Πίσω από τους αλκοολικούς ηγέτες χωρών υπάρχουν πάντα εβραίοι Υπουργοί Οικονομικών και πράκτορες των τοκογλύφων

Πίσω από τους αλκοολικούς ηγέτες χωρών υπάρχουν πάντα εβραίοι Υπουργοί Οικονομικών και πράκτορες των τοκογλύφων 

Πίσω από τους γελοίους κι αλκοολικούς ηγέτες μεγάλων χωρών υπάρχουν πάντα εβραίοι Υπουργοί Οικονομικών και πράκτορες των τοκογλύφων που φροντίζουν να ετοιμάζουν τους
νόμους μέσω των οποίων οι τοκογλύφοι κλέβουν τους φυσικούς πόρους και τον πλούτο των πολιτών ...χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, χωρίς κόστος και με την υπογραφή της εκάστοτε κυβέρνησης.
Το μοτίβο του παντοδύναμου, μέθυσου, ανώμαλου και ψυχασθενή ηγέτη που καθοδηγείται από εβραίο τοκογλύφο …είναι συνόκαιρο του κόσμου.



Σήμερα έχουμε στις ΗΠΑ τον γελοίο Trump κι από πίσω τον Mnuchin της Goldman Sachs …και στην ΕΕ τον γελοίο και μέθυσο Junker κι από πίσω τον Moscovici.

Ο Clinton είχε τον Rubin

 

Ο Yeltsin στη Ρωσία τον Anatoly Chubais .και τον Petr Aven και σύμβουλο τον Milton Friedman ..

 
Εκείνη την εποχή αμέτρητοι Ρώσοι πέθαναν κυριολεκτικά από την πείνα .
O πληθυσμός της Ρωσίας μειώθηκε κατά 5% …
 Πίσω από τους αλκοολικούς ηγέτες χωρών υπάρχουν πάντα εβραίοι Υπουργοί Οικονομικών και πράκτορες των τοκογλύφων 4
Τα ολοκαυτώματα που προκάλεσαν οι τοκογλύφοι είναι αμέτρητα και τεράστια αλλά οι γελοίοι ιστορικοί μαζί με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς φροντίζουν σταθερά για τον αποπροσανατολισμό των πολιτών.
Ο μηχανισμός που παράγει εύκολο χρήμα κι εξασφαλίζει νομική κάλυψη και δόξα …στους χαφιέδες ,στους ανώμαλους και στους κλεπτομανείς είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο των τοκογλύφων γι’ αυτό και κανείς δεν τους βάζει στο κάδρο.
Κανείς δεν τα βάζει με το Κτήνος που μπορεί να ισοπεδώνει ολόκληρες χώρες όπως η Συρία και όλοι να μιλούν για “εμφύλιο”, για “επανάσταση” , για “ισλαμιστές” κλπ.




















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις