Χονγκ Κονγκ: 12 θάνατοι, 4 αποβολές σε μία εβδομάδα μετά από μπόλιασμα

 

Η εφημερίδα The Standard, η αγγλική ημερήσια εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στο Χονγκ Κονγκ, αναφέρει

ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 4 γυναίκες απέβαλαν μετά από ενέσεις COVID-19 μόνο την περασμένη εβδομάδα.

Για την περασμένη εβδομάδα μεταξύ 24 και 30 Μαΐου, άλλοι 12 άνθρωποι πέθαναν σε δημόσια νοσοκομεία μετά τη λήψη των εμβολίων COVID, μαζί με τέσσερις γυναίκες που υπέστησαν αποβολές, σύμφωνα με την Αρχή Νοσοκομείων.

Η Νοσοκομειακή Αρχή ανέφερε ότι έξι από τα 12 περιστατικά ήταν ασθενείς που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι απεβίωσαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών Με τις πρόσθετες περιπτώσεις αποβολής, το Χονγκ Κονγκ έχει πλέον δει 23 περιπτώσεις αποβολής μετά τον εμβολιασμό.

Από τις 26 Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού της πόλης, μέχρι την περασμένη Κυριακή, η πόλη κατέγραψε 80 θανάτους μετά από εμβολιασμούς. Ακούγεται σαν εθνική καταστροφή! Πώς πείθουν λοιπόν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να κάνουν αυτές τις ενέσεις;

Προφανώς, χρησιμοποιώντας το γνωστό πλέον κόλπο με τον έλεγχο των ποσοστών θανάτου από τον «ιό» COVID-19 σε σύγκριση, για να φανεί ότι το εμβόλιο είναι πράγματι αποτελεσματικό. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι καταγράφηκαν 0,58 θάνατοι για κάθε 10.000 άτομα στην ομάδα των εμβολιασμένων, ενώ ο αριθμός ήταν 19,06 για τους μη εμβολιασμένους.

Αυτό προϋποθέτει ότι το κοινό θα αποδεχθεί τους θανάτους και τους τραυματισμούς που προκαλούνται από τις ενέσεις- βιολογικά όπλα. Εν τω μεταξύ, στον εμβολιασμένο πληθυσμό, οι αρχές έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής 244 περιπτώσεις εγκεφαλικών επεισοδίων, 90 περιπτώσεις καρδιακών προσβολών. 












ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις