Eίναι ο εφιάλτης που μετά απο χρόνια μας χτύπησε την πόρτα...και εμείς του ανοίξαμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπενίτο Μουσολίνι 


Ο Μπενίτο Μουσολίνι μεγάλωσε μέσα σε μια οικογένεια κόκκινων σοσιαλιστών με έναν πατέρα σκληρό κομμουνιστή. Ξεκίνησε ως άθεος, αναρχικός και
μηδενιστής. Στην πορεία ανακάλυψε τον σοσιαλιστικό φιλελευθερισμό, την λογοκρισία, τις δολοφονίες αντιπάλων, την τυραννία, την ασέβεια προς τον χριστιανισμό.  Ήταν απόλυτος σε κάθε του πράξη. Είχε αρρωστημένο πάθος με την εξουσία.
Όλο αυτό παρουσιάστηκε με το όνομα φασισμός. Αυτό που ξεχώριζε τον Μουσολίνι ήταν ο ανθελληνισμός του. Δεν ήθελε Έλληνες στην Ιταλία. Συγκεκριμένα μισούσε τους Έλληνες της Σικελίας. Μισούσε τα ελληνικά ονόματα, τα ελληνικά σχολεία, τις μικρές ελληνικές κοινότητες. Έτρεφε ένα μίσος  για τους εντυπωσιακούς ναούς, τα θέατρα , τα ιερά τείχη, απομεινάρια πόλεων  διάσπαρτα σε όλη την περιοχή. 
Χτύπησε πνευματικά τους Έλληνες. Άρχιζε να αλλάζει πρώτα απ' όλα τα ονόματα των ελληνικών κοινοτήτων. Τα ελληνικά επίθετα. Απαγόρευσε δια ροπάλου να ομιλείται η ελληνική γλώσσα. Έκλεισε όλα τα ελληνικά σχολεία. . Εκδίωξε Έλληνες μέσα από το κυνήγι φόρων. Κυνήγησε φιλέλληνες Ιταλούς καθηγητές που δίδασκαν την ελληνική γλώσσα. Η φοίτηση στα ιταλικά σχολεία και η στρατιωτική θητεία έγινε  υποχρεωτική. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα. Οι  Γκρεκάνοι να γεννιούνται Ιταλοί. Ένα έθνος, μια γλώσσα, μια σημαία, ένα κράτος!

 Ηθελε να αφανίσει την μακρά παρουσία Ελλήνων στην Σικελία. Εν μέρει τα κατάφερε.

Σήμερα ζούμε δυστυχώς κάτι ανάλογο στην περίπτωση της Μακεδονίας.  Ζούμε την παραχάραξη της ιστορίας από ένα άθλιο υποκείμενο με  μια ασύλληπτη διαστροφή. Έχουμε την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε ξένες, βάρβαρες φυλές.  Φυλές που θα ενωθούν με το όνομα της Μακεδονίας και θα αποκτήσουν εθνική ταυτότητα. Με λίγες προβοκάτσιες Made in USA  σε λίγα χρόνια δεν θα υφίσταται Ελληνική Μακεδονία. Σταδιακά θα εφαρμοστεί ο νόμος Μουσολίνι με αντίστροφο τρόπο ......Ένα έθνος, μια γλώσσα, μια σημαία, ένα κράτος!

Αυτόματα θα ακυρωθεί η ονομασία Μακεδονία για την βόρεια Ελλάδα..κανείς Έλληνας δεν θα μπορεί στο εξωτερικό ( και στο εσωτερικό αργότερα ) να λέει ότι είναι μακεδόνας...  διότι θα ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες σφετερίζονται το όνομα της χώρας τους, και η λέξη Μακεδονία σαν φυσικό επακόλουθο από τα ελληνικά βιβλία και αρχεία θα σβήσει για πάντα ακόμη και με την βοήθεια της σιωνιστικής Unesco. Η Θεσσαλονίκη απλά θα είναι ένα ανεξάρτητο ελεύθερο κρατίδιο χωρίς καμία εθνική ταυτότητα. Ένα νεκρό σώμα. Ένα μοντέρνο Άμστερνταμ υπερήφανων Μπουτάρηδων. 

Θα έχουμε μια νέα πνευματική αιμορραγία ίδια και χειρότερη με την περίπτωση της Ιταλίας.  Η απόλυτη πιστοποίηση και η απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα είναι ανίκανη να διαχειριστή την ελευθερία της, την ιστορία της.  Και πως χωρίς επιτηρητές και Τροικανούς στο μακρινό μέλλον θα είναι "κάτι" σαν χώρα....εννοείται αν υπάρχει...

Ο Τσίπρας αποτελεί μια μεγάλη ήττα για την Ελλάδα και μια μεγάλη νίκη για τους Σκοπιανούς, τους Βούλγαρους, τους  εβραιους, τους Αλβανούς, τους Τούρκους και τους Γερμανούς.

 Eίναι ο εφιάλτης που μετά από χιλιάδες χρόνια μας χτύπησε την πόρτα...και εμείς του ανοίξαμε.

Φάγαμε πολύ παραμύθι στα χρόνια της μεταπολίτευσης προκειμένου να συμπήξουμε ενιαία συνείδηση. Δεν "χωράνε" κομματικές αγκυλώσεις και αλλά όμορφα και εντυπωσιακά. Ωραιοποιήθηκαν ή και εξιδανικεύτηκαν πρόσωπα και καταστάσεις, αποσιωπήθηκαν μη συνάδουσες προς την εκάστοτε πολιτική επιταγή ιστορικές αλήθειες. Καιρός είναι να δούμε με ειλικρίνεια τον εαυτό μας στον καθρέπτη.



 Καιρός να ξυπνήσουμε....μιας και δεν ταιριάζουμε με όλους....














ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις