Παρέμβαση της Λέσχης Bilderberg για την Τουρκία – Ραγδαίες εξελίξεις δίπλα στην Ελλάδα – Όλη η αλήθεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ 

Τι θα γίνει με Ρωσία, S-400 και Κωνσταντινούπολη;
«Κανένα συμβιβασμό με την Τουρκία, εάν πάρει τελικά τους ρωσικούς S-400, διαμηνύουν οι ισχυροί του πλανήτη στην
πρόσφατη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg», όπως
μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha».

Η Λέσχη Bilderberg, που αποτελεί «όργανο» της Νέας Τάξης, όπως ο Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ., σαφώς δεν επιθυμεί να μετατραπεί η Τουρκία σε «ρωσική πυραυλική βάση», όπως σχεδιάζει η Μόσχα, η οποία για αυτόν τον λόγο θέλει να την εξοπλίσει.
Επιπλέον , με τους ρωσικούς πυραύλους ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα αποκτήσει ρόλο σε σχέση με τα Στενά του Βοσπόρου και την Κωνσταντινούπολη.

Το να μεταδοθεί η παρέμβαση της Λέσχης Bilderberg από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, δείχνει πως πλέον οι παγκοσμιοποιητές ρίχνουν στο τραπέζι όλο και περισσότερα χαρτιά, καθότι, κατά τα φαινόμενα, πλησιάζουμε σε σημαντικές εξελίξεις.

Η Ακαδημαϊκός σε Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, Σέλβα Ντεμιράλπ, η οποία πήρε μέρος στην πρόσφατη συνάντηση της Bilderberg, στο Μοντρέ της Ελβετίας, τονίζει:

«Ένα θέμα τέθηκε σχετικά με την συμφωνία για τους S-400, στην συνάντηση της Λέσχης Bilderberg: Αν η Τουρκία επιμείνει στην αγορά, θα της επιβληθούν κυρώσεις και δεν θα υπάρξει συμβιβασμός με την Άγκυρα, η οποία θα αποκλειστεί από το πρόγραμμα των F-35».
Η Λέσχη Bilderberg λοιπόν «μίλησε» εκ μέρους της Νέας Τάξης.



Ποια είναι η αλήθεια για την Λέσχη Bilderberg;

Η Λέσχη Bilderberg θεωρείται ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους της Νέας Τάξης. Έχει συμβάλλει στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των προγραμμάτων των Illuminati για δεκαετίες.
Δεν παίρνει αποφάσεις όπως πολλοί νομίζουν, αλλά στρατολογεί μέλη για την παγκόσμια εξουσία, μέσω συνεντεύξεων, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεών της.
Περνά από κόσκινο πολιτικούς, επιχειρηματίες και πολλούς άλλους. Για όσους η Νέα Τάξη είναι σίγουρη πως θα την εξυπηρετήσουν δεν τους καλεί καν στις συνεδριάσεις της Λέσχης.
Η ομάδα πήρε το όνομά της από την πρώτη συνάντηση στο ξενοδοχείο Bilderberg του Oosterbeek της Ολλανδίας το 1954. Κάνουν από τότε, ετήσιες τελετουργικές συναντήσεις για να προωθούν τους στόχους τους, που είναι όπως είπαμε η στρατολόγηση ατόμων πρόθυμων να υπηρετήσουν την Νέα Τάξη.
Το να πάει κανείς σε μία συνεδρίαση, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και έγκριση.
Μαζί με την Τριμερή Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη Bilderberg παρέμεινε ένα εργαλείο του Κακού στην υπηρεσία των Illuminati.
Το ενδιαφέρον τους συγκεντρώνεται πλην της στρατολόγησης, στο να διασφαλίσουν πως οι Illuminati και τα μέλη τους και οι θυγατρικές τους ομάδες, διατηρούν τον έλεγχο των βασικών πολιτικών θεσμών, τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και τις επιχειρήσεις.
Όπως η Skull and Bones και η Bohemian Grove, η ομάδα Bilderberg είναι πραγματικά μια μυστική οργάνωση με μέλη σε όλους τους θεσμούς κάθε κράτους, από την κυβέρνηση μέχρι την Εκκλησία.
Τα μέλη έχουν ορκιστεί να τηρούν εχεμύθεια.
Ένα σημαντικό κανόνας είναι ότι όποιος πηγαίνει εκεί απαγορεύεται να μιλήσει για το τι συζητήθηκε και για το ποιοι ήταν παρόντες. Τηρούνται πρακτικά των συνεδριάσεων, αλλά είναι αυστηρώς εμπιστευτικά.

Όπως αντιλαμβάνεστε για να ειπωθεί κάτι δημόσια από τις συζητήσεις της Bilderberg, αυτό σημαίνει πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, αναφορικά με τις εξελίξεις στην γειτονιά μας, με την Ελλάδα να παρακολουθεί…












ΠΗΓΗ 


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις