Και ο Μητσοτακης πεταει εξω ανθρωπο απο την ομιλια του…Να το προσεξετε αυτο της «δημοκρατιας» ολοι οι ηγετισκοι!

Και ο Μητσοτακης πεταει εξω ανθρωπο απο την ομιλια του…Να το προσεξετε αυτο της «δημοκρατιας» ολοι οι ηγετισκοι!

Η πραγματικη πολιτικη δυναμη στην Ελλαδα ειναι πλεον οι Ελληνες που αφυπνιστηκαν , οι Ελληνες που δεν εχουν πολιτικη ταμπελα , οι Ελληνες που δεν διαχωριζονται με κανεναν Ελληνα , οι Ελληνες
που καταλαβαν το σαπιο της πολιτικης κληρονομιας !!
Αυτοι ειναι οι πραγματικη δυναμη και ως φυσικη και αληθινη δυναμη που δεν δυνατε να εχει κεφαλι μεσα σε ενα σαπιο συστημα θα οδηγησει τις εξελιξεις στο πραγματικο πεδιο που χρειαζεται ωστε η Ελλαδα να νικησει !
Κανεναν πολιτκο κομμα η Ηγετης δεν του επιτρεπεται να μιλησει για εκπροσωπηση της πραγματικης πολιτικης δυναμης των Ελληνων πατριωτων ..! Οι αριθμοι μιλουν ..Ολοι εσεις Ηγετισκοι μαζεψατε στην πραγματικοτητα το 40% ..το 60% ανηκει στην μοναδικη Ελληνικη δυναμη που θα σας οδηγησει εκει που πρεπει !!
Συνεχιστε να συμπεριφερεστε σαν βεζυρηδες και ολα καταγραφονται , συνεχιστε να πισετευεται τα αφεντικα σας οτι θα ελεγχουν παντα τα αποτελεσματα και την μαζα …και η αχλαδα εχει μια τεραστια ουρα !!
Η φυσικη ηγεσια του Ελληνα θα αναλαβει οταν ειναι ετοιμο το πεδιο , οταν πλεον η πληροφορια θα ειναι ξεκαθαρη , οταν πλεον ο Ελληνικος λαος σχηματοποιησει την εικονα του εχθρου και εχει πλεον ξεκαθερες ερωτησεις να κανει για το πως θα λυθουν τα πραγματικα προβληματα …! Και αυτο δεν αργει να ερθει …το δοκανο του Αιγαιου ..της δηθεν απειλης ..η αγκυρα χρονου για την επισιτιστικη κριση και πολλα ακομα θα σας τιμωρησουν στον χρονο…γιατι οι Ελληνες θα εχουν την ευκαιρια να αναρωτηθουν ..πως και τα τυχαια γεγονοτα σας εχουν γραφθει οτι θα συμβουν στους χρονους της Νεας Ταξης Πραγματων!
Οταν ο Ελληνας αποφασισει αν θελει να ειναι κατα η υπερ ..τοτε θα τελειωσετε απο τον χαρτη της Ιστοριας !





Διαφώνησαν σε ομιλια του Μητσοτάκη και τους πέταξαν έξω.Αυτή είναι η δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα την γενέτειρα της
Δημοσιεύτηκε από Η Ελλάδα ξυπνάει στις Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019
















ΠΗΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις