Χίλια Μπράβο Άννα!

 

Τελείωσε με άριστα Νομική στο Καποδιστριακό και

έκανε μεταπτυχιακές σπουδές LLM στο UNIVERSITΥ OF LONDON (QM) in Commercial and Corporate Law. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και σε εξαιρετικό επίπεδο Γαλλικά και Ισπανικά. Επίσης παίζει πιάνο καθώς σπούδαζε για πολλά χρόνια στο Ωδείο Χανίων. 

Μπορεί να μην στέλνουν SMS για αυτήν για να μείνει στο ριάλιτι με άλλους 10 "πουθενάδες"... αλλά για αυτήν ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος στη Βουδαπέστη που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ πεταλούδα. Τι λέμε όμως τώρα! Ψιλά γράμματα. Θα έρθει στο αεροδρόμιο και θα είναι αυτή και 5 δικοί της άνθρωποι... Επειδή μάλλον δεν βγήκε προτεινόμενη για αποχώριση... με άλλους 10 "τελειωμένους"... 












ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Τηλεόραση δεν βλέπω αλλα κάτι μου λέει οτι η επιτυχία της (μπράβο σου κοπελλάρα μου για την μεγάλη προσπάθεια και επιτυχία σου στην πεταλούδα) θα πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων των κορονόπληκτων ΜΜΕ, και αυτό γιατι ακούστηκε στη Βουδαπέστη ο εθνικός μας ύμνος. ´Οτι μάθουμε είναι κυρίως απο τα λίγα σάιτς που γράψανε την είδηση. ´Αννα, σου ευχόμαστε να σε χαίρονται οι δικοί σου και κάθε επιτυχία στην κατάκτηση των στόχων της ζωής σου. Καλώς να ορίσεις στην πατρίδα.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα ψιλα...?....Κουβεντα δεν προκειται να πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Αμα δεν έχουν πεί μέχρι τώρα, αποδεικνύουν κάθε μέρα τον ρόλο τους. Δεν ξέρω αν την ανέφερε κανένα μεσημεριανάδικο ίσως, αλλα ας μας πούν τουλάχιστον απο πού κατάγονται αυτά τα όντα που το παίζουν και σοβαροί τρομάρα τους. Συμπατριώτες δεν είμαστε πάντως. Ασε που δεν πληρωνόμαστε και απο πουθενά...
      Capricorn

      Διαγραφή
  3. Τα μπουκωμένα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με τέτοια "ανούσια" θέματα, είτε γιατί δεν έχουν οικονομικό κέρδος, είτε γιατί δεν έχουν σχετική εντολή από την κυβέρνηση.Κατά τη γνώμη τους δεν έχει σημασία η ανύψωση του κατακερματισμένου φρονήματος των Ελλήνων ενώ ο φόβος και ο τρόμος που διαδίδουν στον λαό έχει καθαρό οικονομικό όφελος.
    Όπως καινα έχει:
    Συγχαρητήρια στο κορίτσι!!! Να τη χαίρονται οι γονείς της και η Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις