«Να... διαβάζεις Κατερίνα»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Να... διαβάζεις Κατερίνα»


Να μη ξεχναμε τι ειχε γραψει περυσι τετοια εποχη ενα κυβερνητικο φερεφωνο η Αυγη,αυτης της φυλλαδας των χιλιων φυλλων πωλησης την ημερα,για την Κατερινα Στεφανιδη και τον Πυρρο Δημα.
Εκείνο το
άρθρο (στις 10 Αυγούστου) με τίτλο "Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό!"
 Ειχε γραψει..."άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;"

Η πρωταθλητρια ειχε τοτε υπερασπιστει τον Ολυμπιονικη λεγοντας... 
 
"Επειδή διάβασα κάποια comments τις τελευταίες μέρες να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια... ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα"

Ο αρθρογραφος της Αυγης,τ ονομα του ειναι Δημητρης Χρηστου,εκανε παρατηρηση στην πρωταθλητρια και με ειρωνικο υφος της ειχε πει...«Να... διαβάζεις Κατερίνα»...
να διαβάζει καλύτερα αυτά στα οποία απαντά για να μη γίνεται θύμα εκμετάλλευσης.

Για να δουμε λοιπον ποιος ειναι αυτος ο τιτανας της μορφωσης που κανει παρατηρησεις δεξια κι αριστερα.  
 
Ο Δημήτρης Χρήστου είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1952. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τον “Ριζοσπάστη” (1980-1985).

Οπως καταλαβαινετε ενας ηλεκτρολογος μηχανικος μολις πηρε χαμπαρι που "παιζεται το παιχνιδι και η μασα" αυτο-ονομαστηκε δημοσιογραφος και μετακομισε στον Περισσο,εκει που "εισαι μονιμως στο απυροβλητο" και "χτιζεις εφ ορου ζωης καριερα" .

Αυτος ο ηλεκτρολογος μηχανικος ειπε στην Κατερινη Στεφανιδη."να διαβαζεις".

Σε μια γυναικα που ειναι πρωταθλητρια Ελλαδος,πρωταθλητρια Ευρωπης,πρωταθλητρια κοσμου και χρυση Ολυμπιονικης.
Σε μια γυναικα που παραλληλα εχει σπουδασει νευροψυχολογια στο Stanford της Αμερικης,στο δυσκολοτερο Πανεπιστημιο στο ειδος του στο κοσμο.

Αυτοι οι ανθρωποι εφεραν τη Δημοκρατια των μετριων γιατι φοβηθηκαν οτι αναδεικνυοντας τα μεγαλα μυαλα θα φαινονταν η αμορφωσια και η ρηχοτητα του μυαλου και της ιδεολογιας τους.

Αυτους τους ανθρωπους εσεις τους φερατε γιατι εσεις τους ψηφισατε και προφανως τους ψηφισατε γιατι καταβαθος εισαστε ιδιοι με αυτους....!!!

Μη γκρινιαζετε λοιπον,ουτε να διαμαρτυρεστε....Αλλαξτε οσο ειναι ακομη καιρος γιατι αν δεν αλλαξετε αυτοι θα σας αξιζουν...!!!




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις