Θεσσαλονίκη: Γεγονός το 1ο, STRAIGHT PRIDE



Μείναμε άφωνοι! Επιστρέφει στο προσκήνιο το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Με ποιο τρόπο; Θα μείνετε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Στην Θεσσαλονίκη δεν
ξανάγινε παρόμοια δράση
Γεγονός το 1ο, STRAIGHT PRIDE, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα. Θα γίνει την ίδια μέρα, που έχει προγραμματιστεί το Thessaloniki Pride (η πολύχρωμη πορεία).

Τι αναρτήθηκε στο facebook, από την ομάδα που θα διοργανώσει το STRAIGHT PRIDE:

«Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών».

Ποια είναι η ομάδα, που βρίσκεται πίσω από αυτή την δράση: Οι Ενωμένοι Μακεδόνες, ετοιμάζονται για την διοργάνωση. Η συγκεκριμένη ομάδα, ήθελε να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, αλλά το Πρωτοδικείο την «έκοψε».
Βλέπουμε λοιπόν, ότι και στην Ελλάδα, αρχίζουν να υπάρχουν δράσεις που μας θυμίζουν την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων, στην οποία κυριαρχούσε η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια.
Λέτε να δούμε και στην Ελλάδα, εικόνες που βλέπουμε στην Ρωσία και στις ΗΠΑ; Πάντως, στην Θεσσαλονίκη STRAIGHT PRIDE, δεν έχει ξαναγίνει.













ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις