Παγκόσμιες Στρατιωτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Πληροφοριών Πρόκειται να Απομακρύνουν τις Δυτικές Πολιτικές Κυβερνήσεις

 

«Έχει ληφθεί απόφαση στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας ότι ο κόσμος απλά δεν λειτουργεί», και απαιτείται μια ολική ανακαίνιση, σύμφωνα

με ανώτερο Ευρωπαίο βασιλικό.  Συγκεκριμένα, η τρέχουσα «πανδημία είναι εξ ολοκλήρου μια προσπάθεια προώθησης φαρμάκων» και σημαίνει ότι » οι πολιτικές κυβερνήσεις όλου του κόσμου είναι ύποπτες για συμμετοχή σε γενοκτονία», σύμφωνα με την MI6, τη CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών.

Συνοψίζοντας, ο στρατός και οι υπηρεσίες πληροφοριών του πλανήτη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δυτικές πολιτικές κυβερνήσεις έχουν καταληφθεί από μια σατανική αίρεση και πρέπει να απομακρυνθούν.

Η διαδικασία ξεκινά με την απομάκρυνση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.  «Αυτός ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι πολύ δύσκολος και ο μόνος τρόπος για να απομακρύνεις κάποιον σαν αυτόν είναι να του βγάλεις το λάδι», ανέφερε η πηγή της Βασιλικής Οικογένειας.  Η επίπτωση είναι ότι ο Νετανιάχου διαθέτει μεγάλη ασφάλεια μέσω εκβιασμού και πρέπει να του δοθούν ορισμένες εγγυήσεις με αντάλλαγμα την παράδοση της εξουσίας.  Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και τα προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στην οικογένεια Rothschild, όπως το AP, αναφέρουν τώρα την απομάκρυνσή του. 

https://apnews.com/article/middle-east-israel-338004eee311023736078cec262713be

Μετά την απομάκρυνση του εκ των πραγμάτων ανώτερου εν ενεργεία ηγέτη της Χαζαρικής Μαφίας, θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μια εκστρατεία για την εκκαθάριση των περισσότερων πολιτικών κυβερνήσεων, συμφωνούν πολλές πηγές.  Μια ξεχωριστή πηγή της MI6 που βρίσκεται στην Αμερική επιβεβαίωσε την επίγεια δράση λέγοντας:

«Κάτι πολύ μεγάλο συμβαίνει Τώρα.  Τα ανώτερα μέλη της Καμπάλ πέφτουν.  Ο Γκέιτς είναι εκτός συστήματος τώρα.  Έχει εξαφανιστεί.  Δεν έχει ειπωθεί ούτε μια λέξη γι’ αυτόν.  Τώρα είναι η σειρά του Φάουτσι.  Και μετά, μαντέψτε ποιος είναι ο επόμενος, ο Ματ Χάνκοκ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΗΒ), τον οποίο θα ακολουθήσει ο Μπόρις Τζόνσον.  Η ανθρωπότητα ξυπνάει.»

Οι εκκαθαρίσεις αυτές θα προετοιμάσουν το έδαφος για πλήρη ανακαίνιση των μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θεσμών, συμπεριλαμβανομένων του ΟΗΕ και της BIS (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), αναφέρουν οι πηγές.

«Υπήρξε μια συνένωση μεταξύ των παγκόσμιων υπηρεσιών πληροφοριών επειδή μοιραζόμαστε έναν κοινό εχθρό», έτσι περιέγραψε την κατάσταση ο επικεφαλής της MI6 (ο πραγματικός επικεφαλής και όχι ο δημόσιος).  Η CIA, η οποία είναι κοινοπραξία που διοικείται από την Ελβετία, σύμφωνα με ανώτερες πηγές της CIA συμφωνεί επίσης.  Αυτές οι υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εάν δεν ληφθούν επείγοντα μέτρα «δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν μέχρι το φθινόπωρο», ανέφεραν οι πηγές της MI6 και της CIA.

Ως μέρος αυτής της εκστρατείας απομάκρυνσης, η MI6 αποφάσισε να κατονομάσει δημοσίως το άτομο που διέταξε τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα Σπένσερ.  Αυτό το άτομο ήταν ο βαρόνος Ρόμπιν Μπάτλερ, Γερμανός πράκτορας DVD (Deutsches Verteidigungs Dients) ο οποίος διηύθυνε τη Βρετανική Δημόσια Διοίκηση από το 1988 έως το 1998, σύμφωνα με την MI6. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Butler,_Baron_Butler_of_Brockwell

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν εμπλεκόταν σε αυτό, και τον απομάκρυνε μόλις έμαθε ότι ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία, λέει η MI6.  «Οι δύο γιοι της Νταϊάνα δεν θα έπρεπε να είναι χωρίς τη μητέρα τους», δήλωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Επιπλέον, η MI6 αναφέρει ότι όλοι οι γραμματείς του Υπουργικού Συμβουλίου από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι διπλοί πράκτορες, συμπεριλαμβανομένου του Σάιμον Κέις (Simon Case),

https://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Case

του επί του παρόντος γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, καθώς και του προκάτοχού του Μαρκ Σεντγουίλ. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Sedwill

Αυτοί οι άνδρες είναι «αμφότεροι πράκτορες DVD και προδότες του Ηνωμένου Βασιλείου», σύμφωνα με την MI6.  Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν βάλει τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ «σε απόλυτη κατάσταση πανικού», ανέφεραν οι πηγές, σημειώνοντας ότι οι διακομιστές τους ήταν εκτός λειτουργίας.

Συνοψίζοντας: Το DVD βρίσκεται σε ένα μαζικό φονικό παροξυσμό από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που κορυφώθηκε με την κατάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ με το πραξικόπημα που ακολούθησε στις 11/9.  Η εκτέλεση του George Bush του πρεσβύτερου βοήθησε να τεθεί ένα τέλος σε αυτό, αλλά η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα.  Όσο βλέπουμε το ψεύτικο σόου της προεδρίας Μπάιντεν και την πανδημία να ωθούνται στα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.  Έχουμε να κάνουμε με μια αίρεση που διευθύνει μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας κυριολεκτικά εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν σκοπεύουν να χαθούν ήσυχα στο δειλινό.

Η τρύπα του κουνελιού πάει πολύ βαθιά.  Βασικά όμως, ο στρατός και οι υπηρεσίες πληροφοριών του πλανήτη συνειδητοποίησαν επιτέλους ότι μια αίρεση Σαββατιανών Φρανκιστών Εβραίων προσπαθεί πραγματικά να σκοτώσει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού.

Συνειδητοποίησαν ότι η συνεχιζόμενη «πανδημία» ήταν “άλλη μια 11/9 ή Φουκουσίμα που εξαπολύεται από αυτούς τους φανατικούς τρελούς γενοκτόνους.”

Όταν ρωτήθηκε “πώς στο όνομα του Θεού αυτοί οι άνθρωποι κατέλαβαν τον κόσμο”, ένας ανώτερος Ευρωπαίος βασιλικός είπε: “Οι Ρότσιλντ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι άνθρωποι, είναι πιο διαβολικοί από το διάβολο”.

Ως παράδειγμα του μαφιόζικων συστημάτων τους απειλής και ελέγχου, η πηγή περιέγραψε ένα περιστατικό όπου “όμορφα παιδιά αποκεφαλίστηκαν μπροστά σε μία αδελφότητα” ελίτ Αυστραλών που είχαν όλοι πάρει ναρκωτικά.  “Όλων τα πρόσωπα καταγράφηκαν ώστε να υπάρχει ένα αποθετήριο πληροφοριών εκβιασμού”, ανέφερε η πηγή.  Τέτοιου είδους εκδηλώσεις λάμβαναν χώρα σε όλο τον κόσμο.  Στην Ιαπωνία επίσης, ο παρών συγγραφέας στη διάρκεια ετών έχει σημειώσει πώς μόνο οι απειλούμενοι πολιτικοί έχουν πρόσβαση σε θέσεις εξουσίας.

Επιπλέον, η Χαζάρικη Μαφία σχεδιάζει μακροπρόθεσμα, καθιστώντας πολύ δύσκολη την κατανόηση για τους φυσιολογικούς ανθρώπους.  Για παράδειγμα, «Οι Rockefellers οργάνωσαν ένα τελετουργικό αιμοδιψούς οργίου στα εγκαίνια πριν ξεκινήσει η κατασκευή των κτιρίων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου», ανέφερε η πηγή της Βασιλικής Οικογένειας.

Ο απίστευτος βαθμός στον οποίο λειτουργεί αυτό το δίκτυο εκβιασμών και απειλών είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτείται μια διαδικασία αλήθειας και συμφιλίωσης για τους ανθρώπους που σύρθηκαν απρόθυμα σε αυτή την αίρεση.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ρότσιλντς θα κληθούν να κάνουν πίσω και η BIS θα διαλυθεί, υπόσχονται οι πηγές της υπηρεσίας.

Το Πεντάγωνο έχει επίσης αναλάβει την κατάσταση. Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο:

«Το Γκίτμο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την υποδοχή κρατουμένων.  Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που εργάζονται 6ωρες βάρδιες με τρία άτομα στην ομάδα JAG (στρατιωτικοί γενικοί εισαγγελείς).  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κρατούμενοι σε μια πολυεπίπεδη υπόγεια εγκατάσταση φυλακής κοντά στη Θούλη της Γροιλανδίας, στη Βάση Διαστημικών Δυνάμεων των ΗΠΑ·  όλοι μεταφέρθηκαν από το Γκίτμο (Guantanamo).  Οι ειδικές δυνάμεις στρατιωτικών επιχειρήσεων και οι πεζοναύτες είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τις συλλήψεις της Cabal και των υποχείριών τους.»

Πρότεινε να διαβάσουμε μεταξύ των γραμμών του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.defenseone.com/policy/2021/05/U.S.-space-force-seeks-2020-civilian-acquisition-staff-2022/174360/

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Πεντάγωνο, η Βρετανική Κοινοπολιτεία, οι Κινέζοι, το Βατικανό, ο Μαύρος Ήλιος, οι Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες, οι Ρώσοι και πολλές άλλες ομάδες έχουν αποφασίσει ότι ως εδώ και μη παρέκει.  Μια ομάδα με πάνω από 1.000 δικηγόρους και πάνω από 10.000 ιατρικούς εμπειρογνώμονες έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του CDC, του ΠΟΥ και της Ομάδας του Νταβός για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  Έχουν πλήρη στρατιωτική υποστήριξη, καθώς και υποστήριξη από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμπλέκεται σε αυτά και “η ομάδα του Τραμπ διευθύνει την επιχείρηση λίγο έξω από το συγκρότημα cheyenne Mountain Complex, κοντά στο Κολοράντο Σπρινγκς του Κολοράντο.  Είναι εγκατάσταση Διαστημικής Δύναμης και αμυντικό καταφύγιο.  Διευθύνεται από τη Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ.  Το ίδιο και η Θούλη στη Γροιλανδία, Αεροπορική Βάση που διευθύνεται επίσης από τη Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ“, πρόσθεσαν πηγές του Πενταγώνου.

Το Πεντάγωνο και πηγές της CIA λένε επίσης ότι “η Αεροπορική Βάση της Θούλης είναι η νέα Περιοχή 51“.  Λένε ότι η Ρωσία και η Κίνα ανταγωνίζονται με τα Λευκά Καπέλα του αμερικανικού στρατού για να αποκτήσουν μια σταθερή βάση εκεί.  Αυτό οφείλεται στα τεράστια υπόγεια αποθέματα ορυκτών που έχουν βρεθεί εκεί, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού και των στοιχείων σπανίων γαιών.

Ένας συγγενής του Ναυάρχου Byrd, ο οποίος είναι γνωστός από το θέμα της Ανταρκτικής, λέει ότι η Βάση Θούλη είναι το κέντρο επιχειρήσεων της Αμερικανικής Διαστημικής Δύναμης.  «Έχουμε πρόσβαση σε τεχνολογία εκτός κόσμου (ΣτΜ εξωγήινη) και είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένειά μας την εκτός κόσμου (ΣτΜ εξωγήινους), δουλεύοντας δίπλα-δίπλα για την πρόοδο και την ελευθερία της ανθρωπότητας», αναφέρει.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι Ναΐτες Ιππότες και τα μέλη του Μαύρου Ήλιου μιλούν επίσης για το διάστημα και τα ΑΤΙΑ αυτές τις μέρες.  Ο νέος επικεφαλής των Ναϊτών Ιπποτών της Μάλτας δήλωσε ότι υπήρξε “μια μεγάλη εσωτερική συζήτηση σε συνεργασία για την Επιχείρηση με τον Μαύρο Ήλιο και τους Ναΐτες Ιππότες της Μάλτας“.  Αυτό αφορούσε όχι μόνο τους P3 αλλά και τους «P4 Ελευθεροτέκτονες», λέει ο διοικητής των Ιπποτών.  “Ο Μαύρος Ήλιος είναι μπροστά από τη NASA και μπορεί ήδη να πάει στο εξωδιάστημα με δικά του διαστημόπλοια“, αναφέρει.  “Έχω συζητήσει αυτή την οπτική με την Κοινωνία του Jason επειδή τα ΑΤΙΑ αποτελούν τη βάση της ύπαρξής τους“, σημειώνει.

Ως συνήθως αναφορικά με αυτά τα θέματα του απώτερου διαστήματος και των ΑΤΙΑ, πιστέψτε το όταν το δείτε και ακόμα και τότε παραμείνετε σκεπτικοί ότι ενδέχεται να είναι κάποια ψυχολογική επιχείρηση Bluebeam.  Παρ ‘όλα αυτά, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ακόμη και πραγματικοί οργανισμοί του εδώ και τώρα, οι όπως η MI6, αυτές τις μέρες δίνουν προσοχή στα διαστημικά θέματα.

Μόνο να θυμάστε όμως πως η καμπάλ σχεδιάζει κάποιο είδος ψυχο-επιχείρησης διαστημικής όπερας από τότε που ο Πόλεμος των Κόσμων προκάλεσε πανικό, όταν βγήκε στον αέρα ως ραδιοφωνική εκπομπή το 1938.

Εν τω μεταξύ, πίσω στην επιφάνεια του πλανήτη, παρατηρούμε μια συνεχή κάθοδο προς την αναρχία στις ΗΠΑ.  Τα παρακάτω άρθρα είναι μόνο μερικά για τις δεκάδες δεκάδων μαζικών πυροβολισμών που λαμβάνουν χώρα εκεί σε μηνιαία βάση τώρα.  Το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας είναι επίσης στα ύψη. 

https://www.zerohedge.com/political/12-mass-shootings-over-weekend-america-descends-chaotic-summer

https://www.msn.com/en-U.S./news/crime/public-transit-worker-fatally-shot-8-then-killed-himself-at-san-jose-rail-yard-authorities-say/ar-AAKposP?ocid=uxbndlbing

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9621133/New-York-Citys-pandemic-aftermath-laid-bare-homelessness-mental-illness-crime-escalate.html

https://www.zerohedge.com/political/two-dead-25-others-shot-florida-club

Μέρος του υπόβαθρου για τα παραπάνω είναι η οικονομική κατάρρευση.  Οι τιμές των ΗΠΑ αυξάνονται τώρα με τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταία 30 ετών, ενώ τα εισοδήματα έχουν καταγράψει την πιο απότομη πτώση που έχει υπάρξει ποτέ. 

https://www.zerohedge.com/economics/feds-favorite-inflation-indicator-explodes-fastest-rate-1992-incomes-crash-record

Δεν είναι περίεργο ότι όλοι στρέφονται στο ασήμι και σε άλλα πολύτιμα μέταλλα.  Αυτό ώθησε το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ να πει: “Καθώς η ζήτηση για ασήμι παραμένει μεγαλύτερη από την προσφορά, η πραγματικότητα είναι πως δεν θα μπορούν όλοι να αγοράσουν ένα νόμισμα“. 

https://www.zerohedge.com/commodities/U.S.-mint-delays-silver-shipments-due-global-silver-shortage

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, λάβαμε αυτό το υλικό από τη Γουχάν της Κίνας.  Θα μπορούσε να είναι απλά μια υπόγεια έκρηξη από διαρροή αερίου, αλλά εάν κάποιος γνωρίζει πιο σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό παρακαλώ ας το σημειώσει στα σχόλια. 

Γουχάν.έκρηξη

Ενώ η κατάσταση μπορεί να φαίνεται ζοφερή, ειδικά στις ΗΠΑ, πρέπει επίσης να εξετάσουμε όλα τα καλά νέα που υπάρχουν εκεί έξω.  Για παράδειγμα, αν μιλήσετε με ανθρώπους που ασχολούνται με το θάνατο ως επιχείρηση, όπως τα γραφεία κηδειών και οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής, θα διαπιστώσετε ότι κανείς δεν πεθαίνει περισσότερο από το συνηθισμένο, παρά την υστερία της πανδημίας.  “Η πιο θανατηφόρα πανδημία εδώ και δεκαετίες απλώνεται στον πλανήτη με θανατηφόρες μεταλλάξεις που αφαιρούν εκατομμύρια αθώες ζωές, και οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής δεν θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο“, σημειώνει ο Jeff Harris.  Αυτό σημαίνει ότι έχει υπάρξει μια θεμελιώδης αλλαγή του παλιρροϊκού  κύματος και όλη η υστερία σχετικά με τις πανδημίες κ.λπ. είναι σημάδι πανικού και φόβου της παλιάς άρχουσας τάξης και όχι πραγματικότητα. 

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2021/may/26/life-insurance-and-covid-19-something-doesn-t-make-sense/.

https://www.zerohedge.com/covid-19/ασφάλεια ζωής-covid-19-κάτι-δεν-βγάζει νόημα

Το άλλο ζήτημα είναι ότι βλέπουμε μια αναβίωση της άγριας ζωής και των φυσικών οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο.  Για παράδειγμα, γιγαντιαίες ποταμίσιες ενυδρίδες, διάβολοι της Τασμανίας, σιβηρικοί λύγκες  τελευταία έχει αναφερθεί πως επεκτείνουν κατά πολύ τους πληθυσμούς τους τελευταία. 

https://www.theguardian.com/environment/2021/may/25/a-huge-surprise-as-giant-river-otter-feared-extinct-in-argentina-pops-up-aoe

https://www.france24.com/en/live-news/20210525-tasmanian-devils-born-on-australian-mainland-in-rewilding-push

https://www.reuters.com/business/environment/back-brink-iberian-lynx-population-rises-over-1000-2021-05-28/?utm_source=reddit.com

Σε μεγαλύτερη κλίμακα, μια δασική περιοχή στο μέγεθος της Γαλλίας έχει αναγεννηθεί τα τελευταία 20 χρόνια δημιουργώντας πολλά ενδιαιτήματα για απειλούμενα είδη, ιδίως στα δάση του Ατλαντικού της Βραζιλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις