Παρουσιάζουν με απόλυτη φυσικότητα την απόφαση μια 17χρονης να αυτοκτονήσει με ιατρική βοήθεια λόγω κατάθλιψης


Αποτέλεσμα εικόνας για Ευθανασία


Προσέξτε με πόση φυσικότητα παρουσιάζουν την απόφαση μια 17χρονης να αυτοκτονήσει με ιατρική βοήθεια λόγω κατάθλιψης. Ευθανασία ακόμα κι από ανθρώπους που δεν βρίσκονται σε
τελικό στάδιο ανίατης ασθένειας.

 

Αρκεί μια γνωμάτευση για κατάθλιψη …από αυτήν που υποφέρουν οι μισοί Έλληνες που πλήρωσαν και πληρώνουν τα κλεμμένα των πολιτικών και των κομματόσκυλων και επιτρέπουν την ευθανασία ακόμα και σε ανήλικα.
Παρόμοιο σκεπτικό επιτρέπουν την αλλαγή φύλου με χημικά και χειρουργικές επεμβάσεις σε ανήλικα που δηλώνουν ότι δεν αισθάνονται καλά με το φύλο τους.Όλα αυτά φυσικά είναι μέρος της ατζέντας Soros-Rothschild που επιβάλλεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες…ώστε να γελάνε με όσους μετατρέπονται σε τέρατα αλλάζοντας φύλο.
Μιλούν για ανθρώπινα “δικαιώματα” αυτοί οι μαφιόζοι που συνυπέγραψαν γενοκτονίες λαών με το ΝΑΤΟ , αυτοί που μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να ΜΗΝ πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ τα κλεμμένα των Ολυμπιακών, των εξοπλιστικών, του Χρηματιστηρίου, των ιδιωτικοποιήσεων και τω Μνημονίων.



Γίνονται ξαφνικά ευαίσθητοι με θέματα που πληγώνουν τους θρησκευόμενους αλλά δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να κλείσουν νοσοκομεία ή να αφήσουν χωρίς γιατρούς ολόκληρους νομούς…για να πληρώνονται οι Καρανίκες στην ώρα τους.
Τελικά η 17χρονη που είχε κάνει αίτημα για υποβοηθούμενη αυτοκτονία …είδηση που διέδωσαν τα μεγάλα ΜΜΕ .. μαθαίνουμε ότι πέθανε από …ασιτία.
















ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις