Σακκάς και Δημητράκης οι ληστές του ΑΧΕΠΑ – Παλιοί… γνώριμοι της Αντιτρομοκρατικής



Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης κατάφερε να συλλάβει τον 35χρονο Κώστα Σακκά και τον 41χρονο Γιάννη Δημητράκη, μόλις
είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
  • Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής έπεσαν οι δύο ληστές του ΑΧΕΠΑ
  • Ένοπλη ληστεία το μεσημέρι της τετάρτης στο νοσοκομείο
  • Μαζί τους συνελήφθη και μία 39χρονη
Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής φαίνεται πως είχαν αποκτήσει γνώση για τις κινήσεις των… δύο παλιών γνώριμών τους και μόλις διέπραξαν το αδίκημα, τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο όχημα διαφυγής τους, επενέβησαν χωρίς να επιτρέψουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης από τους ένοπλους δράστες και τους συνέλαβαν. Μαζί τους συνελήφθη και μία 39χρονη που προέρχεται και εκείνη από τον αναρχικό χώρο.
Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν ο ένας είχε κατηγορηθεί για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση (Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς), κάτι για το οποίο είχε αθωωθεί, και ο άλλος στους «ληστές με τα μαύρα».
Υπενθυμίζεται πως περίπου στις 12 το μεσημέρι, δύο άτομα μεταμφιεσμένα, το ένα σε γιατρό το άλλο σε ασθενή –φορώντας ιατρικές ποδιές και μάσκες– αποπειράθηκαν να ληστέψουν χρηματαποστολή στο ΑΧΕΠΑ, τη στιγμή που οι υπάλληλοι της πήγαν να αλλάξουν τις κασετίνες με χρήματα σε ΑΤΜ.
Υπό την απειλή όπλων, άρπαξαν κασετίνα με χρήματα από υπαλλήλους φύλαξης την ώρα εφοδιασμού αυτόματους μηχανήματος συναλλαγής (ΑΤΜ). Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν περνώντας μέσα από τους διαδρόμους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, αλλά όταν έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.





















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις