Ο Μπάιντεν, αγόρασε πετρέλαιο από τους Ισλαμοφασίστες του Ιράν!

Κλιμακώνει ή μπλοφάρει ο Τραμπ στην κόντρα με το Ιράν; 

Για πρώτη φορά από το 1991, οι ΗΠΑ

εισήγαγαν πετρέλαιο από το Ιράν.

Σύμφωνα με την Financial Post:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εισήγαγαν ένα φορτίο 1,033 εκατομμυρίων βαρελιών ιρανικού αργού πετρελαίου τον Μάρτιο, παρά τις κυρώσεις στον ενεργειακό τομέα του Ιράν, όπως έδειξαν τα στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας.

Το φορτίο είναι μόλις η δεύτερη εισαγωγή πετρελαίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Ιράν από τα τέλη του 1991, όπως έδειξαν τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της EIA.

Ο πρόεδρος Τραμπ επέβαλε κυρώσεις κατά του Ιράν λόγω των πολυάριθμων φρικαλεοτήτων και τρομοκρατικών ενεργειών του ιρανικού καθεστώτος. Τον Οκτώβριο του 2020 ο πρόεδρος πρόσθεσε κι άλλες:

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την Πέμπτη νέες σαρωτικές κυρώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Ιράν, στοχοποιώντας τουλάχιστον 18 τράπεζες, σε μια κίνηση που οι επικριτές λένε ότι θα παρεμποδίσει την ανθρωπιστική βοήθεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο νέος γύρος κυρώσεων εντάσσεται στο πλαίσιο της “εκστρατείας μέγιστης πίεσης” της κυβέρνησης που έχει στόχο να ωθήσει την Ισλαμική Δημοκρατία προς διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό της πρόγραμμα και να εμποδίσει τη χώρα να χρηματοδοτεί στρατιωτικές ενέργειες σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Φυσικά, όταν ο πρόεδρος στάθηκε στο πλευρό του λαού του Ιράν, τα αμερικανικά και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης τάχθηκαν στο πλευρό των τρομοκρατικών ηγετών του Ιράν. Τα μέσα ενημέρωσης έφτιαξαν ακόμη και άλλοθι για τις αηδιαστικές ενέργειες του τρομοκρατικού καθεστώτος.

Τώρα η κυβέρνηση Ομπάμα/Μπάιντεν εισήγαγε πετρέλαιο από το Ιράν. Αυτή η ενέργεια, λέει στο Ιράν, ότι ο Ομπάμα είναι πάλι μαζί τους και μπορούν να συνεχίσουν τους τρόπους τους για την κατασκευή πυρηνικών και την τρομοκράτηση της Μέσης Ανατολής και του κόσμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ψηφίζουν οι αμερικανοί και δέχεται όλος ο κόσμος τις συνέπειες της ψήφου των στο κεφάλι. Ξαναρχίσαμε πάλι να ασχολούμαστε με την τρομοκρατία των ισλαμοφασιστών του Ιράν. Αντε στον αγύριστο παλιόγερε, άχρηστε, παιδεραστή.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξανε τα κατοχικά νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού πρώτα γέμισαν με ιούς το άρθρο για τον Μιθριδάτη

      Διαγραφή
    2. Οντως https://katohika.gr/cgi-sys/suspendedpage.cgi

      Διαγραφή
    3. Ξανανεβηκε...πιθανον ν αλλαξε σερβερ

      Διαγραφή
    4. Και στο άρθρο με τίτλο: Λέμε όλοι μαζί ένα ηχηρό ΟΧΙ στα πιστοποιητικά της σκλαβιάς! Πέταγε κάτι διαφημίσεις ότι κέρδισες κάποια δώρα! Σου φόρτωνε κάτι σελίδες άσχετες.

      Διαγραφή
  3. Μιλούμε και μεμφόμαστε τους εαυτούς μας, για την απάθεια του κόσμου που επικρατεί ανά την χώρα, για όσα πράττουν οι ανθέλληνες πολιτικοί μας.

    Οι Αμερικάνοι τι κάνουν; Μία από τα ίδια... τα εκατομμύρια που ψήφισαν τον Trump, τι κάνουν; Περιμένουν τον σωτήρα Trump με άλογο και πανοπλία να κατατροπώσει τους κακούς;

    Αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς... ο Trump είχε κάνει ενεργειακά ανεξάρτητη την χώρα τους. Αυτό το σκύβαλο, που παριστάνει τον POTUS, κατέστρεψε ήδη την ενεργειακή αυτονομία των ΗΠΑ.

    Η πρώτη ενέργεια του υπναλέου Joe ως προέδρου, την επομένη της ψευτο-ορκωμοσίας του ήταν να κλείσει την κατασκευή του αγωγού Keystone και να εξαλείψει περίπου 52.100 θέσεις εργασίας. Οι Αμερικανοί τι έκαναν;

    Στη συνέχεια, τον Μάιο ο JB αμφιταλαντεύεται για τις κυρώσεις στην Ρωσία, που αφορά την κατασκευή του αγωγού Nord Stream 2 προς τη Γερμανία. Κυρώσεις που είχε επιβάλει ο Trump – γεωπολιτικό παιχνίδι με τελικό στόχο την Γερμανία. Αλλά στην Ουκρανική εταιρεία, που συμμετέχει στον αγωγό, είναι μέτοχος ο υιός Biden και δίνεται το 10% στον Big Guy – δηλαδή τον πατερούλη του. Αυτά, δεν τα γνωρίζουν οι Αμερικανοί;

    Και τώρα διαβάζουμε ότι ο μούμιας Joe – γιατί μούμια είναι - εισήγαγε πετρέλαιο από το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν. Δεν αναρωτιούνται οι Αμερικανοί πόσα dollars πληρώθηκαν στον "The Big Guy" για να το κάνει αυτό; Σίγουρα ότι πήρε το 10% του, για αυτήν την μπίζνα, από άλλη εταιρεία σε άλλον λογαριασμό...

    Ότι συμβαίνει εκεί, στην Αμερική και σε μικρογραφία στην χώρα μας, δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Έχει να κάνει με το κακό εναντίον του καλού. Σατανιστές εναντίον ανθρώπων – και μας ισοπεδώνουν... στον επόμενο τόνο θα μας θάψουν.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ΗΠΑ δεν φταίνε οι απλοί άνθρωποι, που δεν αντιδρούν δυναμικά, γιατί περιμένουν εξελίξεις και το έναυσμα από τους αρχηγούς τους. Υποτίθεται ότι εκεί υπάρχει αρχηγός (κι αρχηγική ομάδα).

      Στην Ελλάδα ούτε αρχηγός υπάρχει, ούτε μια ουσιώδης οργάνωση. Τι να κάνει κάποιος απλός πολίτης, χωρίς οργάνωση κι ηγετική ομάδα ; Να βγει μόνος του στο Σύνταγμα, να χορτάσει γκλομπιές από τα ΜΑΤ ;

      Διαγραφή
  4. Τίιι βλέπω εδώ; https://www.dailymail.co.uk/news/article-9640791/Trump-telling-people-reinstated-president-AUGUST.html
    βρε λέτε να έχουμε μιά τέτοια έκπληξη αυτό το καλοκαίρι; Εμπαινε Πρόεδρε και σάρωσέ τα όλα και όλους να ξαναβρεί ο κόσμος την ηρεμία του. Εύχομαι απο την Αμερική πάλι να ξεκινήσει το καλό που βίωσε ο πλανήτης επι της προεδρίας του. Τράμπ, σε περιμένουμε απο κάθε γωνιά του πλανήτη με ανυπομονησία. Ο Θεός να σε κρατάει γερό.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια ότι όλοι μας περιμένουμε κάποιες εξελίξεις από τις ΗΠΑ.

      Δεν υπάρχει άλλο σενάριο ανατροπής.

      Αν δεν γίνει κάτι στις ΗΠΑ, θα εναποθέσω τις ελπίδες μου σε Υπερουράνιους Συμμάχους, που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και κάποια μέρα θα επέμβουν.

      Η Ανθρωπότητα έχει δύναμη, αλλά πώς να συντονιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να αντιδράσει ; Δύσκολο. Το Σύστημα έχει εξουδετερώσει σχεδόν κάθε φωνή αντίδρασης, είτε με το χρήμα, είτε με απειλές.

      Στις ΗΠΑ όμως ο κόσμος έχει όπλα (κι απ' ότι φαίνεται) και κάποιους υγιείς Στρατηγούς μαζί του. Εδώ δεν έχουμε τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Η καταπίεση, ο τρόμος και τα θύματα που δημιούργησαν με τον ιό που σπείρανε στην ανθρωπότητα θα τους γυρίσει μπούμεραγκ φίλε Kapa Mi. Οι κοινωνίες έχουν γνώση απο τη διάδοση της πληροφορίας με τον όποιο τρόπο αυτή δίνεται και βλέπουν οτι δεν είναι ανίκητοι. Υπάρχει πόλεμος υπόγειος γι αυτό η πληροφόρηση βγαίνει σιγά σιγά. Ισως είναι και τεχνική αποφυγής αιματοχυσίας απο εξαγριωμένο πλήθος που θα είχε άδικα θύματα. Δεν έχουμε παρα να περιμένουμε τις εξελίξεις που κατα τη γνώμη μου θα είναι συνταρακτικές και προς όφελός μας. Μένουμε συντονισμένοι στους αγωνιστές της καθημερινής μας πραγματικής ενημέρωσης και ευχόμαστε καλή έκβαση υπέρ του Καλού για όλη την ανθρωπότητα.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις