβδομάδες αργότερα το Neuschwanstein άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και παραμένει το κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο στην Γερμανία σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις